18-годишно момиче от Гваделупа спечели короната на "Мис Франция"

Индира Ампио заяви, че иска да посвети мандата си като носителка на титлата в подкрепа на онкоболните жени

Обратно в новината

Коментари - 18-годишно момиче от Гваделупа спечели короната на "Мис Франция" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен ми изглеждаха черни, но може и сини да са били! I see you!

Пордена дискриминация. Значи с отрязана патка може да се явиш на конкурса, но ако си под 170 см - не може. Що за простотия. Значи транс жените са по-жени от ниските жени. Идиотия до шия.

Ха, честито на (вероятно) френската индийка Индира. Все още са останали някакви стандарти за красота...

Пуснах си онзи ден да изгледам края на финала и се зачудих срещу кой африкански отбор играе Аржентина... докато зацепя, че те били Франция. Мдааа, на изчезване сме...

Красива е!!!

Слагайте ми минуси както и на всички смислени коментари в тази статия,но преди да плюете се поровете малко в Гугъл, защото елементарни знания липсват на много от коментиращите. 1. Гуаделупе е остров, част от Франция, както и много други. 2. Франция е колонизирала половината свят и няма днешния французин да е бял по ваш вкус. 3. По същата логика ви плюете по българските деца, родени в други държави, те какви ще са? Аз лично не съм видяла толкова бели, руси и синеоки българи, ама да плюем винаги е по-лесно.

Важното е да си метал беее!

Затри се тая държава вече.... не останаха натурални франсета, яката са ги нападнали

Охаааааа

Много красиво момиче.

В Димитровград на пазара има по-убави.

...интересно от кога чужденка стана французойка ...ебахти пропаднала нация са вече тези французи....

По-добре арно сигане, отколкото като някои други държави мъж да си изберат за миска! Все още има надежда щом все пак е женско!

Гуадалупе е част от Франция???

Значи е в европейският съюз!

е част от Франция (води се отвъдморска територия на Франция).

Гуаделуп е остров част от Франция. Преди известно време коментарите бяха доста забавни тук, но последно време нивото е доста западноло. Научете елеменарни неща или проверете преди да пишете щ.

Дъще много си порастнала

А га ми гриза малките ушета, не рива!

Кой ли не би искал да лупа мис Индира от Гваделупа!

Има нещо положително все пак - момиче е, не е момче...

Момата е 6 ! Само за ибани ! Мбапе ки и сцепи аспуха кат са прибере от Катар

И как тази перачка от Гваделупа ще изиграе Травиата? Преди 4 десетилетия не сексуално излъчващата Изабел Юбер блестящо се въплъти в Дамата с камелиите. А в Залцбург, преди 14 г изгря звездата в Травиата на Анна Нетребко. Спектакъла до днес е шедьовър. Особенно арията на Гравитацията пред огромния часовник отброяващ времето което и остава да живее. Пред тях, това момиче от Гваделупа, е буквално перачка.

Александър Дюма и за българка би казал овчарка от България, примерно. Стереотипите работят и срещу нас.

Александър Дюма също има черна жилка.

А пък Гваделупа кого ще избере за Мис? Някоя екскимоска може би? Каква е тази извратеност и унижение към БЕЛИТЕ човеци, хора на Франция, защо позволявате подобно отношение. За пари ли ще ПОДМЕНЯМЕ ЖИВОТЪТ СИ?

https://youtu.be/i0CULiJY_h8 Внучки на галите.

Неоколониализма е колониализъм с обратен знак. Идва ред на колониите да властват, а белите хора да се извиняват, докато заработват социалните добавки за милионите многодетни мигранти и мигрантки. Който е сътворил този фарс, определено много мрази коренните вреопейци.

Или по-точно х еврейския интернационал,ръководен от хазаро-йезуитската мафия

Точно в целта!

В Париж играе за парижки отбор от тва по-френски футболист здраве му кажи.

Майката на Мбапе е от Алжир, а баща му от Камерун. Не ме разбирай погрешно, изглежда са работливи хора, отгледали достоен син. Но не е етнически французин, коренното насление на тази държава са потомци на галите.

Стига бе! Ти сега ще кажеш, че и Месут Йозил не е чист германец още малко! Аз като гледам из Европа какво слънце пече направо не се учудвам колко почернели футболисти имат европейските отбори. Ама явно най-много пече в Нидерландия и Франция!

а във Франция има ли французойки?

Геаделуое е френска територия и на Франция това много, ама много и изнася. Франция е бивша империя и полага неистови усилия да задържи френското влияние където може. Това, че френския отбор е пълен с цветнокожи, показва, че Франция се възползва от човешкия ресурс на няколко континента в това, в което този ресурс може да и свърши добра работа - а именно спорта. БГ с нашия радизъм е цъфнала и вързала, както виждаш.

Расово или межуднационално състезание? Има Европейско първенство за бялото население на европейската раса създали европейските държави. Защо участват "натурализирани" негри в .. Европейските първенства? А в Африканските първенства дали участват "натурализирани" европейци? Кому е нужно подобна бъркотия и несправедлива състезателност в човешките възможности. То е ясно след откриването на ДНК от американския учен, когото низвергнаха, задето научно ДОКАЗА, че най-интелигентната раса на Планетата е БЯЛАТА. Черната раса е на по-ниско стъпало, животинската сила е нейна характеристика. Да не припомняме и примери от 2 Св.война и констатациите на Фр.Рузвелт за черните войскари...

Просто. Гражданството не се определя от цвета на кожата и черният французин Мбапе е по-добър от белия французин ефи кой си. Значи като се открои някое момче с талант родено и пораснало във Франция, френски гражданин, да не му дадат място в отбора заради някой некадърен бял. Яката логика.

За бялото население на европейската раса. За граждани на европейски държави е. Няма критерий “цвят на кожа”, само в расистките ви тикви се мотаят такива критерии. Човек се ражда някакъв някъде, тва е.

Тая национална логика френско дете с родители български имигранти не би следвало да играе за франция щото не е баш французин от френската националност. Направо с генетичен анализ да определят кой да влиза в националните отбори.

Много по-добре от нашата мис БГ. И какво като черна бе хора, докога цвета на кожата ще определя човека.

Даже не е и черна, приятно шоколадово е. Секси бих казал. Хубаво е момичето Нашия динозавър къде изобщо го слагаме

_stankow

Хубаво е. А за снаха ще го вземете ли ?

А 3000 г еволюция има ли? Или слизаш от клона и вече си човек!?! Дарвин ?!?

Премахнали всички критерии, но оставили този за ръст? Некой даобясни защо е толкова важен тоя критерий в разбирането за красота , че всичко друго може , ма не може да си по-нисък от 170 см:)))))

крак е критерия. Не,че тези които са оставили са ок, но все пак си е Мис. Висока и стройна.

снощи в отбора по футбол на франция имаше 10 черни маймуни и само вратаря беше бял и тук избрали челна маймуна как може засрамете се боклуци

щом не е 18 момче от Гватемала, няма да има угодия на правоSHITниците

Много е сладка.

Побъркан свят.

Побъркан свят - особенно часта в Северна и Източна Азия е най-побъркана!