10 от най-любимите комплименти на мъжете

И представителите на силния пол обичат да бъдат насърчавани с думи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искаш да не галираш не се занимаваш с жени

Най-големия момент е да ти каже кво си тъпо говедо ама пък да те завие след това да не настинеш.

По голям комплимент от това че ти е голяма патката няма.

Приятно е с тези комплименти. Имаш чувството, че сте перфектни един за друг. Докато един един ден не се събуди и не каже: Уфф, тъпо ми е, понякога си мисля, че не ме обичаш. Защо вчера пръдна така шумно?"ПРОСТАК

НИКОГА НЯМА ДА СЕ ХВАНА ДА ГОТВЯ ЗА ДА ЧУЯ: "Сготвил си много вкусно"

Момчета , НЕ се лъжете да им готвите за едни комплименти !!! Аз така правех и сега мойта бабичка хем не можа да се научи едни картофи да свари , хем само вика : " Не мога да те понасям вече ..." , и затова ядем каквото има !!!

На мен жена ми всеки ден ми прави комплименти и ме кара да се чуствам специален. Винаги ми е казвала, каква осанка, какъв поглед, като благороден елен си.

Превърни дефекта в ефект- накичи рогата като Коледна елха.

И пий повече калций, та да ти растата здрави!

Тва с елена заради рогите ли ти го казва?? Явно и ти и жена ти сте доста елементарни, за да се ласкаеш от подобни напъни..

Елементарният си ти. Нямаш никакво чувство за хумор...

Не разбирам за какви рога ми говориш. Просто споделям какви комплименти ми прави и че на мен ми е много приятно.

Добре, че не разбираш за какви рога става дума! Те, болшинството жени, точно такива мъже като теб търсят! Можеш ли да си представиш, колко много жени завиждат на жена Ти?

С този хумор си за никъде бе брат !!! Ти си еб.и и СКУКАТА , и ако съм жена няма да си правя труда даже и рога да ти слагам , защото даже не можеш да оцениш и красотата на Благородния елен !!!

това е супер, Румене - заслужаваш един от горните ......... караш ме да се смея :):):)

На този " Macho " от снимката , дето онази го гледа "влажно " , МНОГО му празен тигана нещо ???

Леле колко е голям, бъди внимателен, страх ме е че ще ме боли...

Мен пък практиката ме е научила на едно : Щом жена ти прави комплимент - Или ще иска пари , или е сгафила нещо и започва отдалеч да те обработва да замаже положението !!

Има още няколко " комплимента" които сте пропуснали - " Не се притеснявай - на комшията му е по- малък " , " Ти само се заяждаш .." , " Защо не си изчистил докато бях на работа - Какво прави цял ден .." ?!

дрън, дрън ... !

Аз като минах 50-така , такива "комплименти започнах да получавам само от БАБИТЕ на 70+ , младите само казват : "Бягай от тука и не се пречкай.." и други подобни работи !!

И аз като бях 18 годишен гледах на 30 годишните жени като на дърти лелки. Сега като съм на 35 мога да ти кажа, че гледам на 18 годишните като на пикли и недорасли, а на 30-40 годишните като на истински жени (говоря разбира се за поддържани жени).

Така както го обясняваш - И на 18 и сега , само ги гледаш ..:-) ?!

Хич не ти трябват 18 годишни, те са недорасли, но са най-развратни и без никакви ценности. Времената са такива, че една жена може да се наебе 365 пъти за година, и то все с различни мъже. И много го правят. Под мотото "един път се живее", "да си взема своето от живота" (какво друго може да значи това?), юруш на въртележката. После тц химия. Всеки следващ кур унищожава искрата, страстта, тръпката. Губи се срамежливостта, невинността, чистотата на женската душа, което може наистина да раздвижи химичните и еротични процеси на един мъж. Сега са предимно транзакции. В погледа и са запечатани негативите на стотици обяздени курове, по циците и следи от банкноти и скалпели. Колата и подарък от един (тъпанар), колието от друг. Няма го изчервяването от комплимента, има "пич кво предлагаш". Някъде бях чел, че около 70-80% от свалките са свързани с транзакции. И повечето само това знаят в една връзка.

Така е за младите, но колко добре изглеждащи жени има на 30-40 години??? Днешните жени се скапват много бързо, пушат и пият много, безразборен сексуален живот от ранна възраст и на 35 вече приличат на парцали. За да изглежда някоя наистина добре и свежа трябва наистина да е живяла по-целомъдрено и скромно. И най-важното да има страшен ген, а това е 1 на 1000 + здравословен живот, със сигурност да не пие и пуши. Отделно да има хубава кожа, абе с две думи - жената да е с хубава мая замесена. Такива жени са рядкост.

Пропуснали са и един за " мъжкото достойнство"!

Има и още един. Жена да каже на мъжа се "Твоят е най-голям от целия блок".

Последно време получавам подобни комплименти от разни наборки . Общо взето ми става най-вече смешно , за да има ефект трябва да са поне с двайсетина години по-млади , така само предизвикват съжаление :)

Жените понякога грешат, не се притеснявай. Явна така е и в твоя случай.

Жените винаги грешат в случая и ти също

Скъпа Мелина , ако не друго си уцелила , че става въпрос за доста жени. Явно в някои случаи неистово държат да "грешат" ;)

Заблудили са се. Аз изобщо не ги съжалявам, защото не си загуба за тях. По младите мъже сега е модерно да се излиза с тях. Аз от съжаление съм правила комплименти. И той дори не беше дърт. Може да си от тях. Никоя няма да ти го каже, дори обратното. Питай и ще видиш.

Мъже не обръщат внимание на сбръчкани лелки с комплекси.

Скъпа Лили , казват ми го с точно определена цел и тя по никакъв начин не кореспондира с гаданията ти ;) За късмет съм с добра визия , поддържам повече от добро тяло , доста добре съм осигурен материално и имам доволно от към размер работещ инструмент . За годините ми съм бил с много , наистина много жени като за постоянно съм само с една такава , другите са за удовлетворяване на човешките ми сексуални потребности та не ме мисли . За мен аксиомата "аз съм само на петдесет а тя е вече на четиридесет" е изцяло актуална :)

Да се хвалиш с много жени и да съжаляваш, че си бил само с една е еднакво нелепо. Твъде животинско е това за ,, потребностите,,-без любов? И ако ти кажат,,благодаря ,, след като сте се потребили- да знаеш това не е комплимент. С любов не са необходими комплименти- то се усеща.

Скъпа Е , поста ти издава единствено безсилие и липса на аргументи прикриващи дребнава злобичка, проблема си е единствено твой ;)

До Павката- безсилие за какво?А злобата не е в моите черти. Просто коментирам това, което си написал. А мъдростта я е казал велик писател- не е моя. Погледни първата снимка- какво като е готин - той гледа някъде на друго място. Не в нея. Все пак любовта е изборът само на един човек.

Скъпа Е , не бих казал , че си избрала правилната "мъдрост" в случая ;) Ако пак прочетеш поста ми , може и да установиш ,, че точно това съм направил , любовта съм я отредил само за една жена , с другите просто правя неангажиращ с нищо секс :)

Скъпи Павка- това е все едно да сготвиш, но да оставиш мивката пълна с мръсни чинии и печката омазана. Отделно в кухнята по пода да има от всичко,с което си готвил. Твоя си работа- вероятно и единствената прави същото.Иначе е несправедливо:)

Трябваше да кажеш само : " Аз съм Българче .." - и всичко останало , което си озброил се подразбира от само себе си - И за хубавото тяло , и за интелекта и са МНОГОТО жени , а това за " инструмента" - сигурно е от ПИГЕЛА дето го има във всюка аФтека ?!

Скъпа Е , "разни хора , разни идеали" :)

Уважаема !!! , котките как са ? Вълните по-често топли или студени са ?

до !!!- на Фуканки е Павката.:)

Скъпа Е , ти си сладурче :)

Комплиментът СЛАДУРЧЕ означава,че искаш да ме изядеш.Не можеш да ме сготвиш.

:))) А , не , означава точно каквото означава , без интерпретации от моя страна ;)

Оф! Днес не се работи и съм се разписала- по- точно разпасала.. А и днес има интересни теми в Дир-а...

Статистически погледнато неделята е ден за "почивка" :)

Това, че една жена прави комплимент, не значи, че иска да язди този мъж. Много просташко мислене и обидно за кой да е човек, да не говорим за жена. Определено не си ти "Мъжът". Като те чета се учудвам какво е видяла в тебе изобщо. Дори да е било нещо, е въпрос на малко време да види твоите да ги наречем " особености". Аз още сега мога да ти кажа, че нямаш общо с готините мъже.

Ами твоят вкус ми е напълно безразличен , мнението ти също :)

Павка, и гейовете имат право да изразяват мнението си в дир.бг.

Искаш да кажеш , че ти "како" всъщност си мъж падащ си по мъже ? Ами никой не е казал , че нямате право да си давате мнението , стига да не го налагате ;)

И от жени, и от мъже съм получавал комплименти, че съм много красив. Честно казано, не ме интересува и не съм се впечатлявал, защото смятам, че един мъж трябва да има други качества и красотата не е от такова значение. От друга страна, се радвам, че предадох тази красота на дъщеря ми, но още повече ще се радвам да израстне като една умна, образована и с добро сърце млада дама, а красотата да и е само допълнителен бонус.

В този свят никога не е допълнителен бонус. Дадена наготово хората се възползват от нея докато е актуална, накои и на дърти години манипулират чрез нея.

Както си описал дъщеря си - Да знаеш , че съм потенциален кандидат ЗЕТ ?! Вече се познаваме с теб тук от форума , и ще съм ти благодарен ако кажеш една две добри думи за мен ,като препоръка !!

Глупости на търкалета. Жените обичат истински само децата си. На мъжете гледат като на банкомат с вибратор. хе-хе

Бая боб има да ядът, да станат добри колкото вибратори.

обичат само децата си и то не всички :D

Аз си обичам мъжа...децата в един момент, живот и здраве, отлитат...ма с мъжа ти оставате вовеки ❤

Много мъже не обичат дори децата си, е, някои обичат майките си