10 неща, които не трябва да изхвърляте в канала

Не си запушвайте мивките, за да си спестите пари и усилия

Обратно в новината

Коментари - 10 неща, които не трябва да изхвърляте в канала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В парламента

Гледах по телевизията популярно предаване как се чисти. В Япония забърсват съдовете с парче хартия и след това мият. В САЩ гордо хвърлвт всичко в мивкАта , монтираното моторче смила всичко и се излива в отпадните води. ,,Велико постижение,, ,а как замърсяват околната среда и водите не им дреме. Не случайно унищожават десетокрстно повече ресурси от останалия свят.

Да, по-екологично е да превърнеш зеленчукови градини в депа за боклуци както в България, нали мили ми умнико?

Идиот

Което смилат всъщност са огризки от ябълки и други подобни.

Смилат всичко. И месо, кожа, кости , огризки, всякакви листни зеленчуци. Ако това според вас не замърсява чрез отпадните води водните басейни , значи не сте особено умни

идеята на американците е много добра, всичко намелено ще се изяде от бактериите - тези вече в канализацията и тези в пречиствателната станция, ще замърси само кухите ви глави! пречиствателните станции произвеждат тор от десетилетия!! само слабоумни, нискоразвити, незнаещи нищо дебили мрънкат като вас и пречат на целия свят да се развива!!

Аз съм на 40+ години и още не съм виждал "специално место за медицински отпадъци".

Аз съм в Канада. Тук всяка аптека приема обратно лекарства и каквото още се продава в аптеките (с изтекъл срок обикновено, но и още годни) за унищожаване. Дали и в България няма такава практика, макар и да не е известна?

По едно време измислиха, че може да върнеш лекарство за изхвърляне в аптекста, от която е закупено срещу касов бон. Тоест на кукуво лято

Лично попитах в поне 5 аптеки за изхвърляне на морфин 30 ампули, останали от лечението на покойната ми майка както и други силни лекарства за лечение на рак. Навсякъде ми отказаха. Не съм ги хвърлила още в контейнер, защото кой ли ще ги изрови не знам, но ще си докара голяма беля. От 2016 година ги съхранявам и не знам къде да ги изхвърля.

И под статиите за мивката, тролетариатът на Козяк 16 плюе по Възраждане??? Не само, че Възраждане ще управляват самостоятелно, но и това ще стане съвсем скоро!!! Само почакайте тиквата да се обедини с канадеца, комунистката и феса!!!

Сте от Мусквъ

Ти, администраторите от ьира и може и някакви хакери сте си наслагали плюсове, а на нас ну трият дори коментарите. .лъжа и измама са вашара същност.

Вие заедно с Израждане ще бъдете изметени завинаги от България.

Може би Възраждане са на 100 метра от боклука, НО ЗА СЕГА НЕ СА ЗА БОКЛУКА анадъмо чоджум. Компания на всички партии в боклука направи и янев. Срам няма старшинката!!!!!!

Как къде - в боклука при "Възраждане"

Къде да я хвърляме?

В тоалетната заедно с течаща вода.

Не гответе толкова мазно, че да се получава остатъчна мазнина в големи количества.

Аз изхвълям мазнината в празни кофички от кисело мляко, буркани, кутийки от от консерви и др. подходящи опаковки. После завързвам в найлоново пликче, за да не се разлее и изхвърлям в кофата.

Отпадъци като герб, пп дпс дБ бсп янев, къде да изхвърляме?

В парламента ги изхвърляме, чадо