Коментари - 10 задължителни артикула за кърмещи майки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственото нужно за кърмене на бебе са естествени цици, а не силикон или някой, който се е писал майка , а му се клати патката между краката . Всичко изредено са екстри, които преди 50 години никой не е ползвал, а всички бебета са били кърмени

Българските майки ползват и други два "задължителни" артикула след раждането - Запалка и Цигари

Пълни глупости! Какво е необходимо за кърменето става ясно след началото на кърменето. Много често единствените две задължителни неща са бебе и ц.ц. По нещо от изброените в статията може и да се наложи да се набави, но в никакъв случай не е предварително ясен и задължителен този списък.

Глупости на търкалета. Единственото нужно от списъка, наистина заради удобството, е сутиен за кърмене. Всичко друго е или абсолютно ненужно, или може да бъде заменено с подръчни средства.

Дир, недейте така, с този списък ще откажете и малкото останали жени, които са се ентусиазирали да кърмят. Истината е, че просто трябва спокойствие, добра храна и желание. Последното не е за подценяване.

Има два задължителни артикула: 1. Бебе; 2. Ц...ци. Другото са глупости. #БъдетеКвитоЩете

Важното е да се движи икономиката. 90 процента от "Задължителните" неща от списъка за новородени не са ни потрябвали никога.