Коментари - Освиркаха Брад Пит в Кан | Лайф.dir.bg
назад

Освиркаха Брад Пит в Кан

Новият филм на Брад Пит, озаглавен „Дървото на живота“, не беше посрещнат особено възторжено от публиката на фестивала в Кан.

Обратно в новината

Коментари - Освиркаха Брад Пит в Кан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам от къде е тази информация, но със сигурност не е вярна ! ние сме акредитирани журналисти тук в Кан и всеки ден следим всичко и го отразяваме. Това което можем да ви кажем е че след гала представянето и преминаването на червения килим пресконференция НЯМА ! Журналистите гледат филма в зали за журналисти по определена дневна програма. Там не присъства екипа - актьори и режисьори и т.н.т. Пресконференциите са сутрин или по обед в деня преди гала вечерта ! На пресконференцията на Брад Пит и компания, никой не го освирка. След гала премиерарта няма пресконференция и той си отиде с усмивка на лице в компанията на Анжелина. Хубаво е преди да се публикуват новини да се проверява истиността им !

Повярвах ти!хахахахаха

Не мога да разбера откъде е взета тази статия. Абсолютна измислица. Търсене на сензация. Ако бяха използвали като източник кредитираните издания, щяха да разберат че всъщност филмът е посрещнат много добре от публиката с изключително дълго аплодиране след прожекцията. Анджелина е ослепително красива, както винаги.

Човека е опитал да имитира приятеля си Джордж Клуни- сам си прави филм и играе в него. Това е подразнило публиката. Той има келнерска хубост и затова не му отиват роли на баща. Те са трудни при пресъздаване на характерни черти и навици, които няма и не е виждал.

Глупак/чка!

Анджелина е вече дърта!И не е интерсна никому!хахахахахахахаха

анджелина прилича на змия на едната снимка

нещо май змии и еднооки смоци ти се привиждат май, а, бленуваш нещо ми се струва, ти да не си обратен бе

това е една от наи стабилните двоики които са стоиностни като характери и като семеиство какавато и интерпретаця и сензаця да се тарси около тях няма как да е с отрицателен знак!!!успех им позелавам и повечко филми и 2-та са еталонн за актори , хора в наи чистя смял

престанете да говорите лошо за хора, които не познавате и не можете да прецените правилно. Анджелина е много красива, талантлива и това, че е слаба какъв проблем ви създава. Само завиждате нали??

Въпрос на гледна точка! Аз намирам Анистън за красавица. Докато Анжелина има 'дяволит' чар дори ми е грозновата.Брат Пит е готин но сам си е признал, че е би сексуален затова не мога да го приемам за типичен мъжки символ!

Анджи е отчаяно влюбена в мен и затова е издокарала така Брад Пит

Анжелина е супер. Много е красива, не разбирам защо непрекъснато я обвиняват, че е анорексичка, всичко си има и е много свежа. Брат малко странно изглежда, въпрос на виждане.

Им казвам "Промишлената мелница за пари" - фалшив имидж, сладникави външности, напудрен живот, а всъщност всичко е бизнес и само те си знаят....Предполагам, че и от освиркването ще изкарат някой лев. Че как иначе - вечното сладурче и дъщеричката на татко.

анджелина е най-красивото нещо, което е раждала земята и всички, които го отричат са ненормални

Вие не прочетохте ли?! Освиркали са го заради новият му филм - Дървото на живота. Аз лично го очаквам с нетърпение този филм и се надявам да не се разочаровам и аз. Терън Малик е уникален режисьор и прави филми горе-долу по веднъж на деситилетие, така че това е голямо събитие. Може би и прекомерните очаквания са довели до тези негативни реакции. Между другото Анджелина Джоли както винаги е ослепителна.

Странно ми е, че Терънс Малик може да направи слаб филм...Обикнивено критиката още преди да е излязла някоя от редките му творби се надпреварва да го хвали...

Нека имам жена като Анджи пък съм съгласен не само да ме освиркват , ами и с яйца да ме замерват ! :)))

Много е погрознял. А не става ясно защо именно са го освиркали.

Тои пък чудните красавци и двамата.Тя с тия обърнати джуки, прилича на кокоши г..

ТОЧНО! АЗ ТОЛКОВА ГОДИНИ ВЕЧЕ СЕ ЧУДЯ НА КАКВО ТОЧНО МИ ПРИЛИЧАТ УСТНИТЕ И, А ТО ВСЪЩНОСТ КАКВО БИЛО, АБСОЛЮТНО ВЯРНО Е ТОВА ТВОЕ ТВЪРДЕНИЕ

Интересно кой го е освиркал?! Сигурно някой грозен и комплексиран журналист?

Кучетата си лаят, кервана си върви! И той е пич, и тя е пичка та дрънкат. И хич не им дреме, че не ги харесват журналистите или артистите. Да са живи и здрави, а завистта почивен ден няма!

досущ копират неподправения и невероятен стил на Джони Деп!.. Което само по себе си говори достатъчно. А разликата е космическа!!! Чужда ми е показността им.

що имам чувството че Брад Пит се опитва да имитира и копира стила на Джони Деп, съвсем явно е че е изревнувал Джоли от Деп, по време на съвместната им работа по "Чужденецът"

Ама той заприличал на Джони Деп!!!!