Коментари - 17-годишна красавица с украински корени е новата „Мис България“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

„Аз съм от смесен брак. Прекарах си детството в Израел, живях две години в Сърбия и после дойдох в България“, заяви тя.

Далие с български произход или не няма значение,но не е от най-красивите.И тя е нагласена и избора е нагласен.по-късно ще се разбере

Българските момичета абитуриентките на Дир.бг бяха 100 пъти по-красиви от въпросната мис. Българските красиви момичета, най-красивите в света НЕ участват в този конкурс заради ОПОШЛЯВАНЕТО му от времето на дебеловратите мутренски времена. България е на българите, които не пречим на други етноси да живеят и правят бизнес у нас, но НЕ искаме тези етноси да нахалстват и да ни казват на нас българите, как да живеем в собствената си Родина! А споменатите етноса са от нахалните, факти от целия свят.

Изглежда не разбирате, че на конкурсите лицата се записват и явяват по собствено желание, като трябва да отговарят на определени изисквания.

Останахме без футболисти и без миски. Основите на ценностната ни система рухнаха.

Дали се ръга в гъзъ?

Всички тук сме с някакви чужди корени. България е държава на 140 години.

.

На 140 години?!?!?!?!?! Преди почти половин век се честваше 1300 години България!

Имам руски корени по майчина линия. Подкрепям това хубаво и изразяващо се на книжовен български език момиче. Шампионка е по състезателни танци. Да не бъркаме политиката със спорта, конкурсите по красота, музиката и изкуството!

Да не бъркаме, мо самият неин избор е политически - това е очевидно, както и мейното тотално безразличие и дори презрение към мнението на българите

Къде пък го видя и чу това презрение?!

Не помня от кога не сме имали толкова красива и грациозна Мис България! Прекрасна е!

Медиите нарочно търсят скандал и пускат "кликбейт" заглавия. Никаква украинка не е момичето, варненка и българка си е. Ама баща и бил наполовина не-знам-какъв си... а на Даниел Лорер баща му какъв е, да забраним на евреите да са министри, и като сме подкарали евреите, да почваме и арменците, турците, циганите? България е етнически разнообразна страна и всеки с българско гражданство има (по конституция) равни права с останалите, вкл. да заема министерски постове или да се явява на конкурси за красота. Примерно.

Защото ние българки нямаме, та за мис България укра! Браво, напараво нямам думи за българското падение и слугинаж!

Ей.че тъпо плем сме/ всеки всячески се опитва да направи свирка на тая украйна

Майка и българка. Живее от 10 години в България, ама била украинка. Ама ква украинка е бе. Като е само една четвърт украинка, четвърт еврейка и е израснала в България. Айде още такива българки искам че родното производсто нещо куца.

не става журито е пияно предпочитам да си легна с мъж вместо тая грозотия

Ами вземете се с копейкин. Ще си гукате, докато си броите копейките.

Ми легни си - имаш нашата подкрепа

Значи на 17 години като се друса с райски газ или извърши престъпление е дете, но на 17 може да е мис и да се продава . Що за цинизъм в тия наши географски ширини, не знам. Тук красотата няма значение. Иде реч за морал.

По-добре това красиво момиче с украйнски корени, пред перничанката мис Русия Антония Петерова. Понастоящем Батинкова

Тези с минусите, предпичтате Антония ли?

О йе !

Нищо особено ,и тази е с надути устни пи изрисувани вежди. Когато изберат момиче с естествен вид ще се възхищаваме а тези и предишните са пародия на живота в момента и наложеният вид получен в салоните за извратен вид. Когато се появи мис с крастатна Калканджиева то тогава България може да заеме престижно място на световните конкурси.

доживяхме да видим хубава Мис БГ

момичето е хуаво, само вижте предишните години какви избираха - прекроени кощрамби. да не говорим за тази с големия нос https://cache1.24chasa.bg/Images/Cache/355/Image6566355500_0.jpg

Толкова ли няма красиви български момичета че избрахте тая бляд за Мис България? Не ме интересува каква е по паспорт, фенотипа и е руски

Ако им наредиш снимките на мис Българиите от предишните години, ще се окаже , че да няма явно няма хубави момичети и за тва се налага да си привнасяме или да избираме подобрени породи:) Виж я миналогодишната само https://dariknews.bg/v-snimki/sofiianka-grabna-titlata-mis-bylgariia-2022-24555

Ако беше ,,чиста украинка" спокойно можеше да вземе нобелова награда по физика,химия и математика на куп.

Браво! Много най-красивото момиче на конкурса!

Голяма подигравка са тия конкурси. Не е нормално да се съревноваваш по красота. Подигравка за момичетата. Подигравка за зрителите. След 20 години като поумнее ще се срамуваш че е участвала.

Да , ама аз познавам такава, която тъжи по тои момент. Не се срамува хич.

Е, значи няма страшно - едва ли ум в кратуна на миска ще дойде някога:))) Виж, в птичия мозък мога да се човъркам с часове

Тази определено не е от хубавите украинки. На снимката където са три, нито една не става. Повечето абитуриентки в на дира класацията са много по-хубави от тези трите взети заедно, иначе да са живи и здрави, но да не хвърчат в небесата, че са неотразими красавици. Най-обикновенни млади жени.

е как ще е от хубавите украинки като не е украинка, бе Урсулче. Майка й е българка , баща й половин украинец. Когато Нургюл Салимова печели партии и турнири като туркинята Нургюл ли я представят или като българката?

Добре, ще се изразя по друг начин - девойката не е взела четвъртинката красиви гени. Не че всички украинки са хубави, но доста от тях. Огледах пак снимката, понеже голяма възхвала пада тука, на мен честно не ми харесва, абсолютно безлично момиче. Може просто да не е фотогенична или пък на тази снимка да не е излязла добре, но от тези трите най-добре изглежда русата

Точно русата е с един аграрен вид и грозноватичка

Ето коя е правила най-много свирки!

значи това не е дъщерята на Лени Кравиц, друга еврейка е

Колко силно променя местоположението промяната само на една буква във фамилията...

Нищо общо с фотошопираните снимки. Прилича на съгржданката си Гери Никол с тия сближени очички.

По добре ядрена физика.

Три крокодила на снимка :)

Два са. Много си е хубаво момичето.

Не помня да са избирали по-красива Мис България от години. Изобщо не ме интересува, че баща ѝ е наполовина украинец. Освен това има в инстаграм има снимка с българската си майка и много си приличат, от нея е взела очите.

С украински и еврейски корени, като Зеленски! Русоробите ще позеленеят от яд! Мега красавица е, ама с такова потекло направо бърка в здравето на нашите русороби, та нямаше ли някоя зачената в мАсква? Някоя Мутрофанова на младини? Излагате се другари копейкаджий, най хубавото момиче да е еврейска хохолка! Я пийнете една водка, ударете един пердах на жената и направете една миска, пък я кръстете после на Путя! Вовка, или най добре направо Водка!

Е гати абсурдния пост!

Стига с тоя произход бе! Какво значение има? Това е състезание по красота. Ако си много красива мацка, печелиш.

Чудя се защо ли конкурса са го нарекли Мис България а не Мис Свят, примерно.... Или дай да канселираме и това?

Истинска красавица!

Путинофилите ще се пръснат от яд сега :)

КатО НЯМАЛО ЗНАЧЕнИЕ ДАЛИ Е украинка, защо все се пише, че е с украински корени. Баща и бил наполовина украинец ,значи тя е най-ммого 1/4 , ако в тая смес там се знае кой кой е. Изобщо се съмнявам, че има наистина нещо българско, физиономията чертите и са изцяло еврейски, родема е в израел.

Виж снимка с майка ѝ (българка), 1:1 са. Има сините очи на майка си.

Какво е това църно пиле? Да не би да е украинска ромка ?

Ми хубаво е момичето, какъв е проблема? Последните години Мис България все става някоя скочубра дето е с поне 3-4 интервенции. Крайно време беше за нещо по-свежо и натурално. Дали има украински корени, руски корени или пакистански какво значение има? Аз не ги долюбвам много укрите ама дайте политиката да си остане политика, а другите неща да не се смесват с политиката.

Най-убаво ще е да беше с американски корени

Ти сигурно си с мангалски корени ама никой не го прави на проблем. И защо се намесва Америка в тая новина и коментар? Какво общо има това? Освен ако не си ебан трол друг смисъл няма. Жалко, че в Дир-а голяма част от коментиращите сте евтини курви работещи за едно или друго посолство. За колко копейки им даваш те шибат отзад? Или може би за центове? А може да им даваш и безплатно понеже ти харесва да ти разширяват геврека.

Двама жители на левия бряг вече са ми сложили минуси. Ах, колко жалко е да си политически облъчен педераст!!!!!

Да, ДИР, това е ясно от 2 дни...

Даже и повече. От неделя, а днес е сряда. Както казваха Ку-ку - какво ще бъде времето утре, ще ви кажем вдругиден.

беше рускиня тролиадата щеше да се е наакала от кеф... хихихихихи..