12 творци в листите на партиите

4-ма музиканти, толкова актьори, 2-ма оперни певци, писател и режисьор са кандидат-депутати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Луна президент!

А политици кога ще има ???

а, и еврейката Деса е при другите евреи- Кировците

ВЪН от Парламента, всички Мошеници с МАСКИ !!! Всички депутати , които искат да нося маски, да се махат !!

А защо ти не се разкараш от форумите, келеш.

Ицо Петрофф е Ицо Петрофф!

жална ни майка

Имат пари за да си платят място в листите. Защо го правят? За пари, за повече пари!

1

Това е добре, че в политиката влизат интелигентни хора. През последните години там най-вече имаше просто оператори на бутони с ниски умствени способностти.

С другите не съм запозната, но като знам, че Васо Гюров си беше ухо още от кравайските времена, усещането е подчертано нечистоплътно

България е страната на досниците, това е ясно. Много доносници са хора на изкуството и културата, както и почти всеки учител.

Лидерът на ПП ПП рече по тв, че Ицо хазарта е в листата не като артист или певец, а като баща.

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

Луна президент, Илиана Раева премиер, Гълъбин Боевски министър на мвр, Милко Калайджиев министър на културата!

А,кирливата ти майка,министър на проституцията а?

Разбира се лесно, че сте възпитаван от проститука като малък. Не пренавивайте пружината. Проститутките са под юрисдикцията на мвр, ако не ви харесва Боевски, Евелин Банев - Брендо също е подходящ.

Ще поканим и Камелия, че Ицо обожава да си общува с нея.

Витков президент.

Артистите са дегенерати, кукли на конци, те нямат самоличност, защото са я загубили покрай работата си. От хилядолетия властта ги ползва като лакмус за обществените настроения и за промиване мозъците на хората.

Лапачка брат. Писнало им е да ядат трохите пускани от "баровците - крадци". Искат да ъпгрейднат. Нормално. Пък и са публични лица, супер разпознаваеми, ползвани в реклами. Що да не станат лица на "промяната". Заплащането е със сигурност по адекватно от рипане по сцената. Нали?

Така е, и Чичолина е била депутат, а Берлускони е бил аниматор на круизни кораби. Как беше... кукли на конци?

всеки занаят си иска майстора ... Всека жаба требе да си знае гьола ... Немам нищо против всичките тия шибаняци, ама да си гледат техния занаят и да се не врат, дето не им е работа ... Щото още нашите деди са се забавлявали с всяк`ви там клоуни, паляци, джуджаци и пр. уродляци, но и през ум не им е минавало да вкарват тази дефективна малформантна паплач в народното събрание ...