Рийз Уидърспун: Не съм вярвала, че ще открия любовта отново

След като вече е омъжена, Рийз Уидърспун си позволи да сподели няколко неща около любовния си живот. Актрисата разкрива, че никога не е подозирала, че ще успее да открие любовта отново.

Обратно в новината

Коментари - Рийз Уидърспун: Не съм вярвала, че ще открия любовта отново | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бориславе,днес взе ли си хапчето против злоба?

Рийз е супер готина - пожелавам й да е щастлива. Страхотен човек и актриса. Стига сте плюли по нея - това да не ви е поредната измислена БГ "звезда"?

и пак любовта на живота и!!! абе как го правят тия в Holywood тоя номер?!?

"Хубавото е, че мога да си взема почивка за година-две между различни продукции и да се посветя на децата си" Ами и ние така, г-жо Уидърспун, като вземе да ни се къса сърцето, че не отделяме достатъчно време на децата си и си взимаме по 1-2 години почивка да им обърнем внимание. Нищо ново не ни казвате. Съвсем сте си средностатистически човек...Ъ-хъм.

господ жата има пред вид, че може да си вземе почивка без да си изгуби " работното място". по техните закони да си маика с деца не е никак леко, защото и родилка да си махимум до три месеца можеш да си в маичинство/платено и нерплатено заедно/, след което трябва да си на работа; в противен случаи си губиш мястото/ зависи какви бенефити дава компанията за която работиш/...за това повечето жени в ус, с по две или повече деца не работят, а си стоят в къщи. по- евтино им излиза да си стоят жените в къщи, отколкото да плащат на детегледачка...българия е по - социална държава от америка, в това отношение...:-)

а каква беше нуждата за злобня ти завистлив коментар?

Скъпа Рийз, сега колко време ще продължи новото ти "приключение"?? Да дадем ли залози?! - 4-5 години, 3 месеца, година и 2 седмици? В тая дупка Аукохоливуд нямате любовта и брака за нищо! Разменяте се един друг, жени и мъже, като някаква помиярска глутница. Аз лично познавам хора, които са се оженили на 19 и вече над 20 години са си заедно и заедно преподоляват всички трудности в брака си. А не след първата глезотия да биеш камбаната, че ти трябвала "ПРОМЯНА"! Скъпа Рийз, след 4 години, когато се развеждаш и с настоящата си "любов", пак ще си пишем! Любовта е за ЦЯЛ ЖИВОТ, глупаци!

Бориславе, или живееш в 18 век или въобще не си наясно с хората и любовта. Живота веднъж се живее, а на такива моралисти като тебе никой няма да вдигне дори и дървен паметник.

Доколкото си спомням, Рийз се разведе с Райън след бурен скандал, защото беше научила за тайната му връзка с Аби Корниш. Ако ти си от старото поколение, което смята, че след като се ожени, мъжът може да си прави каквото си иска и жената е длъжна да го търпи цял живот, това си остава за твоя сметка. Смятам за безумно в днешно време една жена да бъде критикувана затова, че има себеуважение и достойнство. Но да му мислят тези покрай тебе.

Бориславе, струва ми се, че или си на възраст над 80 години, или живееш в миналия век, или в някакъв измислен свят...Какво значи да преодоляваш трудностите и да живееш с един човек цял живот? Какво като сте женени? Когато човекът до теб отказва да се променя и развива, а стои като дърво и тъпче на едно място... на човек му писва, зарязва го и си тръгва по нов път...После след години вижда, че както го е оставил, така го намира...без да помръдне... Аз на 20 години исках да се оженя поне за три мацки...сега като ги видях след толкова години, ми стана жал...такива парцаливи повлекани, че ме беше срам да си помисля, че съм спал с тях... без грим, прическа,парфюм... Навремето бяхме "на една вълна" и се харесвахме, но после в живота някои се движат, а други стоят на едно място...Ако се бях оженил, трябваше да се развеждам...Бориславе, вземи се в ръце и се огледай наоколо...Няма нищо вечно!!!

аз пък съм съгласна с Борислав. Това че мисли така не значи че е старомоден и над 80 години. Нито пък някъде е споменал че жената трябва да я тъпчат ама да си остане със същия мъж. Аз съм на 25, не съм от село, живея в реален живот и работя чудесна работа, но мисля точно като него! Все пак дано наистина е намерила истинския човек и не се развежда повече.

Бе не е неземна красавица, ама е готина така, има излъчване и свежест. Браво на момето, да си се таковата, живеят там с мъжа си колкото може по-дълго, че Холивуд си изяжда децата накрая.