Коментари - Бившият съпруг на Бриджит Бардо се самоубил заради болест | life.dir.bg
назад

Бившият съпруг на Бриджит Бардо се самоубил заради болест

Гюнтер Закс - легендарният германски плейбой, милиардер, фотограф, колекционер на произведения на изкуството и бивш съпруг на Бриджит Бардо - сложи край на живота си, както вчера информираха световните агенции, цитирани от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Бившият съпруг на Бриджит Бардо се самоубил заради болест | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прости.

Смело и достойно!

след като е толкова "легендарен" защо няма никакви коментари,явно никои не го познава човечеца? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мъжка постъпка!

Напълно подкрепям едно такова решение. Както и подкрепям правото на тежко болните да имат право на избор- да изберат евтаназия или живот с болки и страдания. Понякога човешкият живот завършва с толкова болки, страдания и грижи, които съсипват и близките, и семейството на болния, че не знам дали си заслужава да се изживеят докрай такива дни. тези дни едва ли се наричат живот- те са изпитание както за болния, така и за този, който се грижи за него. Достойно решение на достоен човек.

"Бащата на Гюнтер Закс, индустриалецът Вили Закс, слага край на живота си през 1958 година" Семейни традиции явно, лека му пръст

Да, казват че децата на самоубийци също са склонни.

поредният гръмнал се швейцарец,напправо се поболяяяяяяях