Елен Колева и Елена Тихомирова - звезди на ревю

Елен Колева дефилира като лице на колекцията на София Борисова Different 2011.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева и Елена Тихомирова - звезди на ревю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рядко може да се види по-голяма некадърност откъм дизайн. Чалгария...

Поздравявам дезайнерката за красвите тоалети,но още повече я поздравявам,че е успяла да събере почти всички известни български модели на ревюто си.А това,че повечето били с изкуствени гърди е пълна глупост- и Гери Дончева,и Жаси,и Диляна Попова,и Яна Грудева,и Юлия Юр. и които се сетиш все са с естествени и то много красиви гърди.Прическите им бяха ужасни,както и грима не беше на ниво. Това е парадокса на БГ модата,че моделите трябва да са да компенсират некадърността на фризьори,гримьори и фотографи.Навън е обратно.А тук повечето са по-красиви на живо.

значи в лондон, близо до финсбуръ парк има една уличка дето араби и индиици шят и продават без всякакви претенции за мода подобни, но по-сносни парцали от показаните...

ама гн.олонеза е страшен за гледане, наистина... да е жив и здрав човечеца, ама с всичките му пари пак не мога да пя толкова, че да го докарам поне до сносен... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

иран онтева-а-ха и ще изцвили...

Юлия Юревич е наистина красива и мила, Елен е чаровна, но манекенките са зловещи и гледат мръсно. Моделите не са много лоши, в сравнение с някои други, но повечето някак простеят. А черните лентички по булчинските рокли са направо скръб! Няма никакъв стил тая българска мода, не знам какво правят, но освен Жана Жекова, никоя от тези дизайнерки няма собствен стил и почерк, изглеждат така, като че ли някой си е шил вкъщи по кройки от Бурда, повече воланчета тук-таме ...

на петя велкова лицето и е изкривено!

Стела Стойкова малко е попрекалила с огромния силиконов бюст, който си е сложила. А Елен Колева е толкова ниска и непропорционална, яе не става за модел. Иначе дрехите не са лоши, но нищо повече.

красиви манекенки, изкопирани рокли на известни дизайнери. Нищо ново под слънцето. Кога най-накрая ще имаме истински български дизайнер?

Ахаах какво да кажа. Нито едно от тези момичета не можа да ме впечатли. Нито тоалетите. А Елен Колева има селско излъчване. Не се опира до злоба или каквото и да било, просто нищо особено- нито ревюто, нито моделките.

Стига с тази Елен Колева вече. Никаква женственост няма в нея, супер грозна и с нахално селско излъчване.

... Нели Петкова изглежда убийствено в този тоалет!!!. Преди две вечери водеше "Шоуто на Слави" с Борис Солтарийски и беше облечена отново в тоалет на София Борисова и отново изглеждаше убийствено!!!

Абе хора вие добре ли сте??Бях на ревюто и такова нещо може да се види само на световните подиуми!!Дрехите бяха уникални!Същото не важи за всички манекенки,но коментарите според мен трябва да са за дрехите и самото събитие , а не за тях.Браво на дизайнерката!

Аааууу Е. Колева звезда??? Та тя е до пъпа на маникенките. Ужас! Какво ли не правят парите??? Нали?

пак ли няма да побликувате коментара ми??? питам за 3 път, елен...това мъжка сърна ли е или име??? каква елен...ирен....и павлинка от павликени след престой в италя е вече паола апси....

Тихомирова е върха. Страхотна визия, елегантност и чар. В това ревю е неотразима. Всички момичета са прекрасни в тези красиви рокли.Успех.

ного ти разбира селската мжтра от дрехи и модели и моделите и роклите бъха хестоки а ти парво се нажчи да пишеш па след това си даваи мнението *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И , НА ПЪРВИЯ РЕД .... ЦВЕТЪТ НА НАЦИЯТА ! ВСЕ ПЛЕЪРИ !

а, били са и плейминетките

тия от каталога ли са ?!

Тихомирова добре лапна от пароците на Топлото. Ама ние помним.

Кой продължава да лансира този травестит Теди Велинова??? У нея, изключая силиконовите форми, няма нищо женско. Нели Петкова е зашеметяваща!

бг работа- уясни дрехи , уясни модели *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

радо, това би го казал човек които не разбира от мода, и явно ти точно такув *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

най-сетне нромални жени на подиума. досегашните хърби бяха наложена мода от дизайнери - предераси, които се комплексират от женствената жена. Оттам милиони анорексии и комплекси пък при жените без мозък. Наблюдавам, че нещата си идват по местата: жени с хубави бедра, с истински (дай-боже натурални) цици, веждите се поудебелиха (нашите кокотки не могат да свикант с този факт и критикуват тенденцията към по-естествени вежди), окосмяването на пубиса също се завръща и определено е много по-интензивно от преди няколко години. Изобщо има връщане към истинското след невероятно гнусното залитане по престорени и вредни за здравето неща.

Иди се прегледай, сериозно

Деде, каквото и да се завръща по твое мнение, ерекцията ти е само спомен.

Вучков, ти ли си,бре, кукундел лигав?

И къде точно видяхте естествени гърди - И Елен Колева, и Теди Велинова, и Стела Стойкова са с грозни и некадърно поставени силиконови импланти!

Много важно съобщение подкрепено със снимков материал.Благодаря!

Жасмина Тошкова аха да повърне :D

Колева е 1.60 см какво ревю, какви 5 лева

Ревю за джуджета.

този александър наиденов е страшилище направо. като се сетя за изцепката му,че можел да бъде с която жена поиска ми се повръща. а пък като се сетя за изцепката на елен, че тои я привличал сексуално още по - тъпо ми става...

ХАхахахахахаха точно