Нели Рангелова: Попфолкът няма място на Евровизия

Една от най-големите поп звезди на родната сцена - Нели Рангелова изрази своята позиция по повод дискусиите, които се водеха напоследък, за това дали може или не поп-фолк изпълнител да ни представя на Евровизия.

Обратно в новината

Коментари - Нели Рангелова: Попфолкът няма място на Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чалгарките стават само за едно и безумният им личен живот го доказва - там се менка женска плът на поразия , правят се залагания коя с кого и за колко ще легне.Всичко това е толкова абсурдно ,толкова уродливо и отблъскващо!Някакви ,,колекционери" си правят колекции с колко чалгарки са преспали и от колко са се сдобили с деца!Невиждана оборотност! Докога това ще бъде норма на поведение?Пример за подражание?Разврат , порнография и простащина - това е чалгата.А къде отиде мистерията на българските гласове, тайнството на нашия фолклор,магията на българските мелодии и хармонии?

АКО ЩЕ Е ПОП-ФОЛК ДА ОТИДАТ МИСТЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ С ТИПИЧНО БЪЛГАРСКО ПАРЧЕ КАТО ЕЛИЦА И СТУНДЖИ А НЕ НЯКАКВИ СИЛИКОНКИ С КОМПИЛАЦИЯ ОТ ЦИГАНСКИ И ТУРСКИ РИТМИ КЮЧЕКЧИИКИ НЕ НИ ТРЯБВАТ АМА КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО СЛУШАТ ТАЯ ПОМИЯ ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ ЗА КОРЕНИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ НАПРИМЕР СЛАВИ - ГОЛЯМ ПАТРИОТ УЖ А ПЪК КЮЧЕКА И ЦИГАНСКОТО МУ ИДВА ОТ ВЪТРЕ

Човек когато се изказва, трябва и да мисли, защото и Нели се изказа като фолкажийка. Първо Нели като човек с музикално образование трябва да прави разлика между попфолк и чалга, второ да не забравя, че и тя последно време е навлязла в този жанр(напр. песента и "бум, бум, бум") и ненапоследно място променената и визия със силикона и червената грива неотстъпва на колежките и от попфолка. Иначе казано зависта край няма.

Съгласна съм с коментара на "Обективни факти".Само пояснявам, че също съм върл "чалгафоб". Но нещата трябва да се приемат такива, кавито са!

ПЕСЕНТА НА ЕЛЕНА ПАПАРИЗУ ДЕТО СПЕЧЕЛИ ЕВРОВИЗИЯ , НЕ БЕШЕ ЛИ ЧИСТ ПОПФОЛК???? НЕЛИ ОСЪЗНАЙ СЕ , ПРЕСЛАВА Е КЛАСИ НАД МНОГО ПОП ПЕВИЦИ ! За справка виж "Как ти стои"

Пък и ако им излезе и без гащи, както тук направо взима наградата!

Моля Ви не сравнявайте това хубаво момиче Елена с нашите чалгаджийки.Що се отнася до Пресито , като им каже Айде сега сички ръчички горйеееееееее - и виж ти взела и евровизията.

На Евровизия вече доста от песните звучат странно, та може и да се хареса чалгата; спомням си едно нещо Верка Сердючка май беше, по нищо не отстъпваше на Азис. Иначе Нели по принцип е права

Като сте големи разбирачи,кажете ми коя ПОП ЗВЕЗДА има завършено музикално образование (като изключим Музикалната академия),защото куцо и сакато завършва Музикалната Академия и после стават вариететни певици в някакви долнопробни пиано барове.Една фолк певица може да изпее перфектно народна песен,нека Нели Рангелова с цялото ми уважение да изпее "Пусто ми лудо и младо" и ще я призная.Наслушали сме се на бозави английски помии на безизвестни певци.Певец/а който трябва да ни представи на Евровизия трябва да има комплексни качества (визия,стил,пеене,артистично поведение и финансови възможности) + фолклорна тематика + етно и диско вариант.Тогава ние ще станем интересни пред голямата аудитория и ще съберем овациите на публиката.Ама сме си крайно злобни..

И какво друго музикално образование точно имаш предвид?

Всички дето плюете по чалгата кажете една песен от последните 5 години с "пошъл" и "вулгарен" текст Или песни от сорта на "опитах се да светя като крушка..." на Милена са по-добри от "след теб пустиня остана в душата ми..." на Емилия

Лежах в болницата с дъщеря ми и останалото население на стаята пусна Планета и Фен ТВ. Та наслушах се и на "котета" и на "Буба лази" и на цялата подобна смрад. МЕрси за красивите текстове! ДЪржаха ми влага седмица след това. И хайде да не сравняваме изключителния текст на пънк-парчето"Ха-ха" (който има акъл ще го вдене, ама това май не се отнася за чалгарите) с чалга-лиготиите и простотиите. Гнус ме е даже да си го помисля!

Рокаджийка съм, но песните на Милена,,Куклата Мици,, и,, Чворолино,, са ми противни също толкова,колкото и чалгата. Просто през ,,преходните,,21години се наложи чалга- мисленето , или по- точно изпростяването, което пък доведе и творческото безсилие в музиката и не само там.

Милена също не се облича подходящо за сцена, но това може да се преглътне. Те иTwisted Sister се обличат като бостански плашила, но песните им,, I believe in you,, и,, The Price,, просто ме карат да забравя не само как са облечени, а и ме пренасят в друг по- добър свят.

Поп-фолк правеше Емил Димитров, при това прелестен- "Дилмано дилберо", "Грозде не набрах", "На брега на тихата Марица"....И Михаил Йончев с "Петруно пиле шарено" Ето това е поп-фолк!!! Другото е анадолски долнопробен гюбек, с тъп български текст и осморки с увиснал г_з, в изпълнение на ПреСлива!

хахаха, точно

не съм съгласна с изказването на нели рангелова. няма значение какъв изпълнител ще отиде на евровизия , а е важно каква ще е песента и как ще бъде изпята. а относно как изглеждат фол певиците , моля въпросната дама да не дава мнение , че откакто тя самата си направи корекция на бюста и тя се разголи въпреки , че не е с перфектна фигура.

Нели с визията си има най-малкото право да парадира - също чалгарка изглежда! А за зала 1 - много тъпо изказване)))

Я не се обаждай от коневръза...

Дедо, първата либоФФ ли ти обидих, що ли?)))

Всяка музика си има своята ниша ,своите почитатели.Така наречените естрадни певци се явяваха на Пирин фолк и какво-земята продължи да се върти.Дразни ме наставническият тон на Рангелова ,която коментира морала на фолкаджииките.Май е забравила ,че разведе баща на 3 деца и все още не е успяла да го ожени за себе си. Та нали той е платил за силикона и,каква е разликата с фолкаджийките?!

Ех, Нели!Много те харесвам като пееш ,но не и като говориш-та нали и ти си със силикон!И ако не си забравила-песента ти "Бум" е цензурирана ,защото на тази възраст се заголи до кръста!!!

Един достоен и прост защитник на чалга културата в България.. Това е резултата от опростачването, за съжаление... И това е в огромен процент за цялата нация...

Няма чалга , няма естрада и от двете страни има фалшиво пеещи и от двете страни се разголват-вижте баба Лили и т.н. За мен е добре да иде на Евровизия глас -истински глас , че то и Азид и Десислава иПреслава имат гласове пък са чалгий, то и без това е ясно , че Евровизия си е един политически митинг и никога не печелят истинските гласове...

шапка свалям на румънците какви парчета правят, нашите баби п поп-фолка и в естрадата трябва да разберат, че времето на кръчмата отмина. младите хора искат нещо различно да има класа, да е модерно, а не да си показват нещото само, защото са фолк певици, айде стига с тая простотия, гледайте съседите и се учете

Абре хора, не се ли нагледахте на задници, баджаци, силикони и прости до болка изрусени мърши? Ай стига с тая ориенталска простащина вече...

Да, може да правят приятна музика, но е еднотипна! Стига с това чуждопоклонничество!

стига да е хубава песента , толкова хубава , че да накара зрителите да я запеят. защо не и чалга. не е ли време ние по възрастното поколение да склоним пред интересите на нашите деца.?

Извини ме,но немога да се съглася със скланянето пред интересите на нашите деца ако тези интереси не работят в тяхна полза и ги тикат надолу, а не в правилната посока. Ако един родител неможе да пресее стойностните неща, как ще въздейства на децата си да го правят! Ето защо не трябва да сме склонни, а непреклонни,когато интересите на децата не ги обогатяват , а ги карат да изпростяват.

Добре беше преди да коментирате, вместо да четете предъвканата информация, да чуете интервюто. Има го в нета. Жената си е напълно права. Факта, че правят турнета, където се навървят 15 певачки на една сцена, съвсем не означава, че са способни да имат адекватно поведение на сцената на Евровизия. Какво, ще викат - "Хайде, Германия, да ви чуяяяя, ръцете горееее!". Смехххх! Нелито, колкото и да я плюете има голямата награда на фестивал в САЩ (Нийуола 1982). И си има право на самочувствие жената. ДА, няма шлагерни парчета, но има много разгърнати и красиви песни като "НЕобясними неща" (Мой стих). Добре е преди да се коментира, да се чуе, да се попроучи. КОлкото до т. нар. естрада, ако през 72-ра БЪлгария участваше с песента "Двама" на Мария НЕйкова, сигурно щеше да бъде на финал и да се бори за предно класиране. СЪщото щеше да се случи, ако през 1976-та участваше с песента "ЛАдо ле" на "ТОника". ЗА песните на Емил Димитров, които са покорявали европейските класации да споменавам ли? ХАйде сега ми кажете за едно поп-парче от последните 15-20 години, за което бихте могли да кажете същото (изключвам класиралата се "ВОда").

Чалгата е най-просташката музика!

Аз имам въпрос(и)... ако спечелим: кой ще успее да организира конкурса, кой ще го плати, къде ще се проведе и т.н.? Не виждам, защо е това тръшкане за Евровизия! Аз предпочитам да не участваме, така поне няма да ме е срам! Голям кОнкурс, голямо нещо. Няма що!

Долу чалгата!

БРАВО НЕЛИ !!!! ЧАЛГАТА Е ЗА ХИПЕР ПРОСТАЦИТЕ ВОНЕЩИ НА ПОТ КОИТО ДА ЩРАКАТ С МАЗНИ ПРЪСТИ И ДА ГЛЕДАТ ЕДНО ПОЛУ-ПОРНО НА PLAYBACK

Нели ако искаш да кажеш че песента ти Бум-Бум която беше хит по "Планета" не е чалга, незнам какво е тогава. Дори и клипа си беше точно чалга. Не е ясно какво те кара да правиш такива лицемерни изказвания.

нелито си е права тея фаршиваторци немат право на евро визия дани излагат с тая цигания

Слушайте всички, които не сте съгласни чалгата да не ни представя на Евровизия. Никога не съм ходил на чалга клуб и в къщи нямам нито един диск на който е да е чалга изпълнител. С една дума не съм чалга почитател, харесвам предимно поп и рок музика. Обаче 1. Чалга изпълнители може да не пеят в НДК с по 3 500 зрители, но пълнят стадиони с по 15 000 - 20 000 хиляди зрители примерно турнетата на Пайнер, Слави Трифонов и Ку-Ку бенд, Азис. Просто НДК не е подходящо за чалга. Мислите ли, че Азис или Тони Стораро не могат да напълнят НДК. Ако мислите така сте в голяма грешка. 2. Въобще не сте прави, че чалга изпълнителите не могат да пеят хубаво. Както измежду естрадните, така и между чалга изпълнителите има добри и лоши певци. Пример - http://www.youtube.com/watch?v=iEyIW_wGQNs не е естрадна, но съм сигурен, че много чалга певци ще сложат в малкия си джоб доста естрадни. 3. От къде въобще сте сигурни, как ще възприеме европейската публика, българската чалга. Ако песента е хубава, то тя със сигурност ще събере повече гласове от колкото събира досегашния средно-статистически български участник в Евровизия. 4. Самия факт, че в България чалга се слуша повече от естрада, говори, че чалга изпълнител, би привлякъл повече български SMS-и от естраден изпълнител. Да не говорим, че вероятни би привлякъл и много сръбски, македонски, румънски и турски гласове. Мога да ви дам поне още няколко аргумента, но ми писна да пиша. Ако се замислите над думите ми ще видите, че чалгата не бива да се изключва от участие в Евровизия. В противен случай това си е чиста дискриминация и опит от страна на естрадните изпълнители да не допуснат конкуренция при участията си в Евровизия. Конкуренция, която вероятно би ги отвяла.

Чалгарките ,,пеят" с деколтетата си. Повечето са напълно бездарни ,за тях ,,пеенето" е да излезеш на микрофона и да почнеш сластно да се чекнеш, да пребелваш очи пък дано се хване някой дебеловрат паралия с два пръста чело. Никоя ,,музика" не развращава така , както го прави тази вулгарна чалга."Получава се истински буфосинхрон , защото болшинството от певачките пеят на плейбек.Чалгарките са едни бърнести силиконови женички ,с много силикон отпред със залепени изкуствени коси и тъпи погледи.Много неща са си подменили по телата, но това под перуките...си е същата чорба!

... по- точно описание не може да се направи на това явление. А всичко е започнало точно от ,,класиката,,,,Радка пиратка,,

абе рангелова,на пайнер концертите съм виждал 20-30 000 човека ,не обичам поп фолка но е време и тя да се пробва

По принцип целия развлекателен бизнес ,се държи от сутеньори.Привкуса на изпълнителите е различен,защото в секса вкусове много,НО ТЕ ВСИЧКИ РАБОТЯТ ТОВА ENTERTAMENT.Нели Рангелова на млади години не беше звезда,че сега ли.На чужденците им е интересно,защото те искат нещо различно от техните Риани и Бритнита.които ,така са се загърнали,така са се облекли.Всички в тоя бизнес са еднакви,просто има разнообразие,за да покрият повече клиенти.Какво спорите,за глупости.А и Евровизия е политически конкурс,там и Валя Балканска да пратим пак няма да спечелим.Интелигентността,не се определя от това да знаеш НДК то,а от други фактори.За жалост,някой бъркат интелигентността с населени места.Но простотията както знаем ходи по хората,не по гората.Безмислено изказване на стара жена,безмислен спор.

Не е безсмислено! Това ли е манталитета на българите? Чалга! Е браво, много яко. Една част от тия чалгарки се правят на много изискани, копирайки световно доказани звезди! Другата - просто си ляга, с когото трябва, и решават, че с един чифт нови ботуши, силикон и нова кола, вече са безсмъртни! Много си повярваха тези кифли! Заслушай се в едно интервю само и ще разбереш, за каква простотия говорим.

България е страна с голямо разнообразие.Служането на музика си е личен избор.А и е смешно в толкова малка страна-толкова "таланти" и всеки плюе другия.Я по кротко,като не слушаш чалга пак си тъпа.

Че Нели Рангелова е зле - това е ясно. Но не се заблуждавай , че няма кой друг да ни представи освен чалгаджийка. Има и поп фолк певици с много добри гласове , но това не е достатъчно. Освен това имаме доста предно класиране , за да говориш врели - некипели и какъв бил конкурса. Политически е той само в болния ти мозък , иначе е въпрос на мобилизация и брой емигранти. Това е. Проста работа , ма за хора който са осъзнати. Е ти не си от тях.

предно класиране ,не значи победа и какви емигранти,бе тъпако.Нали се гласува ,за това ,което ти е харесало , а не за страна или конкретен изпълнител,защото точно това е политиката,бе неразбралия.Няма значение,кой ще представя България,ние няма да спечелим.

Нели Рангелова е зле? Хубава, запазена жена. Всяка възраст носи в себе си достоинства. И теб няма да те мине остаряването. За морал, интелигентност, подобаваща визия, ум в главата, естетична визия вече не се говори отдавна. Такива като Андреа са си наводнили българския Олимп. Тежко и горко на младите, които друго не познават. Вижте италианските поп изпълнители. Държат на реномето си и по-възрастните и съвсем млади.

да бе, аре бабите на еуровизя. никои вече никъде не слуша естрада. не защитавам чалгата по никакъв начин, но нека се позаслушаме малко и в чуждите текстове и пак да коментираме.

Само да отбележа, че тазгодишния Сан РЕмо го спечелиха "старите кучета", а те си пеят точно "естрада" (каквото и да значи това), сиреч същата онази музика, която вдъхнвовяваше нашите певци от 60-те години насам. И никой не ги нарича дърти, изкуфели, стари чанти. Просто ги харесват. Но тука комплексарщината и манията по копи-лепи е малко по-силна.

ОК като пращахме само ПОП певци до сега какво направиха??? Нищо, защото поп музиката в момента е едно голямо нищо. А Нелката да пие хапчета за критическата, че май в главата и е само "БУМ-БУМ"

Каква е тази омраза и плюене? За нещо което самите вие казвате , че не слушате. Как тогава разбрахте, че не става? По това което ви се набива в кратуните от хейтърите и "хай-лайфа", като мосю Минчев? Ето един текст от чалга песен, кажете ми колко е лош. "И към дъното да тръгнеш дори, ще съм с тебе чуваш ли. И лицето твое над водата ще държа, за да не потънеш никога. Дори живота да те промени, ще те обичам чуваш ли. И каквото мога и не мога ще ти дам, няма никога да те предам. Чуй,даже да паднеш,ще ти дам ръка. И рани да имаш,ще им спра кръвта. Не не искам да плачеш,я се усмихни. Дай да те прегърна,а сега върви..."

Винаги съм се питал, защо като се стигне до спор коя музика е по-стойностна, чалгаджиите все ми дават за пример текстовете колко били смислени. В музиката, според мен, текста винаги е бил и ще бъде на второ място, аз искам да слушам хубава музика (не чалга разбира се ), ако искам да чета ще отворя някоя стихосбирка.

Колко Ентелегентен текст. Виж - с главна ти го написах. Ти явно си един от любимците ми - от Ентелегенцията. Ако знаеш колко много песни и текстове са написани преди да се появи помията - поп фолк , надали щеше да пишеш простотии извън напъните ти в кръчмата като се напомпаш. Толкова си заблуден , че не знаеш в коя галактика се намираш даже , та камо ли планетата. Ма не оная планета дето си мислиш - другата , уважаеми чалгарю. Ако имаше поне 2 % авторски песни (ако не знаеш какво е - google.com) , щях да съм впечатлен , но истината е друга. Поп фолка е 50 % сръбска музика и 48 % гръцка. За текстовете - лесна работа. Простотии на създадена музика всеки 1-ви помияр може да напише. Така че - отиди се пери. Вземи и мара отварачката с теб и се преместете в съзвездието Орион.

Никой не казва, че не може да има нормални чалга текстове тук таме... и така да е.... това не доказва нищо, масово текстовете са тъпи и цинични, мелодията- крадена, певачките - под всякаква критика като език, облекло и поведение, клиповете- масова порнография... По мои/ и не само мои/ наблюдения обаче, чалга слуша яко ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА прослойка от населението.../ без да броиме ученичките/ , то чалгари са масово разни бачкаторчета, сервитьорки, шофьори, разни цигани и прочие паплач с два пръста чело и образование - втори клас завършен.. Как пък нито един нормален човек, от нормално семейство на вишисти и с нормално образование и възпитание не съм чувала да пуска чалга...обаче ако бегло познавам някой бачкатор или съм попадала на рожден ден на хора без образование, то там задължително се слуша чалга... ниво и менталитет, за съжаление...

Една песен за да е хубава се нуждае не само от хубав текст,хубава музика към текста и гласови данни. Хубавата песен трябва да е съчетание от тези три неща плюс още нещо-начин ,по който е поднесена песента. За да я почувства публиката ,изпълнителят трябва да я преживява и чувства пръв. Този текст е хубав,но съчетан със звуците на кючека и външния вид на певицата се обезличава и губи стойността си-просто веднага преминава в графа чалга.

Hека песента да е хубава, изпълнителят да може да пее и да е приятен и за гледане, пък тогава няма значение поп ли е фолк ли е, чалгаджия или оперен.

МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР Е НАПРАВИЛА НЕЛИ! КАКВО МИ ЗАЩИТАВАТЕ ТИЯ ЧАЛГАДЖИЙКИ! ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЩО ЗА "ЗВЕЗДИ" СА! МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАТО ТОЛКОВА ГИ ПОДКРЕПЯТЕ, БИХТЕ ЛИ ИСКАЛИ ДЕЦАТА ВИ ЕДИН ДЕН ДА СА ЧАЛГА-ИЗПЪЛНИТЕЛИ?! ЗАМИСЛЕТЕ СЕ - СИЛИКОН, ГОЛОТИЯ, АЛКОХОЛ, ДЕБЕЛИ, БОГАТИ ЧИЧКОВЦИ ДА ГИ ПОЩИПВАТ И ДА ИМ ОТПРАВЯТ ВСЯКА МИНУТА ОФЕРТИ, НА КОИТО ВСЯКА ОТ ТЯХ ЗНАЕМ, ЧЕ СЕ ВРЪЗВА! НА ПРЪСТИ СЕ БРОЯТ ОНЕЗИ ОТ ТЯХ, КОИТО НАИСТИНА ИМАТ ГЛАС! ЧАЛГА ТЕЛЕВИЗИИТЕ СА СИ ЧИСТ ПОРНО КАНАЛ! ПОНЕЖЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗПЪКНАТ С ГЛАСОВИ ДАННИ, СКАЛПЕЛЪТ ИМ Е ПРЪВ ПРИЯТЕЛ! НИЩО ЛОШО ЗА СИЛИКОНА, НО ПРОСТОТИЯТА И СЕЛСКИЯ НАЧИН, ПО КОЙТО ГО ПОКАЗВАТ Е ГРОЗНА РАБОТА. ЗАЩО ТОГАВА АКО ВИДИМ НЯКОЯ ПОВЕЧЕ ГРИМИРАНА ИЛИ ЗЛЕ ОБЛЕЧЕНА МАЦКА Я ОЛИЦЕТВОРЯВАМЕ С ФОЛК ПЕВИЦА? ЗАМИСЛЕТЕ СЕ! ДА, ПОВЕЧЕТО ХОРА СЛУШАТ ТАЗИ МУЗИКА, НО НА ФОНА НА СМЕШНАТА ЦИРКАДЖИЙСКА ДЪРЖАВА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ, ТОВА Е НОРМАЛНО! ЧОВЕК КАТО ИЗЛЕЗЕ НАВЪН И ВИДИ СВЯТ, МИРОГЛЕДА МУ СЕ ПРОМЕНЯ. ТУК НЯКАКВИ УЛИЧНИЦИ, КОИТО ДО ВЧЕРА НЕ СА ЗНАЕЛИ КАКВО Е НДК, ДНЕС СЕ ВЗЕХА ЗА ЗВЕЗДИ! ЕДНА ЗВЕЗДА ТРЯБВА ДА ИМА КЛАСА, ОБНОСКИ И ДА ЗНАЕ КАК ДА СЕ ДЪРЖИ В ОБЩЕСТВОТО. НЕ ДА ИЗПЪКВА СЪС СИЛИКОН И С РАЗНИТЕ "РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ" НА ТЕМА СЕКС! ГОЛЯМО ГЕРОЙСТВО Е ДА СЕ ПОХВАЛЯТ В КОЯ ДИСКОТЕКА СА ОСЪМНАЛИ, КОЛКО АЛКОХОЛ СА ИЗПИЛИ И КАК ЦЯЛОТО ЗАВЕДЕНИЕ ИМ Е ГЛЕДАЛО ПОД ПОЛАТА! Е АКО ЖЕЛАЕТЕ БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОЛИЦЕТВОРЯВА С ТОВА - ГЛАСУВАЙТЕ! СВЕТЪТ И БЕЗ ДРУГО НЯМА ДА ЗАПОМНИ НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ!

Права е Нелито! ДОЛУ СУБ-СУБКУЛТУРАТА на измислени певачки, които имат повече опит по устен френски, отколкто професионално образование и концертни изяви! Всички са една външност и едни идеали - да гепят някои олигарх или ритни-топковец за саксофоно-портфейлните дойтойнства! ИЛИ да почнат една на друга да се зъбят и да да си слага рога! - В това ги бива! "Да чуруликат гащераздирателните си чалга-перверзии пред "микрофоните" на плей-бек по сепаретата и след това и да си стягат стройните ескортни изяви из ъндерграунд бардаците на местната ВИП-клиантела! ЗВЕЗДИЧКИ С ИНДИВИДУАЛНОСТ НА ПЛАСТМАСОВИ ЧАШКИ ЗА КАФЕ!!!

Май Нели нещо не чете преса и е в грешка........Има изпълнител,който е правил концерт в зала 1 на НДК.Да се осведоми!!!А тя е най-добре вече да посети някой старчески дом и да пее на бабите,а не на ревюта..........Беше досадно да пее на ревю на София Борисова.Пълен крах......

Браво Нели!Точно така е .Поп-фолк песните са пълни с вулгарни текстове и нямат място на ЕвровизияА който харесва такива текстове или по-скоро харесва поп-фолк певачките ,заради тяхната разголеност , говори много зле за тях.Ами прости хора харесват прости песни , това е , сами си преценете!!!

Зала 1 ли е мерилото за добър музкант в България? Че тогава по-голям от Веско Маринов няма да има. Нели Рангелова може да е пълнила зала 1, но аз не се сещам за нито една нейна песен. Да не говорим, че времето на естрадата отдавна е минало и едва ли има място в Евровизия. Също някои от най-добрите БГ банди, които знам, трудно ще напълнят зала 1 на НДК. Пример - Уикеда, Остава, Ревю, Нова Генерация (бившите), Panican Whyasker, но това нищо не означава. Пък и Лепа Брена беше напълнила Васил Левски - 100 000 места, сигурно ще да е най-голямата евровизия звезда

Тази не е ли вече дъртичка да си развява балкона така? Развращава младото поколение!!!

Естрадата също няма място там :)

Само чалгата! Че ги утепаме на Ефрофизията с нашио ориент!

Не срамете българщината с тая евтина и просташка музика-фолка, поп дет му викате

Кракът ми не е стъпвал в чалга бар Не слушам чалга Сигурно съм ходила на повече оперни представления в Европа _Виена, Лондон, Милано от Нели Рангелова, ама ще се изкажа, за да ме разбере: Много си проста, много бездарна. БГ музиката не върви напред от такива "велики музиканти" като теб. Що не си останеш в рекламите на феминора :)

Поп фолка е просташка музика

Глория е правила не един концерт в пустото Ви НДК,което Ви е цел,та та цел....айде успокой се,пък да не говорим ква майка си ти,знаем си те,легенди се носят колко грижовна "мама" си.........айде всеки да си прибере парцалките за пране и да не се изказваме така тежко.... :)))))))))))

За интелигентните хора, чиито родители не са слушали сръбско навремето, не са ходили с шофьорски мокасини и съответно не са ги възпитавали в просташка атмосфера е ясно, че поп-фолк звездите са перфектни за долнопробно порно, а Евровизия не е порнофилм.

Най-достойния за евровизия е Веселин Маринов, той е мега зведа. Ще разплаче всички и сме спечелили Евровизия. А си имаме и нова зала за 17 000 души, ВЕЧЕ СМЕ ГОТОВИ :)))))

ако не ги разплаче поне ще ги наплюе и напръска

Ахахахаха. Само дето кара Ланд Роувър за 100 бона от билетите на малоумни почитатели. Веско е 100 % олицетворение на българина. Бездарен (има глас , но музиката и текстовете са пълен шит) , но богат.

Безумна дискусия!Кой какви стадиони пълни? А кой каква словесна помия излива от устата си?!Просто чалгата е всичко друго , но не и музика!Абсолютен кич, пошлост ,вулгарност ,липса на талант и въображение.Всички чалгарки са като извадени от калъп - еднакви джуки ,еднакви бюстове , еднаква простотия.Не ни набутвайте тази смрадлива клозетна ,,музика".,,Музика" на мазните чинии и мазните мутри!!!

ВСИЧКИ ЩЕ ОСТАРЕЕТЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ ОСТАРЕЕ И ЧАЛГАТА И ДАНО УМРЕ ПО-СКОРО А ВИЕ СЕ ОПОМНЕТЕ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПЪЛНИТЕ ГУШИТЕ НА РАЗНИ ИВАНИ, ГЛОРИИ, САШКИ И Т.Н. КАКТО Е ТРЪГНАЛО СКОРО ЩЕ ПОЧНАТ ДА ИМ КАПЯТ НОСОВЕТЕ И ГЪРДИТЕ НА НАШИТЕ СЕЛСКИ ПРЪЧКИ ЕВРОВИЗИЯ ИМ СЕ ПРИЩЯЛА - ДА СИ СТОЯТ В КРЪЧМИТЕ И ПРИ ЦИГАНИТЕ - ТАМ ИМ Е МЯСТОТО А.... НА ЧУЖДЕНЦИТЕ ИМ Е ИНТЕРЕСНО ДА "ГЛЕДАТ" КАК ПРОСТИТУТКИ ПЕЯТ НЕЩО КОЕТО Е ДАЛЕЧ ОТ НАШИЯ ФОЛК

То и в България няма място ама това е друга тема... :)

все по-голяма популярност набира балканската музика от типа на поп-фолк!курсове по кучек има от години и хората харесват всичко това!за тях е екзотика ,а харесват музиката наи-вече! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.