Антония Петрова: В мен има вродена екстравагантност

„Обичам нестандартните неща и както казвам, в мен има вродена екстравагантност" - заяви Мис България Антония Петрова в предаването "На кафе".

Обратно в новината

Коментари - Антония Петрова: В мен има вродена екстравагантност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Права е в случая госпожица Петрова

втората снимка не може да се отвори и придружителят и силно прилича на Алексей Петров

не вродена екстравагантност, а вроден КИЧ! и селяния естественно!!!!!

Тази пернишка дива, ако престане да се гримира като палячо изхвърли тия кичозни парцали от гардероба си може и да заприлича на човек.

не екстравагантност, а МЕГА кич! Перник лъха от всички страни

антония има хубаво тяло това е факт-може би единственни изглежда по-стара за годините си и затова не се харесва мн от повечето хора. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А.Петрова има много хубава фигура и лице.но главата и е толкова несъразмерно по голяма от тялото.че гледката е ...некрасива! А и от много грим изглежда преждевременно състарена ..няма ли някои да и каже .че естественното поведение и лекият грим са й нужни спешно...а от тежките тоалети не се забелязва нейната собствена визия..

моля ти се от душа! Стори ни тоз хътър и я озапти тази! Да прави каквото ще, ама не можем вече да я гледаме навсякъде, детето реве от ужас! Озапти я и поне една седмеца няма да пия в знак на благодарност!

от забележителната ракета(oscar wild) аз пък съм създадена за политическия живот-каза ракетата,-а също и всички мои роднини, дори наи-скромните.при всяка поява ние привличаме голямо внимание. ракетата потъна още малко в калта и се замисли за самотната съдба на гениите, когато изведнъж по брега се зададоха две момченца с котле и съчки. това сигурно е някаква делегация -каза ракетата и се помъчи да си придаде важен вид. -хеи !-извика едно от момчетата.-виж тая блатна пръчка! -блатна пръчка ли-рече ракетата.-невъзможно!то каза златна пръчка.сигурно ме мисли за придворна дама! (те я сложили в огъня и легнали да спят)-сега ще избухна!-извика тя.-сега ще подпаля целия свят и така ще изгърмя,че цяла година никои няма да говори за нищо друго.-и тя наистина избухна:-прас!прас!прас!-изгърмя барутът.в това нямаше никакво съмнение.но никои не я чу,дори и двете момченца,защото бяха дълбоко заспали.. след това от нея не остана нищо друго освен пръчката и тя падна върху гърба на една гъска,която се разхождаше краи рова.-божичко!-простена гъската.-започва дъжд от пръчки!-и се втурна към водата.-знаех си,че ще предизвикам голяма сензация-прошепна ракетата и изгасна.

цибра,беиби-стадото,талпата-истината никога не е там.савет-тарси само в умовете,които не варвят с течението-там са изобретателите,там са трендсеттерите,там са революзионерите,там са различните,накратко-там са успелите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

оскар уаилд има една приказка. казва се забележителната ракета. не е лошо антония да я прочете. напълно отговаря на мисленето и.

ако наистина е купена-това му се вика успешно намиране на спонсор.още една точка за нея. освен това-тя правила ,не ги е измислила тя. ако беше чипоноса кукличка с купена титла всички щяхте да ракопляскате ,нали? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

т.е. грозна е и много добре го знае, затова деиства подмолно.

не е нужно да е чипоноса. ако беше чаровна, обаятелна и симпатична, да щяха да ръкопляскат поне половината от хората, а сега какво-от 100 коментара само 1 ръкопляска, значи 1 процен харесвана е антония.

до атъ-то. о да,бабъ:)освен това:има порзеланова коя,млада е,известна,железен характер и обичана от много як пич,които дарзи на нея и я подркрепя и и прави скапи подарази.красива е-уникалко красива,а не кукленски,има престижна професя и чувство за хумор(антоня ,това с тортата крокодил беше много яко:)) а ти,бабъ,с какво ще се похвалиш? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз ще се похваля с това, че имам мъж, които държи на мен и ми прави подаръци, но аз също му правя скъпи подаръци, тъи като мга да си го позволя. това означава, че не само професията ми е пресижна, но имам и акъл. половината от човечеството са мъже, не изкарваи антония, че смо тя е уважавана от гаджето си. чувствам се обре в кожата си и за това не ми е нужно да съм известна. виж ако имашекакво да дам на обществото/научни постижения или постиженя в изкуството, то тогава щях да стана известна от самосебе си. всички знаем , че някои е платил за известността на тонката. разбираме всички, че е амбициозна, но и ти знаеш, че титлата мисс беше купена!

КИФЛА! Кой се интересува от теб та се обясняваш?

мазето има стил,далги изваяни крака,финна костна структура,дисциплина,ум,самочувствие,синио око ,пари,супер гадже и образование. а вие ,хатер_чета? не само го нянате и никога няма да имате и половината от тези неща,ами сте и толкова тапички и с промити мозаци,че си мислите че само 17 годишни барбита са красиви. даваи антоня,само напред! ха,ха:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мацето има фина (а не финна) структура на костите, но няма изваяни форми и стоика, гаджето и не е супер, ум не-хитра е да, самочувствие има, но след като 98 процента от хората смятат че е противна, то явно е! пари има, но не ги е изкарала тя. тук за възраст не прочетох никои да говори. и синио око хахаха

Да откровенно грозна е , има кокалеста , а не фина структура , ходи с чичко богаташ , а не със супер гадже , има самочувствие , но без покритие , има купени дипломи , а не престижно образование и няма екстравагантен , а селски вкус.Така че по добре спрете да я навирате навсякъде

Тази особа е тотално лишена от екстравагантност! Очевидно има объркани представи за някои понятия! Но, достойно за завист е самочувствието, което демонстрира.

Тази особа е тотално лишена от екстравагантност! Очевидно има объркани представи за някои понятия! Но, достойно за завист е самочувствието, което демонстрира.

моля ви не ни занимавайте с тази жена повече,нищо интересно няма в нея,просто не ни интерисува,има толкова стойностни хора за които и скаме да чуем...

К Р О К О Д И Л !!!!!!!!!

Г-ца Антония по всякакъв начин се мъчи да докаже (УСПЕШНО), че екстравагантността е грозота, когато е вродена в грозна родена персона!

Никой не ме пюе,то дъжд си вали,к'во....

лелее лелеееее, аааххх на баааткооо, мани ги тее, не разбират от убаво, азе ако те гепна немаа ти простим, ама хич, голяма любов ще ти даря, луд съм по теб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Типична Перррничанка,пращи от акъл.

Хора мили, моля ви се...не слагайте снимки на тази жена, колко хубави българки има...не знам как стана Мис България!!!

По-скоро проява на лош вкус е тази къща. По-голям кич и парвенющина не съм виждала!!!А интериора прилича на склад тути-фрути.

на мен ми напомня на цруелла де вил от 101 далматянс... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Освен провинциален долнопробен чалгаджийски кич нищо друго не се вижда.Да не бъркаме екстравагантността с липсата на какъвто и да е естетически вкус.

Да оставим другото, ама майката как се беше барнала в цикламено - в тон с тапетите - СМЕЕЕЕЕЕХ!

ХА ХА ХА

За Гала... това й е работата. И все пак доста грозно прозвуча когато Гала припомни гордо, че Антония е показвала КОЖЕНИТЕ СИ ПАЛТА в предаването. Не стига, че са кожени, ами и явно са много. Какъв гнусен повод за гордост!

Аз пък друго се питам, защо журналистите ни занимават с тази жена, както виждате проблема и не е да се присмивате, тук трябва психиатрично лечение.. защо обаче трябва да се занимава обществото.. в тази държавица няма дума като Елит, в България е селяния и показност...Оставете я намира, каква иска да е, тя не се е самоизбрала за миска..а защо е станала, дали с вашите гласове, дали по "стандартния" начин е друга тема

Тази Антония има вродена грозота, как може да бъркат думите !

Верно доста й е скрита екстравагантността ...;-)

Ако вродената простотия, предадена по наследство, може да се счита за екстравагантност, бих се съгласила. Иначе при тази "дама" всичко е само едно перчене,

изключително неприятно същество е тая перничанка

няколко снимки просто къртят мивки, ужас

Антония Петрова: В мен има вродена екстравагантност- на селска пръчка

сигорнили сте че тя е от бг! балгарките са по-красиви!?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има - вродена простотия и наглост. Да беше поне малко хубава да каже човек карай, позабравила се.

много красива жена. голяма част от хората които пишат коментарите нищо не разбират от естетика. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

от всички показани снимки, невигдам ничто австравагантно. типично балгарско девоиче, видяло се в пари. това с вродените нечта го има, ама трябва много и да се учи.......та даге и това как да се обличач. ничто че е пт перник, госпогата моге и да се научи, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ha-ha-ha

Аз пак не я намирам грозна а само смешна, като я видя и се усмихвам веднага, според мен става за манекенка защото е висока и слаба с далги краиници, но за Miss Bulgaria не става.

Прав си пич, голяма кобила е тая. Даже и държането и е надменно над останалите. Има се за едва ли най-най-най ..... велика и красива!

Мис Крокодил е отчайващо упорита. Вече втора година се опитва да ни убеди, че е красива.

вси4ки селя4ки могат да дойат добре , ама ....

Нищо не казвате за Гала. След тези суперлативи за Антония по време на предаването, според Вас това лицемерие ли е или и е толкоз акъла?