Светла Иванова съчетава майчинството с книга и нов албум

Броени дни след премиерата на втория си роман Светла Иванова реши да се върне и към музикалния си корен с "Любов и кафе". Сингълът, дело на Момчил Колев, е меланхоличен, китарен поп.

Обратно в новината

Коментари - Светла Иванова съчетава майчинството с книга и нов албум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-добре да беше открила музейна галерия на съвременното изкуство :)

Много скъпо удоволствие са пурите. Архитектурния стил, който госпожата интериорира е много скъпо удоволствие. Детето е в стил" малък господин", скъпо. Бър - бър е скъпа напитка. Кой "денди" спонсорира певачки с лула. Много еФтино удоволствие. Ако имате ароматни пръчици за запалване на някави талантливости с повече Ф-та ще е много гот за простички същества дет припалваме завистливо по някоя цигара.

Не разбирам негативизма ви. Впечатлена съм от оригиналния стил на песните на Светла Илиева, от прекрасните текстове и изпълненията й, още от появата й на музикалната сцена. Радвам се, че ще чуя и нови нейни песни, ще си ги "подаря" за празнично настроение. А колко красива жена е...има хубостта на мадона, има и прекрасно момченце! Дай Боже всекиму талант и красота!

Мадам - Светла както и да я четете си е ИВАНОВА / жалко че няма цвят и по-голям шрифт на буквите за да го напиша за ОТНОВО неразбралите/

Не разбирам този негативизъм... Лично аз съм невероятен фен на Светла Илиева още от първата нейна песен, която чух. Не съм чела книгите й, но ако те са толкова оригинални както песните й, си заслужава да ги потърся. И не на последно място - дамата има рядка красота...а детенцето й е прекрасно! Дай Боже всекиму талант и хубост!

Като си такава фенка - да й беше научила името. Момето не става, гола вода е като певица

снимките,които се публикуват тук са страри и не се избират от звездите или техбите пр-и. в повечето случаи и самите те не збаят за публикациите такамо ли за снимките,които са използвани. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази е като месечинка !Кръгличка в личицето ! Трагедия ! Защо изобщо ни занимавате с тези кретенки !

Доста дебела и противна е тази ,детето е симпатично и сигорно прилича на бащата .

Нека тая да прави всичко друго само ДА НЕ ПЕЕ и ДА НЕ ПИШЕ РОМАНИ . ТРАГЕДИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ ! ХАЙДЕ ГЛАДАЙ СИ ЧАВЕТО МОМЕ !

Уникално жестока песен! Браво на Светла! Наистина умело съчетава майчинството и творчеството! Продължавай все така Светла! А злобарите.... нека се удавят в злобата си, те за друго не са способни! Успех Светла!

Хей tia ти да не си от тези на които Светла е платила за да и напишат тази долнопробна статийка. Явно звуковите и визуалните ти възприятия имат сериозен проблем след като не виждаш колко е зле момичето - поне като певица и писателка. А детето е "одрало" кожата на Жоро и за това да е живо и здраво и да го радва.

Хей, за твоя изненада не ми плащат! Комерса е за дребни душици" / като теб/ , има хора, коита са над тези неща!

Определено това е самата Светла:) която сама си се хвали.

Не съди по себе си за хората... има и различни

Hашите "звезди" като се изчерпят (провалят) професионално, емоционално и сексуално, изведнъж стават наи-всеотдаините маики и веднага вадят "тежката артилерия" - децата! Te като PR са просто перфектни!!!

Бездарно недоразумение.

Коя е па тая, че даже и книга издала, кой го интересува?

Мисля че псевдонима ти "Урко" ти приляга....

Страхтно сладурче е детето, другото не е важно.

Всички малко деца са сладурчета, даже и децата от домовете за сираци.

Светла е велика!

нека живее с когото иска, но само да не пее. Ужас!

Я какво хубаво детенце. По-добре жената да се занимава с възпроизвеждане, защото явно тук резултатите са добри, докато при пеенето въпросът е спорен. По-добре да не затормозява хората с така наречено "пеене"- ами това не го умее.

Колежка на Мишел Бонев.

ти да не си светил, че да знаеш???

Ще издава като има кой да и плаща.... Иванова живее с тютюнев бос който е приближен на Майкъл Чорни.

виждам, че си "много" на ясно!!!

от подобно обяснение "творчеството" на Светла олеква страшно много.не казвам,че творците трябва да са бедни,но при положение,че хвърля толкова пари,а насреща нито голям хит,нито бестселър на книжния пазар - мисля,че е това показва стойността на "творенията"

какво хубаво дете!да е живо и здраво!

Еми като си има богат спонсор, не само книга и нов албум ще издаде, а може да направи и филм, изложба, концерт и тнт.

За съжаление си отчайващо прав/а....