18 години по-късно: Хали Бери в оранжев бански като във филм за Джеймс Бонд

Актрисата публикува кадър, който много напомня сцена от лентата "Не умирай днес"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Екстра си е

ВЕрно, морна вода не е пила, но да видят 18 годишни целулитни цоцолани как трябва да изглежда жена!

Жената е с диабет. Споделя обаче, че е започнала да обръща сериозно внимание на себе си, едва когато се разболяла. За съжаление, много хора сме така. Трябва нещо гадно да се случи, за да си променим драстично отношението към живота и към самите себе си.

Годинките си казват думата за съжаление.

Може фа е всичко, и екстра, и елегантна,и умна, и т.н. Но!!!!! Вече е стара. Беше супер!!! Но!!!!!! Време е да гледа внуци. Да пържи повече мекици, палачинки и....

Жената си е жена, макар и на години. А има млади момичета на по 12-15 години, които са с формата на лоена топка и изобщо не могат да и стъпят на малкия пръст, въпреки младостта си.

Това може да е мнение само на 20- годишна повлекана с целулит и без грам представа как се прави кекс, на която гаджето е избягало с някой горещ милф.

Между краката няма да е много за гледане марулята.

Мечтаеш а?

По-скоро й е наборка, която се чувства стара, защото вече само пържи мекици...

Жената до мен е с 18 години по-голяма. Но не я заменям за 20 годишна. Превъзхожда ги във всяко едно отношение. И като сме заедно не можеш да познаеш, че е по-възрастна.

Бъдете щастливи

Холи Бери и Сандра Бълок са ми любимки от съвременните американски актриси що се отнася до женска красота Забелязах ги още докато не бяха известни. Холи във филма "Бумеранг" от 1992 на Еди Мърфи, а Сандра Бълок в "Разрушителят" от 1993, ако не ме лъже паметта, със Силвестър Сталоун и сега не мога да си спомня името на лошия - чернокожия актьор, който играе във вампирските "Блейд". Е да не забравяме и Ким Бейсинджър... тази фатална блондинка, която беше на млади години, че и чак до зряла възраст.

98% от населението използва думата "баба" за тази жена.

На всички които правят непочтенни коментари ,ще кажа да погледнат майките си. Сега и преди 18 години.Много им поздрави!Приятен ден !

Каза баба Вуна :D

Ем кат на женкати, спаружени и провиснали устнаци

Евала, който си харесва старо да си го любо сус здраве