Режисьорка обвини Филип Киркоров в побой

Вторият режисьор на церемонията за връчване на музикалната награда "Златен грамофон 2010" Марина Яблокова обвини певеца Филип Киркоров в побой и обиди, това съобщи руското електронно издание "Правда.ру", цитирано от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Режисьорка обвини Филип Киркоров в побой | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо чудно. Същият този нахалник и наглец преди време каза, че повече нямало да пее песни на български композитори, защото те искали да им плаща авторски права. Не го е срам, при положение, че 90% от песните му са кавъри, по-голямата част от които точно на български песни, и при положение, че той е успял благодарение на таланта и работата точно на нашите композитори. Сред останалите кавъри има хърватски, израелски и какви ли не още. Имал е късмета обаче да попадне в Русия, че ако си беше останал в България при певци като Васил Найденов, Орлин Горанов и Георги Христов този щеше да пее между два номера в някой цирк само. Явно славата и парите здравата са го ударили по главата и е забравил да бъде човек. И не съм злобна, просто реалистка. В коментара ми няма нищо обидно, спокойно може да го публикувате, освен ако не пазите Филипчо.

После някой във форума като каже, че успелите не били злобни хора...моля?! Я съберете на едно място Слави Трифонов и Лили Иванова, Кеворк Кеворкян и Красимир Гергов, Александър Чирков и Радослав Гайдарски или Аня Пенчева и Ивайла Бакалова и ще видите какво ще стане!

Тоя киркороф е един комплексиран плагиат.