Най-запомнящите се бански от света на киното

Култови бански от света на киното, останали задълго в спомените на зрителите, събра модният сайт Viewsofia.com.

Обратно в новината

Коментари - Най-запомнящите се бански от света на киното | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Липсва Камерън Диас. Във всеки нейн филм тя е по бански или бельо и пее и танцува. И е с едно от най-хубавите тела в Холивуд. Да и Мерилин липсва.

За актрисите от миналото моята класация е : 1. Бриджит Бардо; 2. Елизабет Тейър; 3. Ракел Уелч

Къде са Джоан Крауфорд, Бет Дейвис, Мерилин Монро, Рита Хайуорт, Марлене Дитрих, Джейн Мансфийлд, Мами Ван Дорен, Шели Уинтърс????

Страхотни са! Много красиви жени!

Фара Фауцет се пише Фара ФОСЕТ, уважаеми журналисти от Дир.бг, излагате се... Поне си направете труда да проверите в Уикипедия правилните имена. относно снимките: Според мен, Фара Фосет е най-чаровна и с много хубава усмивка. Банските на Урсула Андрес, Dr. No, 1962 и на Хaли Бери, Die Another Day, 2002 са еднотипни, но от различно време. Като цяло - има много по-хубави нашенки, да им имам вкуса на американците...

ме изплаши !! И , да, липсва Мерилин !!!

О, УЖАСНО са грозни - и актрисите, прехвалени и уродливите им бански от преди 1990г. Направо могат да откажат мъжете от женско. Не е за гледане това. Като знам как ги хвалят, а то на жени не приличат тия прославени актриси. Много, много грозно. Всичките снимки са адски отблъскващи. Лично мнение. Изобщо американските филми от преди 1990г. не се отличават от българските - грозни хора, мрачни, пошли, противна атмосфера... Да се чудиш на снобите-култур-трегери. СРАМ. Лично мнение.

Лично мнение: И ти па си един естет и разбирач, че не знам толкова потресен дали ще оцелееш днес.

Явно доста си назад с материала по въпроса за американските филми.Те във всяко едно десетилетие откакто е създаден кинематографа имат по 100 филма, които са класика. А както е известно са привличали почти всички европеиски актриси в Холивуд/Гарбо,Марлене Дитрих,Ингрид Бергман.../правят същото и сега/ Пенелопе Круз/ А и разглезеното ни от фотошоп око и днешното ни разбиране за мода ни кара да си мислим,че тези бански и жените от онова време са грозни,което съвсем не е така. Разбирането за женска красота постоянно се е менило през годините и предполагам,че ще продължава да се променя. Някои от сниманите жени са били направо култови за онова време. Жалко наистина,че липсва Мерилин Монро!

Банксите наистина ни изглеждат старомодни сега, но такава е била модата, ти какво искаш. Напротив, това са истински жени. Тези дето ги виждаш сега са резултат от пластични операции, фотошоп и т.н.

Слушай, ти или си тинейджър, или гей, или върл чалга фен... Абе, може и трите на веднъж. Затова, бегай някъде се скрий! Остави хората да си разглеждат ретро фотосите на спокойствие и да прескачат по възможност този на Гуинет...

Изчакай да ти завехне акнето и тогава изразявай мнение за жени :) Тези на снимките са далеч по-красиви, по-чаровни и по-секси от днешните пластмасови създания.

според мене не си мъж, а си завистлива малка(на години) женица. Българското кино особено през 50-те и 60-те е било поне 1000 години по-назад от американското :)

Явно наистина си или чалга Фен или най - вероятно чалга Фенка.Това са 100% истински жени - красиви естествени и женствени.Не виждам нормален хетеро мъж , който да бъде отблъснат от такава жена.Така , че гледай си гейските или чалга икони и не се излагай.

Да им изям банските на Елизабет Тейлър(на тази снимка), Салма Хайек и Джесика Алба а и на Холи Бери