Актьорът, който финансира, продуцира и участва в лентата, беше освиркан на премиерата за журналисти, но демонстрира, че не му пука особено от негативния отзив, появявайки се широко усмихнат на червения килим.

Сигурно му е помогнало това, че Анджелина беше до него и го подкрепяше. Трябва да се отбележи, че тя изглеждаше направо страхотно – със свободно пусната коса и шоколадово кафявата рокля, която подчертаваше дългите й крака“, разказа очевидец.

Вижте Брад и Анджелина в Кан >>

На пресконференцията след прожекцията на филма не присъства режисьорът Терънс Малик и на Брад Пит му се наложи сам да отговаря на всички въпроси, което предизвика недоволството на журналистите. Актьорът разкри, че дълго се е колебал, преди да реши да участва в лентата, тъй като не е бил сигурен как ще реагират шестте му деца на ролята му.

В „Дървото на живота“ Брад Пит играе строг баща на три момчета, които израстват в предградие през 50-те години на миналия век, а в ролята на един от синовете му влиза колегата му Шон Пен. „Вече мисля за всичко, което сега правя, защото децата ми ще го видят, когато пораснат, и не знам как ще реагират. За тях съм единствено баща и се надявам в бъдеще да ме възприемат и като страхотен актьор“, заявил Брад Пит пред медиите.

Филм за Даяна разбуни Кан

Кои са кралиците на Кан

Куп звезди откриха филмовия фестивал в Кан