На подиума блестяха още моделите Елена Тихомирова, Юлия Юревич,Теди Велинова, Диляна Попова, Виктория Джумпарова, Стела Стойкова, Гергана Дончева, Петя Велкова, Жасмина Тошкова, Яна Грудева, Диана Митова. Ревюто откри Нели Петкова от "Шоуто на Слави".

Вижте снимки >>


Вижте видео >>

За пореден път дизайнерката на Romantika Fashion изненада своите гости и клиенти с една по-различна модна приказка. Колекцията се състои от над 70 тоалета, разделени в три части. Линия „Светски шик“ представя ежедневни, екстравагантни и секси тоалети. Модерни сака с изрязани гърбове и прилепнали по тялото слим панталони, eфектни копринени блузи с буфани или богати набори от волани, декорирани с испанска дантела и обшити с кристали... В линията „Светски шик“ присъства задължително корсета, който е неразделна част от гардероба на една дама.

Линията „Нежен полъх“ се състои от официални рокли,  предназначени за предстоящите абитуриентски балове, както и за дамите, които искат да изглеждат ослепително на изискан коктейл. Роклите са изработени от ефирни материи и естествена коприна. Съчетани са с дантелени орнаменти и обсипани с кристали. Силуетът е доста необичаен, тъй като създава илюзията за дълга феерична рокля, но отдолу  се крие къса дантелена поличка. Роклите са изработени изцяло от естествени материи: копринен шифон, органза, сатен и испанска тафта.

В сватбената линия „Black and White“ присъства световната тенденция за вкарване на черни мотиви в бялата сватбена рокля.  Модерните панделки тук присъстват, като са обточени с тънки черни ленти. Линията е романтична, с много вталени и набрани ефирни шифони, присъстват дълги шлейфове и воали.

От първия ред в зала „Диамант” на хотел „Дедеман Принцес” ревюто наблюдаваха Маргарита Бербатова, "отчаяните съпруги" Мая и Вихра, плеймейтките Златка Райкова и Светлана Василева, миските Елена Ангелова и Антония Петрова, приятелят на Елен Колева Александър Найденов, Софи Маринова, Устата, Деси Зидарова, Йоана Буковска и Ирен Онтева.