10 стилни рокли за дами plus size

Жените с извивки имат красиви тела и е време да ги обличат с красиви дрехи

Обратно в новината

Коментари - 10 стилни рокли за дами plus size | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българските мАже ,както винаги най- прости и най- големи комплексари. Ама като не ви харесат, не ги гледайте. То същата мода е била и по времето на ренесанса...Я пък да поразпиташ английските мАже,онИ си харесват баш такъв тип жени,гледаш натрениран, нацепен , а жена му до него ренесансов тип..

Просто са доста пълни. Преди пускахте едни morbidly obese стринки и ни обяснявахте колко са хубави. А те горките на 30 години ставите не ги държат, холестеролът - 12, диабет "тип 2", кръвното 180/140, сърцето оголемено...

Влизат ли в комплекта?

Прасета сър

Няма такива неща като plus size. Наричат се дебели. Точка.

Ще ме прощавате, но няма нищо красиво в толкова огромни тела. Единственото положително в тази статия е, че им се показва как да се обличат. Има хора, които са пълни по здравословни причини и само тях мога да ги оправдая. Всички останали просто трябва да престанат да се тъпчат и да се позанимават със спорт. А като не им се полагат никакви усилия, няма защо да се обиждат като им казват, че са дебели. Не разбирам защо трябва да се лъже. След като те са решили, че ще изглеждат по този начин, значи би трябвало да се приемат и както казват в статията "да си обичат телата", т.е. трябва да могат да приемат истината. Трябва да се прави разлика между хейт и истина.

машалла ,чок гюзел.както викат у комшлука. По-добре тез модели , отколкото тапицирана киборг като оная , избран за модел на годината.

Е то за това в тези географски ширини на машалла ги обличат в чаршафи....да не ги гледат

А защо вие, които сте повече НРБ хора, тоест - комунист, не харесвате закръглени жени?

Много харни булки, машалла!

Що имало педали. То тия новите модели римски пехотинци и гладиатори, от малки злоупотребили с джънк фууд, си мислят, че единственият начин за отслабване е диета или пластична операция. Нормализирането на мързела, неграмотността и безхаберието продължава с пълна сила. Има изключения, които са на медицинска и генетична основа. За тях не говорим. Говорим за това, че като се разхождам по улиците не се заглеждам като мъж вече. Как да има радост за мъжете, като женската красота се предефинира към бидони, свине и търкалящи се чудовища. А и друго забелязвам. Жени водят за ръка мъже? Мадафака, да си набиват по един член отпред и да се чувстват важни.

Споко брат, има и по зле

Да разбирам, че си посегнал вече на мъжко? :))

Каза, че оправя човека. И после ги праща при избора на живота им. Ма го изтрихте от редакцията, како.

през 90-те идеала беше здраво и добре развито фитнес тяло. Хората се стремяха с неимоверни усилия да го поддържат. Сега...няма проблем...нетфликс и чипс по цял ден и пак сте си красиви. Btw в щатите вече набира сила тренд в който шибеците обясняват, че тлъстото тяло няма връзка със сърдечно съдовите заболявания, и всеки тюлен е не по-малко здрав от хората които спортуват ежедневно. Imagine the braindamage

си прав. В момента тренда е на две диаметрални противоположности или каки като тея от снимките тлъстички или безполови анорксички като тея във висшата мода. В момента модели с пропорциите на Синди Крауфорд няма да могат да си намерят работа по дефилета на дизайнери от висшата мода, защото са твърде пищни и няма да могат да се поберат в дрехите на дизайнерите , с които трябва да дефилират. На другия полюс са , тези които правят дрехи за масово производство или термина от соц времената конфекция. Там вече се лансират плюс модели, защото масовата жена ва западните общества е досста затлъстяла, затова и се пробват да нормализират това само с цел да си продават продукцията. Не жените са виновни, модната индустрия е виновна , че с цел продажби на масовата мода, нормализира нездравословен начин на живот и затлъстяването и те не правят вече усилие да се погрижат за себе си.

Тия не са дебели. Да кажем че са леко кърви. Ама пак са си добре.

Комунистите не обичаме дами плюс сайз!

Вместо да отслабнат ше им викаме plus size модели, а те с претенции до небето и ще се мислят за красиви. Ебати извратения свят