Коментари - 17 снимки, доказващи, че няма по-голям творец от природата | Лайф.dir.bg

Коментари - 17 снимки, доказващи, че няма по-голям творец от природата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте една жалка гъба, направена от 'природата', след което хубаво огледайте една Тесла модел S или една сушилня Miele и кажете кой е по-големия творец.

за гъбата говоря. Поне за човека и мухите. Плужеците я ядат мисля - червена мухоморка. Впрочем не е единственото нещо дето е красиво но отровно

Големия творец е Господ Бог, а вие сте наивници вярващи в невярното !!!

Ако добавят и снимка на наш Боко, ще се допълни списъкът на уникални природни чудеса...

Kak успяхте и от снимките да направите политически скандал кой е атеист и кой е вярващ. Вярващите няма нужда да натрапват религията си на останалите, а атеистите могат да оставят варващите да се кръстят и кланят на когото си искат, стига да не колят хора по площадите.

Мъдро от твоя страна да поставяш религията като политика. Точно това си е.

_stankow

Наистина красиви снимки. Но все пак поне са 3 творение на човека, не на природата. Листата не могат да се подредят от вятъра в прави линии. Някой е минал с косачката и е оставил по-висока трева между редовете. На нея са се закачили опадалите листа. Короната на онова дърво хвърля идеална кръгла сянка, защото градинарът я е подрязал идеално ! Картофите не са сини, а са ги напръскали с някакъв препарат, реагиращ на нишестето в тях. Йод или друг реактив. Иначе - да, приятни за гледане ! :)

дгд

са най-неприятната картина за гледане...

ти виждАл ли си черен чесън...еми има черен чесън...и сигурно и той е здравословен...

Ако не знаеш, има лилави картофи, не е нужно да бъдат оцверявани впоследствие, ето образовай се: Лилавите картофи са сходни по вкус с обикновените, но се различават по цвят и свойства. Имат по-плътна текстура и леко орехов, земен вкус, в сравнение с белите картофи. Те са кръстоска от няколко сорта и не са генномодифицирани. През последните години търсенето на зеленчука се увеличава заради неговите антиоксидантни свойства, наличието на антоцианини, на които се дължи и цветът му. Подобно на другите членове на семейството на картофите, те произхождат от растение с грудка, родом от планинския регион на Андите в Южна Америка. Те имат синьо-лилава до почти черна външна обелка и вътрешност с цвят до изразително лилаво, дори след готвене. Някои често срещани сортове са виолетов красив (Purple Pelisse), люляк, всичко синьо, перуанска лилава, "Vitelot" и"Адирондак е син."

вади - като духа и носи листата, вътре във вадата движение на въздуха няма и листата падат. Ама вятърът трябва нито да е слаб, че няма да мръдне листата, нито да е силен, че ще влезе във вадите. Освен това духа напречно на вадите. Що се касае до дърветата, забележете, че слънцето пече право отгоре, което загатва за снимка правена в субтропиците или на екватора. То така всички корони са кръгли.

страшен творец е природата така е. Но на някои от снимките Хомо сапиенс доста й е помогнал:))

Природата е творение, не е творец.

Един каубой прекарвал пътници през Големия Каньон. Двама от тях го помолили да спрат и паднали на колене. Единият бил художнк и казал: Не е ли това най-прекрасното място на света, което природата е сътворила? Другият, свещеник възкликнал: Не, не е. Това най-прекрасното място на света, което Бог е сътворил! Каубоят: Господа, не знам за какво говорите, но знам със сигурност, че това е най-ужасното място на света да си загубиш коня!

Твореца е само Един Бог ! Истинен ! Слава на Отца и Сина и Светия Дух ! Амин !

Религиозниците сте като веганите. Ако не го наврете тоя ваш тъй наречен бог навсякъде, не можете.

Да, всичко е много красиво!!! Но... научете се най-сетне! Природата НЕ Е ТВОРЕЦ. Природата е велико творение на най-големият Творец - Бога! Не обърквайте незнаещите, като им обяснявате неща, които вие самите не разбирате. Цялата Вселена, Земята и всичко по нея е Господне! И като съзерцавате тези неописуеми красоти - мислете за Великият Творец, Създател - Предвечния Бог! Слава Нему!

Религиозниците сте като веганите. Ако не го наврете тоя ваш измислен бог навсякъде, не можете. Държите всички да научат колко сте алтернативни и как само вие знаете истината. И ако не ви се връзват на малоумията, които проповядвате, ставате агресивни.

да внушават,че това не е създадено от Бог,а от някаква природа,която имала разум да създава!

всичко е случайност.

Нищо не е случайно.

за Това Сатанистите искат да ви ГМО с Ваксини срещу Чумата и да Изтребят най-красивият Човек на Планетата - Белият! Те мразят Красивото!!

Няма Природа. Природата е творение на Твореца. Анадън му? Природа...Не природата, Господ създаде тези красоти.

дето ви е създал тебе и павел тъпото

васо ли си квасо ли си,язък че тежиш на земята

Докажи го. Колко пъти си го виждал тоя тъй наречен господ? Някой виждал ли го е?

Сега ще се изтъпани някой религиозник да проповядва как не била природата, ами измисленият им бог.

и да си атеист си иска бая вяра :)

ти вече се изтъпани с плоския си мозък

се казваше Савел,и беше атеист,но знаеш причината да се казваш Павел!

Напротив, винаги съм се казвал Павел. Вземи да спреш алкохола.