Елена Петрова хваната да шофира с алкохол в кръвта

Актрисата Елена Петрова, известна с участието си в нашумелия български сериал "Стъклен дом", е била хваната да кара с алкохол в кръвта, съобщава Монитор.

Обратно в новината

Коментари - Елена Петрова хваната да шофира с алкохол в кръвта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да са били и 2 промила но са го свалили на 1.2 ??????????????

те се имат за богопомазани,за такива на новостроящите автомагистралите с да ЧУКАТ камъни

"Ние сме като всички нормални хора и за нас няма извинение, когато сгрешим. Затова казах на полицаите да ме проверят така, както всички останали" - аз пък си мислех че си голяма звезда.....казала тя

Не видях никакво разкаяние. "Нищо страшно не се случило. Това не е никакъв проблем." Абе в тая България само най- тъпите ли останаха. На тая грам мозък останал ли и е. Ако всеки път се случваше страшното, нямаше да останат хора в държавата.

Овца

"Готова съм да си понеса последствията. Ние сме като всички нормални хора и за нас няма извинение, когато сгрешим. Затова казах на полицаите да ме проверят така, както всички останали" - колко благородно! Само не разбрах кои Вие сте като всички Ние?!?!? Много на сериозно се взема ! "ВИЕ" дмек ти си даже много по-долу от обикновените хора, защото си мислиш, че като барна богатия чичко и сега му пиеш парите си много известна, че даже и звезда!!!

Брей ! Много хора коментират.. това било, онова било... българска работа, нали сме в България,ако бяхме в чужбина.. Бля бля бля... Заболяха ме ушите от постоянните мнения.. ако всеки един от вас , вместо да говори се дигне на протест и подкрепи думите ти с действия.. тогава нещата могат да се променят. И сега ще кажете "КАК??НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ", хубаво не го правете,но поне си спестете оплакванията.

Ленче не те ли е срам ?

А на колко хрисима се прави, като я слушаш в някое предаване.....самата прелест от всякъде. Пък то, на целият ни "ВИП" е такъв.

ако беше станало най-лошото на кого ще се извиниш, тъпачка

"Ние сме като нормални хора" - това е симптометично! Тази се е взела много насериозно, заради миловидното си личице и понеже я показват повече или по-малко облечена по ТВта - и вече станала супер изключителна! Нито е някакъв особен талант, нито е изиграла такива роли, като една Таня Масалитинова, например на нейната възраст - за какво се мисли?

Най - хубавото в този живот е да си недосегаем! А простолюдието да ти се кефи. То Максимовци, то Елени... то десетки други... всички са като онзи, дето омете децата по Велик ден! И най - важното: ДА СЕ ПАЗИМ ОТ СЕБЕ СИ! :)

Харесвах актрисата Елена Петрова, но след новините и интервюто и в БТВ Новините съм меко казано разочарована от поредния фалшив образ........... Г-жо Петрова, да, зрителите ви харесват заради работата Ви. Точно заради това, че Ви харесват, би трябвало да давате пример и с начина си на живот в реално време, а не на кино...... Много, много жалко..................

А какво ще каже като майка? Ако някоя пияна гарга мине покрай нея с ДВЕТЕ й деца. Къде ходи всъщност пияна?! Кой й гледа децата?

точно преди два дена стана голяма трагедия........браво ели

И тук ли скриха новината,по другите сайтове или я махнаха,или я няма ?????

Поредната тъпа патка,антипатична и нахална на всичко от горе!Много си оригинална-радвайте се на живота-съвети ще ни дава тази простакеса!Елена,Елена как да се радваме на живота,като сме заобиколени с такива кухи лейки като тебе!Само дни след като загинаха невинни деца от един такъв шофьор като теб!Нахална си!

Изследването на кръвта е показало, че количеството на алкохола е 1,2 промила. Това означава, че актрисата ще понесе само глоба от 200 до 500 лв. и ще остане без шофьорска книжа за период от 1 месец до 1 г. ========================== Много ми е интересно как така на 1.2 не са я задържали? Как така за 1.2 глобата е от 200 до 500 ? Като от 1.2 включително нагоре отиваш на съд пробация и т.н. ? Значи на мене ми взеха книжката защото имах неблагоразумитео да щофирам с 1.14 и след като ми излезна постановлението 11 месеца без книжка и 510 лева глоба ...Интересно аз дори не с ъм стигнал заветната граница от 1.2 ? Тука всичко е тъпанарщина в тая държава ! Полицайти са най корумпираната измет ! В повечето нормални държави не биха те спряли за рутинна проверка при положение че те виждат че си адекватен и се държиш адекватно ! А тука нямам думи!

Някой обърнили внимание на този текаст цитирам:При теста с дрегер били отчетени 1,3 промила алкохол в кръвта - доста над позволените 0,5 промила и малко над важната граница от 1,2 промила, над която отговорността става наказателна. Елена Петрова не е била задържана за 24 часа в Пето районно РПУ, но е била отведена на кръвен тест."За 30 мин. и 2 литра мин. вода и аз ще ги смъкна до толкова.

Да караш автомобил пиян е ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, за което трябва и голямо наказание, но в БГ не е така. Ще се измъкне като много други. Падна ми в очите - толкова я харесвах ... жалко.

Недопустимо е да караш пил! Но още по зле е да си комплексиран и завистлив, каквито са повечето комантатори тук. Затова сме на това дередже, защото се криете зад мониторите и защото никой от вас никога не се е качвал зад волана на "2 питиета"....

Боже, опази ни децата!!! Мисля, че санкциите за хванати лица употребили алкохол трябва да са много по-големи!

а мозък в главата?...

Бях без гащи,затова карах пияна.

Няма такава държава -на

много злобни коментари...случва се.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Случва се това, което с години градиш за един миг да разрушиш.

Ленче, срамота!Богата си , наеми си шофьор ,пък си сръбвай, колкото искаш!

Една моя съученичка загина преди доста време, блъсна я жената на шефа на Мобиком. Не лежа и ден в затвора, плати определена сума и повече нищо не се чу за нея. От доста време не живея в България и се радвам, когато гледам български филми и сериали. Харесвах и Елена Петрова. Но ето, че и тя не е по- различна от цялата паплач, наречена ВИП. Дано да се вземе поука, все пак и деца има..но не ми се вярва.

хубава но меркантилна. ожени се за дъртак с парички дето даже не обича, но си е друго да те обличат и издържат

не я харесвам! Пък пияна - ужас...

Права е жената- всеки има право на защита от безумци. За по голяма тежест пред обществото трябва да я затворят за 10г. профилактично, вместо следващия път да сгази 10 човека. Като е раждала и знае колко трудно се гледат деца, защо се държи като простачка?

Елена, харесвам те. Но и ти си позволи да пивваш и да караш... Повярва си, че си от хайлайфа и че това ти се полага ли ...че ти отива ли...не знам. Но за зрителската вяра в теб не помисли ли, та я отми с уиски зад волана? Няма разлика между всички пили и седнали да карат - независимо с последвали жертви на пътя или не... Теб ще те оправят - Ти Ви-та, Пи-Ар-и, Имидж-мейкъри, влиятелни люде... Дано това не те направи само още по-"над-тия-неща-що'т-съм-звезда"... Не искам приятният музикален мотив от известния сериал, който звучи у мен като твой почитател при споменаването на името ти, да бъде сменян от пиянски провлачения, кръчмарски рефрен "Елена, Елена, ..." И вярвам, че няма да го допускаш повече. Ти си звезда, ти си модел за поведение, подражават ти - това е и отговорност, дръж се подобаващо. Дано ме разбираш какво искам да ти кажа. ;)

ШОФЬОР С АЛКОХОЛ ХВАНАТ-ЗАТВОР.ДОКАТО ТОВА НЕ СТАНЕ,МНОГО ЩЕ ПЛАЧЕМ ЗА УБИТИ БЛИЗКИ,МНОГО

Хахаха, преди година и половина като ме спряха с 80 км на алея Яворов един неделен следобед, и си платих после глобата от 200 лв и бях без книжка 1 месец - хубавото Ленче с 1,3 промила, които всъщност не били 1,3 , а много по-малко - същото наказание... А относно това колко е умно и интелигентно - много моля, имала съм контакт с нея... Колко фирми пропищяха когато си правеше апартамента преди 5 години - цяла София я разбра и като и' чуеха името - хората получаваха нервни тикове...

Тя отдавна се прави на балканската ни фолк-Линдзи Лоън, но нали не е там, а тук, кой я знае и оценява. Жалко, можеше да стане нещо преди години, но пусти алкохол не прощава нито на мъжете, нито на жените. Няма брак, няма постоянен партньор, само куп деца от многото връзки в нетрезво състояние у нас и в чужбина. Наистина тъжно и безславно, но не ми се говори повече. Сега да внимават абитуриентките скоро, че ето докъде се стига.

Забравиха само да доуточнят: С гащи ли е била Елена Петрова като са я хванали или без гащи? Щото нали имаше наскоро подобен случай с една пияна шофьорка, дето се оказа че била без гащи - затова избягала на полицаите. Но след като не е избягала, може и с гащи да е била. Бе няма ли други теми та за пияни шофьорки само ще четем тука???

"... Ние сме като всички нормални хора и за нас няма извинение, когато сгрешим. Затова казах на полицаите да ме проверят така, както всички останали." Демек, госпожата великодушно разрешила на полицията да я провери... Боже, Боже! Пък после хайде пак някой да твърди, че не са двойни стандартите в таз окаяна бананова държавица! И ако, недай си Боже, таз беше убила човек, като една друга известна личност, сигурно като нея щеше да отърве наказанието... Ами слава на Бога, че не е утрепала някого (не заради нейната особа, а заради невинната жертва!)...

В сериала проблемите с алкохола има Камен, а в реалния живот - Елена ;)

как е заковала границата. според мен има нещо мутно. маи си е за съдебно производство.

Няма Безгрешни хора!

Как можа да сгреши чашите преди да седне зад волана. Без да иска сбъркала... Безгрешни се пише с малка буква. Човешко е да се сгреши, но това не е грешка а безумие- добре е, че не е пострадал някой невинен.

Не знам как може да пострада някой виновен? Може би трябва да се напъха под гумите, или да прегърне броята може би?

ДОБРЕ КАЗАНО!

ГАДНА СИ ТИ! ПОМИСЛИ ЛИ ЗА СЕМЕЙСТВАТА И БЛИЗКИТЕ НА ХОРАТА, КОЙТО СА ЗАГУБИЛИ БЛИЗЪК ЗАРАДИ ГЛУПОСТТА НА ПОДОБНИ ИНТЕЛЕГЕНТНИ ХОРА! ОТ МЕН САМО....ХОДИ СЕ ГРЪМНИ НЯКЪДЕ ПРЕДИ ДА ОБИЖДАШ ХОРАТА, А ЕЛ. ПЕТРОВА НЕ ЗАСЛУЖАВА ДОРИ ДА Й ЗНАМ ИМЕТО, ТА НЕЩО ДРУГО...

Боклук мръсен !