Диляна Попова: Не се карам с приятелки заради бивши гаджета

Красивият модел Диляна Попова, която наскоро разкри, че е имала връзка със скандалния бизнесмен Христофор Аманатидис – Таки, сподели пред Harper's BAZAAR, че не се е карала с новата му приятелка Боряна Шехтова заради него.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова: Не се карам с приятелки заради бивши гаджета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знам защо искат да ни внушат че това нониче е наъ-красивата балгарка аз не виждам нито красота нито сексабил и наъ вече харизматично излачване,това момиче е много елементарно и ограничено и затова всичките ъ приятели я зарязват,тя не е за средата в която иска да се набута,тя си е за село.

толкова елементарно и посредствено момиче не сам виждал,явно не е трябвало да напуска лубимото и село гулянци...но никога не е касно да се варне. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всичко започна от предаването на Венета, където тя си призна за Таки, до тогава това беше известно само в Сф.Диляна отбягваше Венета много внимателно за да не отговори на този въпрос но след като се снима в тоя филм нямаше как да се измъкне, защото НТВ са сред спонсорите.

Жалко, мислех я за по-различна от другите манекенки, но явно съм грешал. Щом се е продала на мутра-наркобарон явно е просто като всички останали.

Защо да се карат? Нали е платил и на двете, всичко си е ОК.

Тези, които лансират това момиче, просто прекалиха. От две седмици тази мома е във всяко предаване, във всеки вестник и списание. Просто кошмар! Пък и не е най-хубавата българка, както се опитват да ни внушават. Хайде спрете, че става отвратително!

абсолютно си прав! Само досаждя, а нищо не показва и не казва. Хухавелка е

Да, всичко е хубаво, само когато е в умерени количества! Когато прекалиш с него - втръсва...

Сега ще ни я навират дълго време! Тъкмо бяхме забравили за нея.

Тоя Таки уж полиция и съд го издирват, а само манекенките го намират. Добър е

много яко. ха-ха

Тези хора само се въртят и си сменят приятелите.И кой знае защо непрекъснато ни уведомяват за това.С Таки, с Маки и тем подобни.