Йоана Буковска се омъжва напролет

След драматична раздяла с актьора Чочо Попйорданов сърцето на красавицата дълго време остана наранено и актрисата нямаше любовна тръпка. Сега Йоана отново е влюбена и е готова за брак.

Обратно в новината

Коментари - Йоана Буковска се омъжва напролет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йоанна просто испуска "влака"и за това намира много интересен човек и двамата са родени един за друг и дрън дрън и той я извадил от тежка депресия и за душевна криза нещо се споменава а всъщност отдавна не е правила секс и така нататък "и това е единственото което ми дава сили да продължа нататътък" ха ха ха и други простотии кариера какава катосе съблича гола по разни долнопробни филми но е време да направи СЕМЕЙСТВО и роди ДЕТЕ

Ц,Ц,Ц. Експерт по европейски проекти в България. Шеф на австрийска фирма в София. Бря да му се не види. Де ги намират таквиз. Па как и паснал! Бре, бре. Май стария коч не бива, а?

Какво му е толкова странното? Не може всички да са селяци все пак, без да се обиждаш. Всяка жаба си знае "гьола".

това ли е ппринца за тази яба ,бе нина....буковска ако не беше гола всеки 3 мин, с кое бихме я забелязали...добра актриса, хубаво тяло, или ум--- аз това,, то аз онова....симпатична ъ млада,но неприятно самовлубена, граничещо с комплекс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам дали е умна, защото никога не съм разговаряла с нея ; На външност не ми харесва, не харесвам и играта и, но ако е вярно, че е влюбена от все сърце и пожелавам щастие

Тя, горката толкова се натрапи,когато раздели Чочо от Хилда,че й стига до края на живота си,повече да се натрапва на медиите и всички около нея.И понеже не може да се натрапи с талант и хубава роля,нека да намери спокойния си пристън в едно семейно огнище,което за жалост опропастения Чочо,явно никога няма да има.

пристАн

Жената е завършила в Пристън и говори с пристънски акцент!

пристЪн? Мо-оля? Аман от неграмотници!!!

ще прощавате Бориславова,но кога за последно сте я гледали някъде като актриса,след епохата на Чочо и Дунав мост-оттогава изминаха 11 години все пак!!! За повече инфо относно таланта и незабелижимостта й-проверете CV-то й в театър "Българска армия" с ролите и международните й награди,които са повече от 10...!!!

пожелавам и много щастие:)

Йоанна, помня те от дете. Още тогава беше някак извънземно красива :) Желая ти много щастие, ти заслужаваш заради това, което си!

Защо загрозихте красивите булченски рокли с отвратителния интериор ?

Интериора отговаря на роклите,обаче дюшемето се нуждае от изхвърляне -не се връзва със стила на стените,но като идея и изпълнение снимките са добре направени.

На кой му дреме?!?!

Е пак глупости, кога е била женена за Чочо Попйорданов, дори не вярвам да са били заедно, пък и тежък развод. А стига едно и също да плямпат. Желая на двойката много щастие.

Dir.bg много се излагате-каква е тази новина и откъде-накъде я пускате сега? Извинявайте,но да препишете глупостите,които се тиражират по неин адрес точно от една година,не е никаква новина.Журналистическият професионализъм изисква елементарна коректност и проверка... Само,за да сме верни на истината ще ви светна,че дядо й почина преди майка й,а тя е сгодена от 10 месеца,а кога ще се жени само тя си знае,но няма да е на пролет!!! Така че пак не знам къде точно ви е новината и защо само разлайвате кучетата?!

и аз съм на това мнение. това си е нейния живот. нека да са щастливи. а за това дали има роли или не - тя е много млада, разбира се талантлива, но в нашето бг е много трудно. също така не знам защо винаги с нейнот име се свързва и това на чочо. има ли са моменти, които са отминали и това е..

тези които не са девствени , имат сума вазки зад гарба си и са на солидна вазраст е смешно да правят сватби и да се обличат в бяло , не мислите ли ? да се разписват в гражданското и да правят банкет - да , ама сватба сас бяла рокля - тва е смехорижка .

Че в днешно време (на тази географски ширини) коя булка е девствена????

Да,хубаво е на всяка рокля да са отбелязани някои данни за булката- например броя на връзките и други такива подробности за да се знае все пак...с тук-там лилавичко ,но ако е изцяло лилава ,да знаеш,че никак не е за тебе.А ти до кой клас учи или търси булка за бяла рокля,а???

какво значи солидна възраст??? хората по целия свят се женят след 30, а не на по 20, както явно е прието тук!!!

Има красотата на холивудска актриса, нещо в стила на Натали Портман - нежна, красива и с много класа. Антипод на вулгарната чалгаджийница.

Натали Портман, ама друг път! Много повече прилича на Canan Erguder (Еда от турския сериал "1001 нощи"). Същата визия и излъчване - студена като змия. Е, като красива змия, разбира се. ;)

Чшшшш, алооооо...Ти добре ли си??

че тя никога не е била женена за Чочо.

Чоче, е голям артист и още по-голямо леке, добре, че се е отчопчила от него

Eто това е една стилна жена,елегантна и гразиозна,желая и щастие!

Винаги много съм те харесвала като актриса. Успех.

много,много щасте ж пожелавам.много красива и талантлива актриса. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Блазе му на човека.........цепеняк!!!

пич, отдавна не е цепеняк, ами си е цяла пещера, използвана от мноого пещерняци, ако ме разбираш!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Красива си умна си,пожелавам ти да си много щастлива.Любовта е единственното нещо заради което си струва да живеем!

Желая и щастие.

много се радвам за нея :) много шастие и желая :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ша го преместя от единия в другия крачол.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Булчинската фотосесия е много стилна, с изключение на грозните радиатори, които прозират зад завесите и грозните дъски.

много си наблюдателен- хаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Симпатична и хубава, въпреки кривогледството. Не особено талантлива, но се търпи

пак ли

Много красива булчинска фотосесия, приятна светлина, декори и тя е красавица, разбира се.

Мила,Йоана!Ти си толкова естетсвена и земна,заслужаваш най-доброто!Чочо пиеше доста и това е един от големите проблеми!Пожелавам ти едно хубаво бебче,заслужаваш го!

Какво ли не изписаха за нея, от говорния й дефект до поведението й на екрана...Време е и тя да има своето мъничко щастие и личен живот. Чест й прави, че не натрапи присъствието си по медии и партита и все гледа да е настрана от прожекторите в личен план. Много изискано поведение. Дано са щастливи!А ние - по-толерантни.

Много щастие, Йоана!!!