Виктория Бекъм отново във форма

Певицата Виктория Бекъм едва дочака разрешение от докторите да се изправи на крака след раждането на четвъртото си дете и веднага нахлузи любимите си обувки на висок ток.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм отново във форма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на всяка жена пожелавам ,такова семейство и прфесионални успехи , както са те двамата, жената се поддърва и независимо , че е на 40 год. изглежда перфектно след 4 раждания, успешна кариера и брак. А ние тука нека си плюем, затова сме на такова дередже българите.....Нищо , споко хора .... ще си останем такива не се притеснявайте.....

хора, една от жените, които диктуват дветовната мода е тя. Високите обувки за задължителен аксесоар на всяка изтънчена и себеуважаваща се жена.

Според мен е сърбеж по-долу. Как няма да я боли гърбът, нат се чупи като к...., за да й изпъква пубисът. Погледнете й стойката и преценете.

На таз женЪ просто няма да й останат кръст и глезени след време. Кво толкова ги носят тези високи токове, не знам - голямо удоволствие да се разхождаш внимавайки да не се претрепеш на всяко стъпване. Модата е станала толкова безкомпромисна и глупава, никой не мисли за здравето си, докато не стане прекалено късно и тръгне да търси ортопедични обувки и колани за кръста. Съжалявам я.

Пишете колко сватби имаше през лятото, колко бебета се родиха, какво мислят и искат момичетата и момчетата, дори някой виц пуснете, само не и този ограничени полудебили!!! От сърце ви моля, иначе спирам да плащам Интернет.

Поправете си изписването на LouboUtin