Жената до Асен Блатечки Катерина го направила моногамен

40-годишният актьор от 12 години е щастливо обвързан с Катерина Горанова, с която живеят без подпис. Плод на тяхната любов е 10-годишната Катерина, кръстена на майка си.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахаха, по-голяма смешка отдавна не бях чела. Този ако е моногамен аз съм трамвай. Лично познавам момиче, с което всеки път си ляга, като има представление в Бургас...Боже....и тръгнал да дава интервюта Асенчо. Играй си ролите и мълчи, че само се излагаш. Жал ми е за Катерина, не че тя не го знае какъв е...

браво, асене! поклон, че разсаждаваш по този начин, много малко маже и жени мислят така, те просто като теб са рядкост! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лъжец, ляга си често и с когото му падне! Апропо Кати знае, че си е такъв и просто го е помолила да го прави така, че да не стигат подробности до нея и детето.

Моля, не лъжете! Ще ви се връща тъпкано. Натискат му се , но той ги реже!

курваруванета си е до гроб...хайде не се прави че си смешен, веднъж като си топнеш пръста в меда и няма край... параванът е добре скроен но смешен , само за пред жена му и детето му...всички мъже са такива , а жените им се правят че не разбират , или пък са много убедителни и успяват да ги залъжат , но до време

А за Диляна Попова няма ли днес новини?

DO Мо Искма да ти кажа,че верно си трамвай.Ама много си зле.Огледай с в огледалото.Имаш проблем. Какво се бъркаш кой с кого си ляга. Асен Блатечки е супер готин и като човек и като визия .Явно те яд ,че ще се пръснеш.

айде бе колко време ви трябва да ми публикувате коментара ...колко часа вече минаха 2, може би като свалят новената за да не я четаг

То пък едни роли. Извадил е късмет, но само защото се прави на човек от подземния свят.

Абе този преди време не го ли бяха щракнали от един жълт вестник да влиза в хотел с младо момиче под ръка.Хубави думи говори ама колко са истина само той си знае.

ЗАЩО ПОНЕ НЕ СПРЕ ДА СЕ ИЗЛАГА,КАТО ДАВА НАРОЧНИ ИНТЕРВЮТА,ИЛИ МОЖЕ БИ ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ОПИТВА ДА РПОЧИСТВА ГУЗНА СЪВЕСТ,НО ТОВА НЕ ГО ПРАВИ ,,СВЕТЕЦ,,А САМО ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ТЕЗИ,КОИТО ЗНАЯТ И ИМАТ КАКВО ДА КАЖАТ ПО ТЕМАТА-ДА НАПРАВЯТ ТАКА,ЧЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА ЗА НЕГОВАТА,,МОНОГАМНОСТ,,НА ЯВЕ ИЛИ КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА-НА ДЪРПАЙ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА!А В НЕГОВИЯ СЛУЧАЙ ИМА ГОЛЯМА ОПАСНОСТ -ДЯВОЛА ДА ИМА КОНКРЕТНИ ИМЕНА И НИЩО НЕ ПОДОЗИРАЩАТА КАТЕРИНА ДА ГИ НАУЧИ БЪРЗО-ВЪРЗО!ЗАТОВА,АСЕНЕ СПРИ С ТЕЗИ ТОЧНО ИНТЕРВЮТА,ЗА ДА НЕ СТАНЕ ИГРАЧКА- ПЛАЧКА!

ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ!

Obojavam tozi aktior..., haresvam i go kato maj.., gledala sam nqkolko predstavleniq s nego iii nqkolko filma-brilqnten!!!kliukari ne go hulete a se vgledaite na dalboko! Jelaq na tozi unikalen chovek mnogo uchstiq, poveche slava, zdrave i kasmet na puk na vsichki zlobari!

Мо - много си права.Лично и аз познавам момиче, с което си ляга:) Защо се хвали,че е моногамен нямам и идея,по-добре да си трае! Но виж хората,които не знаят се вързват и го хвалят даже!

тъпо!!!

Тази от Бургас,с която си ляга когато има представление сигурно е проститутка и жена му предполагам,че нама нищо против да ползва услугите на проститутка,то е същото като да ползваш масажистка.

Е покажете я жена му де!Само Блатечки показвате сето стана на 100 години, а защо не го покажете преди 20 години, когато участваше в "Ку-ку" ?

е ясно че не си ти и слава богу. но без да те познавам си ми ясна що за стока си. пар......

Без да ми е коментирал задника, мога да кажа, че Блатечки е абсолютен тъпак. А тези, които го определят като сексапилен, им е време да намялат водката, щото имат зрителни халюцинации

"Направила" го е! То така ако се "правеше"... Уйдисва й на акъла, завалията. Ще видим след някоя и друга годинка моногамен ли е или не... :)

абе вие да не почивате в събота и неделя ...вчера на обяд написах коментар и още не е излязъл тук -срам и резил

БЕ ТОИ СТАНАЛ МОНОГАМЕН ДА ПРЕДПОЛОЖИМ ХАЙДЕ, АМИИИИ ТЯЯЯ ЗА НЕЯ ЩО НИЩО НЕ СЕ КАЗВА.

Мo, Хаха, всеки си знае магарето. Съпругата му мислиш трева пасе - дванадесет години. Не мога да Ви кажа тя с кого спи в София, защото не я познавам. :))

какви зли хора има ,ще умрете от яд и завист

ти май имаш нужда от очен лекар , тоя прилича крокодил в главата нерди секс символ

Хаха, надай се! :)))

Хахаха! По-голяма смешка от тази скоро не бях чувал.

Не разбирам, какво толкова му харесват на тоя.

Поредният прошляк набеден за секс символ.

Асен е изключително,позитивен,усмихнат и ведър човек....Отдавна е преосмислил преоритетите си,за да спи с красавици от Бургас и морето(към завистливата,пренебрегната,останала в сянка приятелка)...?!Може да е незаслужено в сянка,както мисли най-вероятно само тя?!Но най-верятно това е пътя да покаже колко е умна,информирана,колко мноооого"знае"?!?

Мене ако питаш възрастта всички всички ни прави моногамни ... даже някои "антигамни"!