Коментари - Hurts впечатлени от изпълнението на българин в ”X Factor” | life.dir.bg
назад

Hurts впечатлени от изпълнението на българин в ”X Factor”

„X Factor” e сцената, на която се сбъдват мечти”. Този цитат на Васко Василев вече се доказа и в българското издание на музикалното шоу. Международните успехи за един от участниците вече са факт.

Обратно в новината

Коментари - Hurts впечатлени от изпълнението на българин в ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Ето начин да се развиваме правилно- с талант и труд.

Богиии оби4ам теее

Прекрасно момче!Изключителен талант,възпитание,отношение...само всички можем да се поучим от него.Добро дете,възпитавано от добри хора.А как пее само!!!Наистина човек не може да откъсне нито за миг очи от него,от красивия му глас,от харизмата му,от красивото му лице.Успех,мило дете!Трябва всички да се гордеем с таланта му,така както вече са го забелязали от световната поп музика.

За мен това момче е истинскят победител в това състезание!!!

Много талантливо дете, и Слава Богу ...не пее чалга.Но от Дира, сложете по хубава снимка,не със затврени очи.Това момче го заслужава.

Много ме радват такива новини :* ,успех малкия

Невероятен е, направо се разплаках, като го слушах и гледах!Пожелавам му от сърце здраве и късмет!

Голям поклон пред безусловния талант на това прекрасно момче.Няма толкова омаен глас,такава харизматична притегателност,наистина такива деца са целунати от Господ.Абсолютна гордост за родителите му,за всички нас.Голямата сцена е неговия житейски път,дано стане по най-добрия за него начин.Пожелаваме здраве и успех напред.Браво,момче!!!

Пя страхотно!Дано,дори и да не го допуснат натам,се намери човек,който да го спонсорира!Въпреки че тази тиква Ники Михайлова хич не ми вдъхва надежда..о.О

Едната от журито направо се успа. Милата наистина отнесе :-) Много е готин халапакът!

Все ще намерите под вола теле,ей най-перфектната нация...отзад напред в класацията.Просто си затвори злобната уста поне пред ТАЛАНТА.

Браво! Прекрасно дете! Дай Боже всеки му!

невероятен е ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Страхотно момче ,пожелавам му успех

Браво на Ники Михайлов! Дано устои на думата си. Талантите трябва да се подкрепят по всякакъв начин!

Това дете е целунато от Господ, притежава търсения Х-фактор :)

Споделям мнението на "Краен". Това момче показа какво означава голям талант и безспорно упорит труд. Факт е, че продължава напред. Пожелавам му успех.

Не, няма да продължи, защото няма 16 г. - условие за участие във формата.

Не се знае още. Продуцентите ще умуват дали да го допуснат. Иначе талантът му е безспорен! А и малкият е сладур - супер чаровен!

Е, няма как Права съм. Той продължава. :) :) :)

Гледах го. Браво на момчето. Направи ми впечаление на много сдържано и културно момче далеч от "чалга културата". Това на пръв поглед ... ще го видим на там, но наистина Браво и поклон пред таланта му.