17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ме интересува кои са любимите комплименти за мъжете

Най големият комплимент е да я попиташ как се казва! А тя се фръцне и те каже: - Едно чукане не е повод за запознанство...

КОМПЛИМЕНТИТЕ СА ПРЕКРАСНИ КОГАТО СА НА МЯСТО ИНАЧЕ СА ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ БАНАЛНИ НА ВСЯКА КАЗВАНИ .-БЕДЕН РЕЧНИК, НО МИСЛЯТ ,ЧЕ НЕ ГИ УСЕЩАНЕ=ЛИЦИМЕРИЕ

Най-якия комплимент са парите,които и подаряваш.

Дирниците толкова отдавна са счупили тъпомера, че е крайно време да се преименуват на гъз.бг

А когато стане на 50 ? Голяма си коза, да знаеш ! Скрий се да не те гледам ! Почерни ми живота и т.н.!

Любимият комплимент на женските е "Ето ти ПИНа от банковата ми карта". С останалото замазват очите на балъците.

Може да си готино момче и да говориш само хубави неща, но…. разни катили с пачки с какви жени се уредиха, не е истина!

Имаш отличен вкус! (Лъжеш и тя го знае. Самата тя не е сигурна във вкуса си, често се колебае и прави грешки. И това е нормално. По добре кажи-избрала си стилна рокля, сготвила си отлична вечеря, в конкретна ситуация, а не по принцип) Толкова си различна от жените, които познавам. (Звучи супер тъпо и тя го знае. По добре въобще не споменавай други жени, майки и не я сравнявай. Съществува само тя в конкретния момент) С теб се чувствам най-добрия (Е и? Това си е твое чувство, какво очакваш тя да направи? Да ти благодари?) Приятелите ми са луди по теб ( Каква е целта на това изказване? Всички мъже са луди по нея, но ти си привилегирования? Утре ако се изчука с приятеля ти не и се сърди) Харесвам умни жени, като теб (Пак немесваш други жени. Има друг начини да оцениш умността и) Мога да те слушам с часове (Тя самата не иска това и го смята за странно. Иди на фитнес, за риба, ремонтирай нещо в гаража, не се мотай постоянно окло нея) Добра си в това, което правиш (Лъжеш и тя го знае. Тя самата греши често, по добре и помогни в такива ситуации) Усмивката ти е очарователна (Зависи от контекста) Имаш страшни очи! (И плаши хората. Не)

Най-големият комплимент е: "Знаеш ли, че като си седна на протфейла и ставам 2,40"

Казва се "ПОРТФЕЙЛ", селянино.

Тос, дето го е писал това, или не е срещал жена, или е неква много тъпа и много закъсала кифла. Запомнете тези "комплименти", щото да не ги споменавате никога!

_stankow

А ако не е комплимент ? Ако е истина ?

Тази нощ креват се клати, утре пак сме непознати!

Не разбирам защо хората дават минуси на толкова хубава римушка!

Искате да кажете 10 от любимите лъжи които жените искат да чуят

Ухаеш като цвете. Добре де, като тор за цвете... естествена тор.

Най-красивата извивка в тялото на жената е усмивката.

Има толкова изкуствени усмивки... В повечето случаи се усмихват , за да покажат колко хубави зъби са си нашляпали...Има една чалгаджийка с такива- остава само да изцвили...

Ехе, родителите ти сигурно са си сбъднали мечтата с теб, С грим си като момиче, а без грим като момче. Яко.

Деси Банова,сегашна съпруга на президента Плевнелиев,беше казала :"Като видях вилата му в Гърция се влюбих в него!"Абсолютно точно казано!

На първа среща: бахти как се преебах.

Уау, какво тяло, личи си, че тренираш.... сумо.

- Много си красива в тази рокля! - Стига дееее. - Наистина, много си красива. - Кажи ми го на ушенце. - Много си красива. - Айде сега и на другото ушенце. - Е са кво, да те заобикалям ли?

Айде бе,мацета,кажете вас как ви свалят?

Ами аз направо се подмокрям някой като ми каже: мълчи ма, краво. Щи шибна един през устата и ще ти избия зъбите. Пробвай, действа много възбуждащо.

Е,маце,ти играеш в Шампионска лига: садо-мазо.

Баща ти трябва да е художник, в лицето си като картина на Пикасо. Трябна да си доста умна, че все с нещо да компенсираш тази грозота. Имаш глас като на ангел, така се казваше магарето на село. Ти са най-красивата от тримата ти братя. Боже, ти си като модел... на дрехи ХХL

"Мога да те слушам с часове" е определено N1 :)

Предпочитам истината- не комплименти. Комплиментите са като саморекламата- винаги се съмнявам в казаното. Например казват,,Имаш страшни очи,, и гледам очите им гледат много по- надолу. За песента на Ерик Клептън- това е в последния куплет-,,БЕШЕ чудесна тази нощ,,- след това се завива и заспива-т.е. край. В първия куплет е,,You Look Wonderful,,-изглеждаш чудесно- т. е. СЕГА!Песента е за жената на Джордж Харисън. След време Ерик се развежда с нея.

Най добрия комплимент е: Яхтата ми изглежда по лъскава с теб на борда

Каза той Няколко часа по-късно съжаляваме дълбоко а тя не млъкваше

Според мен е Отслабнала си:-)

Съвременната дама е по-малко впечатлена от комплиментите,повече от дебелината на портфейла,колата,жилището.Естествено,почти никоя не го признава,но е норма за една връзка,особено когато се търси брак или живот на семейни начала.

Може би това е типа жени с които ти комуникираш? Когато искаш да си с някоя кифла на 20 която прекарва по цял ден в салона и това е типажа на някои от вас мъжете, ами ще си плащате бе. Какво само се оплаквате "съвременните дами" какви били, я се погледете вие на какво приличате и че за нищо не ставате.

Я признай кой ще предпочетеш - Шишо с лятната вила, бентлито и 3-те косъма на главата, или Стамат - 185 висок и мускулест, с гарсониера на кредит за 25 г и заплата 1200 лв, но пък перфектна прическа и намазана брада?

А какво да си търси? Безработен алкохолик, който да храни?

Не вярвам на ТАКИВА комплименти.Не са искрени и мъжът, който ги отправя, изглежда смешен.Ползва клишета и готови фрази, прочетени в някоя статия като тази, вместо сам да помисли и д каже нещо от сърце.Важи и за двата пола.Така че спрете с тъпите статии и спрете да слагате всички жени под една шапка или всички мъже.Все едно сме някакви животни на конвейр.

Налиииии! Съвсем друго си е комплимент от пачка банкноти преди, по време и след като си издухала няколко патки, а? Мръсна сган сте пачаврите и кифлите, защо да слушате думи, като ви тъпчат пачките с 200км/ч

просташко изказване. и не всички..правят това,което си написал с буква и!

Не вярвам на ТАКИВА комплименти.Не са искрени и мъжът, който ги отправя, изглежда смешен.Ползва клишета и готови фрази, прочетени в някоя статия като тази, вместо сам д помисли и д каже нещо от сърце.Важи и за двата пола.Така че спрете с тъпите статии и спрете да слагате всички ени под една шапка или всички мъже.Все едно сме някакви животни на конвейр.

_stankow

Ако не са искрени - не са комплименти. Но ако са истински ? Ако наистина мислиш така ? Ако наистина харесваш усмивката ѝ, очите, уменията ѝ ? Че може ли да не харесваш усмивката на една жена и очите ѝ ? Ако не - какво се мотаеш около нея, търси си друга !

а от мен: уханието ти ме опива; ако се удавя, то нека да е в очите ти; пет минутки без теб ми се струват като хиляда години в тъмница; всякое поле, пълно с цветя и омайни ухания ще бъде несъвършенно без теб. твоята чаровна усмивка може да разтопи всеки айсберг в сърцето ми. апропоз, когато дамите се усмихват сами не знаят колко са красиви, наистина...

Само девственик.

Ха ха ха! От мен -"Ти си една от най-хубавите жени в този град!" "Имаш страхотно излъчване!" "Сънувам те и те мечтая!" "Чаровна лейди,сбъдващ сънищата ми!" "Прекрасна си,като фея от приказките!" "Дълго те търсех и най-сетне те открих,единствена и неповторима!" И още много,игра на въображение и чувства!

Е, точно тези можеш да си ги спестиш, много са скучни и не лични-веднага се вижда, че ги казваш на всяка

Маце,а теб как те свалят?

"Приятелите ми са луди по теб" - това звучи малко като дискретна покана за групов секс... "Имаш страшни очи!" се сетих за култовия филм "дами канят" :-)))