17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпробвано..работи, а имено: Ако искаш да свалиш някое и др килце, трябва да спреш- хляб, сладко, газирано, алкохол!!!

п.п.: И повечко вода...минимум 2.5-3 литра на ден

Както каза онзи с косата" най са ми забавни онези със здравословен начин на живот "

Не помня вече точно кога, но сравнително скоро, примерно първата есен на пандемията от фреш от портокал, около 300-500мл дневно, основно сутрин, успях за една седмица да кача някъде около 2-3 кг. Това беше огромен шок, защото дотогава не знаех, че толкова добре усвоявам плодната захар! Тогава като си стоях вкъщи в изолация, имах повече време за всякакви глупости, включително всяка сутрин да си правя фреш. Дотогава фреш от портокал съм си правила най-много 1-2 пъти седмично и затова не съм качвала от него, или може би повече съм се движила и затова съм успявала бързо да изхарча калориите, та не бях разбрала колко много ми се лепи някакво си фрешчe. Но си беше голям шок - една седмица на диета и да качиш 2 килограма, направо не можех да повярвам. Първото килце, качено първите няколко дена, си мислех, че е случайност и че просто задържам течности, които като ги изхвърля, всичко ще е ОК. Е, цяла седмица ми трябваше да се усетя откъде ми дошло. После май сравнително барзо ги свалих, ама не беше това идеята на диетата от нея да кача килограми. :)

Фреш от портокал има 3 супени лъжици захар с връх в 200мл. А фруктозата (плодовата захар) е буквално отрова за черния дроб

Ами 1 литър сок от портокал се прави от около 7-8 портокала в зависимост от големината им. Можете ли да изядете наведнъж 7-8 портокала? Едва ли. А във вид на сок се усвояват супер лесно, защото е течност. И така можете да пиете по няколко литра сок на ден, т.е. в края на деня ще е все едно сте изяла една касетка портокали. И на другия ден пак. И на по-другия. Плодовата захар за организма си е захар. От много сок си се пълнее на общо основание. Даже се пълнее по-лесно, отколкото от храна, защото по-лесно е да пиеш, отколкото да ядеш.

Не знаех , че в смути-то се слага мляко, да би да мацката да бърка с милк шейк. Но иначе е така, и бутилирани, и пресни смутитата са пълни със захар, е да плодова , но пак захар..

Статията сигурно е взета от английския печат. Там се тъпчат с Макдоналдс, кфс и тем подобни и съответно дебелеят и имат проблем. Тук с нашата инфлация голямата част от хората само преглъщат слюнка минавайки покрай рафтовете в хранителните магазини.

скоро не си минавал покрай някое училище да и видиш колко са слабички и изхъртели младите. Освен това се дебелее от некчествена храна , не само от фаст фуудс. Като нямаш да си позволиш качествено месо и зеленчуци и набиаш евтини тестяци, пици и тн...

По често секс и по малко ядене

+ бой, глад и никаква телевизия :P

Никакви не захари а никакви въглехидрати. Яжте мазно и белтъчно. Тялото само ще си произведе въглехидрати от тях. Нарича се КЕТО хранене. И никаква бира, тъпчеща тялото с пурини.

Е такива съвети не давай, че някой нерамотен може да си докара яко проблеми. Кето диетите могат да бъдат излючително опасни при продължително прилагане. Затова трябва да се прилаат само за кратко време и под наблюдение от квалифициран специалист. Кето диетито са свързани с увеличаване на нивата на LDL холестерола, тъй като не ограничават консумацията на месо с високо съдържание на мазнини, също така с свързани с драстично понижаване на нивата важни витамини и минерали - магнезий, селен, фосфор , витамин С, щото трябва да избяваш или да консумираш в мноо малко количества по-голямата част от плодове и зеленчуци, тъй като са бъкани с въглехидрати. Освен това ако имаш проблеми с черния дроб тази диета ще те прецака още повече, същото за бъбреците важи, може да си докараш и хроничен запек, плюс резки промени в настроенията. Нито една диета, която изключва напълна една група храна , не е балансирана, тоест не е полезна. Сложните въглехидрати са изключително важни за оранизма.

Нищо опасно в кето диетите. Не бъркай кетоза с кетоацидоза. Също така иди го кажи на тихоокеанските островитяни и на ескимосите.

Кето диетите повишават HDL и понижават триглицеридите. А съотношението между двете е много по-голям фактор върху атеросклероза и сърдечни проблеми от колкото LDL. Това с LDL е измислено от ансел Адамс който спонсориран от захарната индустрия заклеймява мазнините и промотира въглехидрати. И незнам дали ти е ясно, има два вида LDL. Единия, който е при кето диетата е безвреден. Другия който се образува от въглехидрати е този който прави атеросклероза.

Ама всички сте диетолози https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/should-you-try-the-keto-diet

КЕТО хранене а не диета! Прабаба ти се е хранила така. Освен ако не е била кадъна на валията и е набивала локум и шербет, почивайки с баклава.

Имам висок HDL и ниски триглицериди. Мисля, че е генетично обусловено, защото ям и пия всичко умерено, никакви диети.

Само като прочетох статията и отслабнах.

Абе ако искате да изглеждате що-годе добре- размърдайте си дебелия мазен г*з и направете физическо усилие всичко друго е бошлаф.

Движение,движение но редовното и масивно изтласкване на баласта е най важният фактор за перфекното тяло.Ако ежедневното движението не раздвижи дебелото черво ,задръстено с отпадъци ,смазвате отверстието и с лека нежна клизма ,с хладка вода преди сън разрешавате проблема

Пращайте ги тия смутита от 6000-10000 калории в Африка...да не гладуват африканчетата.

Трябва да се яде разумно - задължително ,сутрин обед и вечер ,и задължително първо,второ и трето.Преди лягане - задължително да се измият краката .Най голям фактор за наднормено тегло е хроничен запек.Ако искаш да изглеждаш що годе добре ,Трябва да разтоварваш самосвала -най малко три пъти на ден.Подмиване и чак тогава чисто гол на кантара.Това ви гарантира нормална форма и обем.Но най добре са отслабва в затвора.Само за 15-20 години там ви се гарантират нужните 40-50 килограми.На излизане ,с радост ще констатирате че всички стари дрехи ще са ви големи.

Не ям нито една от тези храни и съм 100 кила

от водата също се дебелее ,трябва да се пие в разумни количества - не повече от 5 литра на ден

Яжте пърджоли и ще изглеждате като Анжелина Джоли. По 2кг пърджоли на ден и ще сте като манекен.

Достатъчни са само две - растителните и животински продукти. Ефектът е вечен след 40-я ден.

И като махнеш растителни и животински продукти какво ще ядеш бе мушморок? Кока-кола на клечка?

Абе как едно смути има 6000 калории???

Смути от пути - нула калории

калории или килокалории ;) Ако са едва 6000 калории, демек 6 килокалории -- вери гууд...