Неостаряващата Тина: Как изглежда една звезда на 71

Днес американската певица Тина Търнър навършва 71 години.

Обратно в новината

Коментари - Неостаряващата Тина: Как изглежда една звезда на 71 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само това може да каже за Тина! Това е звезда с достойнство и чаровно излъчване, а не като "родната пирмадона " резил и алчност!

Преди да пишете каквото и да е, да бяхте си направили биографична справка! Tina has two sons and two stepsons. Craig (born 1958) is Tina's son from a relationship she had with Raymond Hill, a saxophone player in Ike's band, The Kings of Rhythm. Ronnie (born 1964), is the son Tina and Ike had during their 16-year marriage.

ВЕЛИКА!!!

Тина е невероятна,но Лилито е нашата гордост.Супер са и двете!

ОБИЧАМ Я!

Ншенските мърли да ти мият краката! Велика си! Бъди все така силна и здрава!

Това е звезда! Наистина няма значение възрастта, а излъчването! Нашата злобана баба Лили е трябвало да е научи на държание с класа, а не с наглост!

МЕГА ЯКА МАЦКА ! НАШЕНСКИТЕ МЪРЛЯВИ ЧАЛГА-СИЛИКОНИ НЕ МОГАТ ДА Й СТЪПЯТ НА МАЛКОТО ПРЪСТЧЕ ! БРАВО , ТИНА , И СЪС ЗДРАВЕ !

Ама защо ти хрумна да сравняваш парното със слънцето-хем топли,хем свети

Да е жива и здрава,страхотна е !

Великолепна сатития (заради повода и личността) и само положителни коментари, което увеличи удоволствието ми. До скоро не бях се замисляла за възрастта й (тя все пак не е от значение, когато става въпрос за изкуство), но останах изумена, когато узнах, че е навършила 71. Невероятна визия! А за таланта й - уникален, музиката й - класика! Респект! Нека да е жива и здрава!

да! да е жива и здрава на всеки пожелавам да узглежда като нея. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И ти сложи едно голямо българско браво вместо чуждицата!

СУПЕР! Жива и здрава и все така да радва нас феновете!

Страхотна! Невероятна! Бях на концерта в Мюнхен през 2009 и това бе най-големия ми подарък. Мили дами, пожелавам на всички - да остаряваме като нея! :)

Уникална!

Тази жена заслужава поклон! Уникална е!

Ето тази жена е наистина звезда от световна величина, една от малкото, които посреща годините достойно, без да се прави на травестит като повечето наши застаряващи "величия". Не само младите, но и хората, които продължават да упорстват с появите си на сцената, трябва да я имат за пример.

Браво на ДИР!Тина е рок звезда и е била в България през1981годлИзглежда страхотно-както винаги!

Възхищавам се на тази жена!

Да е жива и здрава още дълги години, тя е просто великолепна !!!

И кои са тези две момчета, дето ги е родила Тина?

The best!!!! Da e jiva i zdrava:)))

страхотна жена дай боже всяка да остарява така-като катедрала

ЧРД !Да е жива и здрава! Страхотна певица и дама! Любимата ми певица, възхищавам й се , за енергията и борбеният дух, в житейската джунгла! Хитовете й са незаменими!

Страхотна е! Годините изобщо не й личат!! Браво! А днешните псевдо-звезди няма да доживеят до 71!

Тя е стихия. Невероятен глас, невероятно излъчване, енергия. Това е певицата, която ще остане в историята с големия си талант.

ВЕЛИКА!!!!

браво и респект . ас сам голям фен на тина . гледал сам вече 3 конзерта и го пожелавам на всеки .само не разбирам- при голямата тина вазрастта е повод за уважение, а при лили иванова .......?????? да бадем достоини и ....... браво тина . браво лили!!!!

Най големият глас на всички времена

Happy Birthday TINA-you,reSIMPLY THE BEST- -forever!Песента,,Гордата Мери,, е на CCR,но Тина я изпълнява страхотно.Обожавам я-желая и здраве-успеха- тя го има!

Наистина е невероятна! И ще си остане в историята на рок музиката!

Не ми е любимка, но това е истинска звезда, не като нашенските еднодневни "звезди", които пълнят сайтове, телевизии и вестници.

Eто пример как се старее красиво и с достойнство! И пример за това как можеш да сьчетаеш световна кариера с грижа за 2 собствени деца и 2 деца от бившият й сьпруг. Тя изльчва топлина, обич и любов! Не е скарана с никого,не е в конфликт с целият свят и никога не мьрмори и не се оплаква от всички като една нашенска локална звезда от близкото минало

Тя прекрати музикалната си кариера и се оттегли от сцената достойно.Обичта на хората и уважението са по- голяма награда.

баба тина е една. невероятна е!изглежда все по-млада, колкото и да остарява

Ето това е звезда! Да е жива и здрава!

обожавам я. да е жива и здрава младите са на светлинни години след нея

страхотна певица,да е жива и здрава още много години

Това е истинска певица! Пее с пълен глас. Страхотно излъчване, темперамент. В нея има много секс. Бих я пожелал и на тази възраст, друг е въпросът че тя няма да се съгласи. Да е жива и здрава и много години да ни радва.

Да е жива и здрава семеството ни много я харесва преди 30-на години я гледахме на живо на концерт в Пловдив, наистина е страхотна, както тогава така и сега . Живот и здраве !

ТИНА Е НЕВЕРОЯТНА.

Прекрасна и неостаряваща!

Това е певица и жена- талант, красота, желание да се бориш! И неволно правя сравнение с тези, които се лансират у нас.

Не е зле за годините си, но не може да се сравнява с Лили Иванова /нали са наборки/. Видът на Лили е много, много по- добър от нейния.

Не са наборки, Лилито е по-стара. с 2 години. Но не изглежда по-добре, както твърдиш.

Напротив Лили Иванова се 1939 април, но за Тина Търнър в някои биографични данни на английски се спори за годината на раждане, че е 1938. Но това няма никакво значение 1+ или 1- се тая. Страхотна визия, но визията на нашта Лили е по-добра. Т.Т. е голяма певица и наистина световна звезда.

Баба Лила не може да и стъпи и на малкия пръст :)))

Тя е любимката ми. Обожавам я. Страшно борбен човек. Сегашното поколение може само да се учи от нея и да и се възхищава. Невероятна е!!!

Така е !, Номер 1 е !

Da Za neq ne wagi termina BABA

не не важи.важи терминът дива