През последните години виждаме по-голямо разнообразие от красиви женски тела на кориците на списанията. Много модни брандове показаха на жените, че да си голям размер не е нещо, от което трябва да се срамуваш. В интернет има редица статии, които съветват какво да носите и какво да избягвате ако сте размер plus size, както и статии от типа "как да изглеждате по-слаби". Време е да забравите това и да се научите да приемате и харесвате вашата фигура такава, каквато е. Advertisement

Забравете за правилата. Можете да носите каквото искате, стига да се чувствате удобно и щастливи. Жените с извивки имат красиви тела и е време да ги обличат с красиви дрехи. Да приемете себе си, е първата стъпка да изглеждате добре в това, което носите. Най-секси аксесоарът, който можете да носите, е увереността.

Може да бъде изкушаващо за вас да носите широки дрехи, но истината е, че те карат фигурата да изглежда още по-закръглена. Търсете дрехи, които подчертават тези части на тялото ви, които наистина харесвате. Не купувайте твърде големи или твърде стегнати дрехи, в които няма да ви е удобно. Опитайте различни размери и форми, за да намерите най-подходящите за вас. Не се придържайте само към един размер, пробвайте няколко, за да разберете в кой ще се чувствате най-добре.

Жените с голям размер имат красиви извивки и са страхотни. Има кройки, които подчертават и издължават тялото, създавайки красив силует. Просто трябва да откриете кои работят най-добре за вас. Дрехите са фантастичен начин да покажете личността си, така че не се страхувайте да бъдете смели с шарки и щампи. Големите форми и смелите модели стоят страхотно на жени с извивки. Роклите не правят изключение. Те са сладки, женствени и удобни. Вижте 10 модела, които създават плавен и красив силует на фигурата:

Купи Обвиващата се рокля е отличен избор за жени с извивки. Тези рокли се регулират и подчертават талията, създавайки красив контур.

Купи Обвиващите рокли са удобни и идеални за толкова много различни формални и неформални поводи.

Купи Асиметричната токля също е чудесна алтернатива, тъй като създава вертикални линии с отслабващ и издължаващ ефект.

Купи Дългите солей рокли също стоят прекрасно в plus size. Те са подходящи и за по-официални поводи.

Купи Вертикалните линии са много по-подходящи в сравнение с хоризонталните. Избирайте тях или нежна препратка между двете като тази рокля.

Купи Дългите рокли с цепка са красиви и стоят много елегантно. Хубаво е винаги да имате една под ръка.

Купи Може да е изкушаващо да избягвате тесните рокли в гардероба си ако сте голям размер, но те са превъзходен моден избор, който изглежда фантастично на много жени с извивки.

Купи Не пропускайте да се сдобиете и с рокля с флорални щампи. Те стоят наистина добре, особено в миди дължина. 

Купи Черна рокля по тялото с буфан ръкави е красив избор за специален повод. Ако искате да прикриете горната част на ръцете си, това е добър вариант.

Купи По-късите рокли са подходящ вариант за ежедневието, а с флорални принтове и волан, са наистина стилен избор.

В сайта Мarket.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули, като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! При поръчка над 99,99 лв. получавате безплатна доставка.