17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не думайте!

най кофтия подарък бе махането на скобата за паркиране пред блока, съгласнонякакво решение на съда за незаконно. Сега всички ще могат да гарират колите си където могат.

редовно не ми подарява мъжа ми. вместо това, пренасочва парите за някакви негови шантави идеи на селската къща, а на мен казва, че парите са свършили и затова нямам подарък. освен това, чака аз да купя и подаръците за роднините. с моята заплата, естествено...

Решението на проблема ти е просто. Намери си любовник тогава. Да има кой да ти подарява. А този търтей го разкарай.

Непременно ми разкажи за "търтея" като се запознаваме, за да те разкарам и аз в самото начало. И аз не подарявам подаръци по празниците. Моите подаръци идват всеки ден, но много шопкини това не го оценяват. Ти си подобна, както изглежда :)

са твоите подаръци всеки ден? И не съм шопкиня.

чичо ми даде пари да си купя нещо за коледа. а той каза, ч с тях ще плаща тока и водата. и не мислете, че става въпрос за социално слаб човек. нито той, нито аз сме остаали без пари. но той има навика да похарчва всичко за негови си приумици, а аз да кърпя дупките в семейния бюджет след това. май ще трябва да се развеждам. това не е единичен случай. а към господина по-долу: въпросния мъж е точно шоп, от пернишко! и е ужасно стиснат не само по празници, но и всеки ден. освен това, не се отнася и добре към мен. няма какво да ме привлича и задържа вече при него. огромна трансформация след брака.

Най-добре се развеждай по-скоро. С такъв нищо добро не те чака. Ще те ползва само. А може и в дългове да затънеш заради него. Бягай докато нямате още деца. После ще е по-сложно. И дано нямате нещо съвместно купено по време на брака. Ще се пазари до последната стотинка, дори и да си го купила ти. Как си се оставила да те оплете такъв...

Още като гаджета, жена ми ми подари полиестерна Бяла риза с кръст от черни паети на гърба, който даже не видяла, че го има. От тогава вече 10 години нищо не ми е подарила и ме е обявила, че съм капризен и труден за подаръци.

Ще го познаете тебе кой те би по главата

На едни роднини 5 годишното им дете получи подарък от баба си в България "Първите ми 100 думи на английски". Детето живее в Англия и отдавна е научил английски.

Ареееее аман от мръньовци. Искам това ама то такова получих он'ва. Кой ви е казал, че изобщо някой нещо трябва да ви подарява? Да не би света да ви е длъжен с нещо защото съществувате? Замислете се вие какво сте дали на бабите си (освен насраните гащи за пране) преди да мрънкате, че не сте получили очакваното.

За прайда ще ти подарим прашки

На моите деца баба им подари 20 празни кутиики от Данонино, да си играели. И при българите има тъпи подаръци/боклуци, които хората подаряват вместо да изхвърлят.

Гледай позитивно! Баба им е една отговорна жена и съвсем в час- рециклира и образова децата Ви , че консуматорството и вещоманството са вредни за развитието на една млада личност и пагубни за планетата и от друга страна насърчава децата Ви към креативност, развитие на заложбите им и да вкарват малко умствена дейност в игрите си :)) По-добре , отколкото да им подари айпад, за да цъкат цял ден в ТикТок.

Абе това е опаковка от изядено кисело мляко, що не им подари пълна?

да им подари 20 пълни кофички с кисело мляко вече действително е абсурдно и наистина говори за консуматорство, т.е. точно обратното на идеята и принципите, за които написах в коментара си. Ако беше им подарила пълни кофички си представям ситуацията така - видяла ги е на промоция в някой от дискаунтите като лидл, и е напълнила торбата, не че й , трябват, ма нали е на далавера. Но понеже няма място в хладилника, половината ги шитва за подарък:)) Но явно яденето е все още приоритет и житейска ценност номер едно за нашите географски ширини, затова и съм останал недоразбран.

Kakvi sa rezi stanni podaraci koito se podariavat

Аз съм на 52 години и много обичам да карам велосипед. За 50-тия си юбилеен рожден ден получих като подарък от колегите си - клин за колоездене, само че какъв: лъскав, с горнище и презрамки, много "джендърско" нещо, почти същото като това: https://www.decathlon.bg/zimen-dlg-klin-rcr-id_8545578.html... Все още се чудя, дали не си направиха бъзик с мен (най-вероятно), или са безкрайно тъпи??? АЗ СЪМ БЯЛ, ЗДРАВ (ВСЕ ОЩЕ), НОРМАЛЕН, ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН МЪЖ, СЪС СЪОТВЕТНИТЕ РАЗБИРАНИЯ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НОСИ КАТО ОБЛЕКЛО. КАРАМ ВЕЛОСИПЕДА СИ С НОРМАЛЕН АНЦУГ!

Като гледам гащите 130 кинта. Можеха да изпият 3 бутилки уийски за твое здраве без да ти се обаждат и да покажаъ колко си им скъп.

Ох, и аз съм така. Купиха ми поредно Ламборгини - абе, хора, къде да го карам в България?

Който е казал, че е важно вниманието, а не пдарька, е бил голям лицемер! Не ме разбирайте погрешно, нямам предвид стойността на подаръка! Случва се евтин, но подходящ подарък да не зарадва изключително много! Подарькьт показва отношение - до колко познаваш даден човек, мислиш ли за него, искаш ли да го зарадваш или просто да отбиеш номера! Точно в това се изразява вниманието кьм даден човек - да подбереш подходящия за него подарьк, не непременно скьп!

Исках да кажа да ме зарадва, не да не зарадва!

И аз съм на същото мнение. Или направи хубав подарък според възможностите си, или само честити без подарък.

Много хора си мислят че подаръците, които получават задължително са адекватни. Имам скъпи, малоумни и безполезни подаръци. Подарък е само нещо от което ще имаш активна полза. Нещата които не отговарят на това описание имат съдбата на вехтории.

Толкова изсмукани от пръстите глупости не бях чел.Вие за идиоти ли ни имате, не разбирам..

Мислех,че чорапите са най-лошото!

Чорапите са консуматив - изключително нужни и полезни. Или вие ходите боси у вашио град?

Имам тонове чорапи....а тва с чорапите е отбиване на номера

Когато децата ми или жена ми имат нужда от нещо, просто ми казват, и при първа възможност им го купувам! Някой път им правя и изненади! Стига с този стрес по тези празници! Тази отвратителна суета ме побърква!

Суетата ме побърква!

Като дете живеех много близо до единствената хокейна площадка - стадион Дружба, през лятото се научих да карам много добре летни кънки и силно се надявах че за Коледа ще получа зимни кънки. Вместо това ми подариха... пенсионерска пижама ::

Аз ако бях на теб веднага бих се обесил на крачола на пижамата.

Сериозно го обмислях, но вярата в бъдещето надделя, един ден се отзовах в Канада и си купих кънки втора употреба за $15, в отлично добро състояние но много много старомодни и смешни, все едно сега да се появиш на Боровец с дървени ски с кандахари :))))

Имбецилни американци могат да подаряват такива неща

Руснаците си подаряват по бутилка водка и са на седмото небе!

Демокрацията какви глупости ражда... разбиха ми сьрцето тези трогателни човешки историй... много мька има по този свят и всички тьрсим бялата птица

Е явно си се научил на правопис по комунистическо време.

И какво общо има демокрацията в случая. Май те е евала в гз тая демокрация? Съседът ти с големия уй ли се казва така?