42-годишната Анистън: Не искам да забременея от отчаяние

Актрисата Дженифър Анистън опроверга слуховете, че е бременна от гаджето си Джъстин Теру.

Обратно в новината

Коментари - 42-годишната Анистън: Не искам да забременея от отчаяние | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да почака, още е млада, какво са 42 години:))... поне да стане на 75, пък тогава да помисли по въпроса... още една като деми муур която си мисли че е вечно на 22 години...

Лелелеле...като Ви чета коментарите, определено не си представям щастливи съпруги и майки! Толкова злобни и плоски мнения на едно място - трябва да сте доста отчаяни, иначе не виждам причина да сте тооолкова злобни! Мили женици, разберете, смисълът не е в това просто да родиш. Да бъдеш майка е прекрасно, но само тогава, когато имаш хармонично и здраво семейство, отглеждаш децата си в атмосфера на любов и разбирателство и успееш да създадеш читаво поколение! Иначе по-добре - не раждайте! От гамени и простаци нужда нямаме - имаме си ги в излишък и вие определено сте ярко доказателство за това! Разсъжденията Ви никак не ме окуражават за това, което оставяте след вас. Няма как с такова назадничаво и елементарно мислене да възпитате съвременни и интелигентни деца! Жалкото е, че такива като Вас са мнозинство! А иначе, ако това да давате акъл на Дженифър Анистън Ви прави щастливи и осмисля деня Ви, давайте - тя сигурно се нуждае от това и следи внимателно "ценните" Ви съвети!

Драга Диа, нормално е да се възмущаваш, наистина има доста нелепи изказвания, няо някои от тях са уместни, а има и доста шеговити. Товето послание обаче, изпълнено с толкова много възклицателни знаци, показва, че и ти имаш немалко проблеми! Не можеш ли ясно и точно да си формулираш тезата, а обвиняваш наред всички в злоба и некадърност, че и лошо поколение? Доста пресилено и претенциозно, а и истерично от твоя страна, не мислиш ли? Ако беше уверена в себе си, тези възлицания са напълно излишни. Моля, по-спокойно с нападките!

Подобен нравоучителен тон говори единствено за човек, чиято дума не се чува у дома, а такива жени обикновено не са щастливи. Говорите за хармония, но сякаш съскате срещу целия останал свят. Възпитавайте собствените си деца, не си мислете, че останалите не възпитават своите с любов. Учтивите форми: Вие, Ви, Вас (написани с главна буква) се използват, само когато се обръщате към някого в единствено число, а доколкото разбирам, Вие визирате всички коментари по-долу. Човек с Вашите претенции не може да не знае това...

Анистън визира напредналата си възраст - 42 години

... тая, ако си беше взела свястен мъж, щеше да има 12 дена, наведнъж ...

Че тя може ли все още да забременее?!?!

Не е разбрала, че "течението" не я носи в добра посока, но така по-лесно.

Джен не ми харесва, но позицията по въпроса със забременяването определено буди уважението ми!

Е русото си е русо. Просто нямям думи.

Сбъркана работа!Май наистина не знае какво иска тази жена!

Мила Дженифър! Ако се огъзиш на някой мъж много е вероятно да ти бъде писано да имаш дете, ако нали, така, нямаш нищо против, макар.

а ако преводачат беше малко по в час, новината нямаше да има нищо общо с написаното... сорри за правописа, нямам кирилица, транслитерацята така го написа

хахахахах гоуем си

20+20=40 Съвсем нормално е на нейните години да си баба.Защо се мисли за млада.Разбира се,че трябва да мисли за дете.За второ дете годините са и горе-долу добре ,но..за първо..Глупачка.Не я харесвам и никога не съм я харесвала,но и пожелавам щастие и дете....Дано!!!!

Е как го изчисли така, че на 40 години е нормално да си баба?!!! Може би, ако си от ромски произход или от много бедно и необразовано семейство е нормално, но недей да се изказваш така пред хората, моля те...

Че защо да бързаш, Джен? Имаш цяяяялото време на света, а както се носиш по течението...Вече е толкова модерно да си осиновяваш детенце от третия или четвърти свят, а и сурогатни майки - с лопата да ги ринеш.

И аз разсъждавам така за семейството и децата. Джени, обади ми се и няма да чакаш дълго със забременяването ;) Имамме много общи неща.

Доколкото ми е известно се забременява от мъж

Дано има късмет.

Ако почака още малко и ще стане направо за баба!

Като тебе.Пази Боже от женици,дето да се опрасят е най-великото дело в клетия им животец.То като няма с какво друго да се похвалиш.Поне да създавахте качествен материал, пък то като гледам какви гамени са плъзнали...не ми се остарява.

"гамени", "създаваТЕ", "не ми се остарява" - все думи, казани от невзрачна, застаряваща и явно безплодна женица.

Не ти се остарява, Нинче, но явно ти е минало времето за опрасване или няма прасе, което да се жертва за тая цел.

т.е. дъртофелница. Баба се става като имаш внуци.

Нека не е от отчаяние или на всяка цена, но от все сърце й пожелавам да си роди детенце!

Нека да зачака още 5-6 годинки.. все пак кариерата е по-важна нали. После като лили иванова да храни 15 котки вкъщи

Живота си е нейн,квото иска тва ще прави, ти ли от бг ще и даваш наклон как да го живее е?Глей си твоя жалък и си храни чаветата :)

абе, нещастник, причините при лили са много по-различни. когато злобата граничи с жестокост, си е направо страшно!

Защо?ти да не се имаш за по-щастлива и успяла от нея???Иначе със сигурност си проста и злобна женица,неудовлетворена от тъпия си животец,но увековечила просташкия си ген.

Случайно да ти е хрумвало, че може да има някакъв проблем и да не може да има дете....дори на най-големия си враг не пожелавам да разбере какво е чувството. И на всичкото отгоре нетактични хора постоянно да ти натякват кога ще имаш дете...

За какво са и тези деца - да станат наркомани и алкохолици, да ги гледа до 40 и накрая да я убият за едни обеци. 80% от майките в бг това ги чака с това ново поколение - помисли ти от кои си