10 пособия за перфектното барбекю

Има две важни неща, които трябва да спазвате, ако искате да направите страхотно барбекю

Обратно в новината

Коментари - 10 пособия за перфектното барбекю | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дърва, дълги тънки пръчки, сол, прясно месо и сол.

уредът за разпалване, който прилича на малък отрязан, с дупки и скара кюнец - една метличка или друго с подобна форма за раздухване. Особено на открито, за мен лично това много помага бързо и добре да ти тръгне огънят, без да разпалваш с добавки и да мирише после на някакво машинно масло. Иначе е ясно, че хората се опитват да си продават продуктите, няма лошо.

Аман от залежали боклуци по рафтовете... Правим скара и без тези ненужни неща.

Без загниваща животинска плът, резултат на насилие е най- доброто барбекю. Едва ли селяндура ще го разбере, ама дано се замисли поне, ако може де.

"В последната секунда овкусете добре месото. Не го намазвайте с масло - ако грилът е на правилната температура, месото няма да залепне." Дори в дълбокия черен прованс на САЩ овкусяват месото ПОНЕ 24 часа по-рано от момента на печене! Колкото до намазването - не се мажат само скарите за продължително опушване. За директно печене винаги трябва да са смазани! Винаги. И не на по-следно място, Gefu Прибор за мариноване на месо BBQ, 30мл -10% 26,10лв. Вие нормални ли сте бе?! В аптеките спринцовки за еднократна употреба бол! 50мл 2-3лв Егати ненормалните цени дето сте изпляскали в рекламите си!?