16 неловки срещи на обикновените хора със звездите

Какво разказват потребителите на социалните мрежи за досега си с популярните личности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

седя на едно кафе и гледам Преслава слиза от един мерцедес с рокля в наилон, потготвена за химически . притесних се много и се напиках

Чакам аз преди около 5 години срещу НДК-то в София, точно където преди 89-та Божков продаваше долари ... и изведнъж дочувам нежен женски глас -- правя уникална свирка, 30 лв с презерватив, 50 лв без . Обръщам се моментално и ... Свиркулета Лозанова.

Черепа ме завлече тогава с $12.00 за дънкова ризка от Кореком. Дадох му левовете а той ми пробута $ 1.00 сгънат на 8. Ако го сбарам днес Черепчето, без да ми бъде неловко....ще му пръсна Гъза и за лихвите.

През април 2016 в Ню Йорк. На разходка от City Hall (Manhattan) през Brooklyn Bridge до DUMBO и обратно през Manhattan Bridge. На ъгъла Bowery и E 4th St (Cooper Sq) си чакам с жена си на червен светофар. Разглеждам си аз градът. От дясно видя, че една двойка пресича Bowery. Но в първият момент никаква реакция. В големият град човек много не се заглежда в лицата на хората. Те ни приближават и аз хвърлям втори поглед, но вече в лицата. Идва ми наум, че са ми познати лица, поне това на мъжа. Те вече са до мен и ми светва лампичката. Казвам на жена ми да ги погледне и да ми каже да ли ги познава. Тя го прави и ме гледа с въпросителни в погледа. Те ни отминават. Снимах улицата и тях в гръб. Снимката е укачена на стената и никой освен аз не знае за тази среща. Двойката бяха Дъстин и Лиза Хофман. Много важно! Но моментът беше готин. Все едно съм снимал снежен леопард.

През 1987г на къмпинг Рибка се сдуших с полска група. През деня се печах гол с поляците и жените им а вечер, на полска водка и шопска салата, поляците разказваха, как са гледали групов секс на видео в Полша ...правен от шведи и шведки. Аз тогава за първи път разбрах, че имало групов секс...

Един път се разминах с кристина патрашкова в лидъл - беше пръднала и миришеше на кисело зеле

Преди години видяхме Тончо Токмакчиев на едно кръстовище на междуселски път. Караше някакъв голям мерцедес в една отбивка и ни помоли да го упътим към Чирпан. Същата свежарка е като по телевизията. :)

1977 година. ШЗО Долна Митрополия. Срещнах Бойко Борисов - беше в ротата на един приятел. Нищо неловко - беше просто едно надменно софийско пишлеме.

Банкянско! Не софийско.

Звъни ме непознат номер. Вдигам и преди още да съм казал нещо, чувам отсреща: "Здрасти, Любо съм. Къде трябваше да пратя онези маратонки?" (гласът на Любо Ганев, звучи като по телевизията). Обясних му че вероятно с сбъркал номера, защото нямам представа за какво говори :)

Една събота отидох с майка ми до магазина да й помогна да си донесе торбите. По едно време виждам пред нас висока фигура на мъж, избираше нещо на един от щандовете. Като се изравнихме с него го разпознах - Георги Първанов. И тъкмо да кажа на майка ми "виж Президента Първанов" и си давам сметка че той ще ме чуе и ще стане неловко, затова си замълчавам. Но майка ми очевидно не го беше разпознала и леко го поизбута за да вземе някаква стока. Човека отстъпи встрани смутено и си помислих какво нещо е живота - докато си президент всички ти лазят в каракат, а после те побутват като ненужна вещ.

Аз преди 15г срещнах Тома Биков...много се развълнувах от срещата

Аз пък видях навремето братята Аргирови. И какво си помислих : Леле бе те много ниски. (Аз съм 1.95)

На една нова година ББ дойде до мен да ни пита как сме. Имаше бели зъби.

Свещена тъпота

Ако искате ми вярвайте, но съм пътувал със Стойчков в един полет на Уизеър до Барселона. На летището го посрещнаха дечица с топки и той остана да ги разписва а аз минах през паспрорт контрол. Виждал съм и Боби Михайлов на летището в София. но той беше адски надут и пътуваше бизнес класа и въобще не ми даде да го доближа.

Боби е страшно надут.

Надут с уиски.

Виждал съм Анелия, Тончо Токмакчиев, Диков, Гергана Гунчева, Антон Хекимян, Фики, Графа в Южния парк, но никак даже не исках да се запознавам с тези дами и господа и продължих по пътя си.

Тези пък кои са?

Пък аз едно време карах колело с Атанас Сребрев. Много културен човек.

а кво означава ловки срещи? не знам бъкел руски, хелп ми - плийз...

простите хора ги правят звезди, защото те постоянно се интересуват кой с кого има връзка., какво ядат, къде живеят и т.н. и т.н.

Това с принца е виц. Нали се сещате, че няма как да седи в некоя кръчма и да пие бира.

докато бяха ергени принцовете пиеха всяка седмица по клубовете в лондон

Седях на пейка в парка. До мен седна един едър тулуп и ме попита дали не съм съм видял наоколо една проста кърджалийска п...а. Развърнувах се и не помня с каква псувня му отговорих.

Бях на 12 и в южняка срещу мен дете кара колело. Изведнъж брадат кр-ен му грабна колелото и изчезна с него. Разпознах един сикаджия, после пожарникар, после кмет и накрая капо ди тути капи.

Веднъж по пътеката "Белата вода" видях Теодора Духовникова. Каза ми добро утро. Невероятно! Нечувано! Уникално!

Абсолютно нагласени истории. Особено това, че сядам в парка до непознат и той ми споделя какво го мъчи в САЩ, Англия, Франция дори няма как да се случи.

Може да са коментари само на тъпи американци - те се наси..т от кеф да се отъркат о някоя "звезда".

lu4ka

Ами не. Може да се случи на всеки. Това, че не се е случило точно на теб, нищо не значи.