Сега обаче Рийз е щастливата съпруга на Джим Тот.

Първият съпруг на Уидърспун е Райън Филип. Любовта между тях пламва на снимачната площадка на първата част на филма „Секс игри”. Двамата се женят доста прибързано, имат две деца и седем години съжителство, припомнят от Actualno. През 2006 те се развеждат без лоши чувства, просто вече всеки е пораснал и е осъзнал, че има нужда от промяна.

„Не съжалявам нито за момент за брака си с Райън. Но когато минахме под венчилото бяхме толкова млади! Двамата взаимно трябваше да се научим на много неща – как да обичаш, как да живееш заедно с някой, как да задържиш любовта. След развода обаче бях сигурна, че никога отново няма да бъда влюбена, не защото съм била наранена или нещо подобно, а защото ми се струваше прекалено хубаво и магическо, а аз все пак живеех в реалността”, каза Рийз.

Вижте снимки на Рийз >>

Сега тя споделя, че е намерила любовта отново и Джим е нейната сродна душа.

Актрисата разказва още, че повечето хора мислят, че нейният живот е прекрасен и перфектен: „Това изобщо не е така. Заради работата се налага да изоставям децата си и това ми къса сърцето! Хубавото е, че мога да си взема почивка за година-две между различни продукции и да се посветя на децата си. Имала съм ужасно тежки моменти, когато отивам на снимки и се чувствам като болна, защото съм далеч от децата си. Така че не си мислете, че животът ми е перфектен, защото изобщо не е така.”

От своя страна бившият съпруг на Рийз – Райън Филип, не се чувства чак толкова въодушевен от живота си в последно време. Той сподели наскоро, че пие и пуши прекалено много, което му пречи. „Чувствам се като вампир – неориентиран на дневна светлина. Прекалявам с чашките в последно време, а и все още пуша, което не ме радва, но не мога да го променя”, сподели Райън.