Топ 10 скандали в българския шоубизнес през 2010

Кои бяха най-дискутираните личности и събития за 2010 в българския шоубизнес?

Обратно в новината

Коментари - Топ 10 скандали в българския шоубизнес през 2010 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що ми се чини че Николетчето сама си пише коментарчета , щото никой не я коментира.

Колко трябва да си прост и лишен от вкус, за да имаш отношения с Денислав(на Соня Немска)????!!!!!!! Той прилича на маймуна!!! (само не мога да определя породата) :))) Соня и всички останали- МНОГО СТЕ ЗЛЕЕЕ ! Отидете на очен лекар!

А къде пропускате издънката на Витомир Саръиванов? Дето го хванаха да изневерява? Това си беше най-големия скандал....

Стига сте ни ги врели тези. На кой му пука, кой къде *бал, спал, повърнал, ревал и т.н.

това, че Алисия излъга Божинов с бебето, не означава, че са семейство и раздялата е най-логичното нещо

Оф, много си зле! Как по точно го излъга с бебето? Сама ли си го направи или си го намери на улицата това бебе??? Валери сам каза, че той е поискал да си направят дете! Типичен тъп и безуспешен спортист! А Николета не ми се и коментира... А Алисия да спре да циври пред хората , а да се стегне и да продължи напред!

И става въпрос за тотално и световно неизвестни измекяри...

Крайно време е всички тези "рожби" на прехода да минат в тотално забвение. Не им обръщаите внимание. Народа има нужда от истинска култура и от достойни лица на които да им се възхищава.Весели празници на всички българи!Бъдете благословени!

харесвам николетка. не ме интересува с кои спи и личния и живот, харесва ми като жена. разбирам драмата на алисия, но такива неща се случват понякога. ако не беше николетка, щеше да е някоя друга, но хубаво е че е николетка, защото е красива. щастлива нова година, николета!

алисиике, на сила хубост не става, моето момиче. с номера залъга хубавото момче за малко, но нали знаеш как е- всяка жаба да си знае гиола. николета поне е красива,секси мацка и е естествена. и не играе, защото просто няма нужда.

Дами и господа излишно се хабите...Горепосочените личности просто яко пащат на медиите да ги пишат...Няма лоша реклама, на това разчитат....

ne se izlagaite be hora

ако някой си мисли, че това са звезди много се лъве. Поредните селчндури дошли чрез пи-ар акций в София. Два дена шум и после никой не ги помни какво и къде са правили.

А в с. Горно Уйно видели Пешо Контрата и магазинерката в хоремага...

Верно е,че тези хора с нищо не са значими и са обречени на забрава. Който има повечко връзки ще се задържи за по-дълго разбира се.

Селяните прости са дошли на гости.. С изключение на Бареков, кака Лара, Юлиана Дончева останалите в тази класация са или чалга величия или недорасли поклонници на алкохола и лесните жени..

а бареков, кака лара и баба юлияна не са ли чалга и те? или някъде в делата им провидя творчество и изкуство?

кой освен вас се интересува от горепосочените ? все пак в своята работа са ПОСРЕДСТВЕНИ.

Е това са най-великите събития на България след 681, 1878...

Това са скандали бе Жоре, какви ти събития... ;) Такава ни е държавата, такива са ни и 'скандалите' - чалга и тъпотия