2 жени обвиниха Тузара в сексуално посегателство

Звездата от "Сексът и градът" Крис Нот категорично отрича обвиненията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само така ... БРАВО !!!!!!!!!!!!!! Секс и никакъв пропуск !!! Само да не вземе сега и да си признае, че ще ми падне в очите ...

Дошла била да му върне книгата....хахаха

Така ги е насилил, че чак сега, покрай скорошната му публичност, се сетили.

и аз така поканих една съуюеничка да слушаме музика, после я черпих салам 3 пъти. накрая не можа да се изкъпе а семо се бърса с мокри кърпички, един пакет отиде, ама после ухаеше на нивея.

Жертвите на сексуалните посегателства определено станаха повече от самите посегателства и посегателите. Чудно дали някой води статистика това колко хора след като станат известни ги налазват постадалки от

След 10 години се сетили че са “ изнасилени” Алчни кучки

До кога ще използвате в заглавията си имената на художествени герои, вместо истинските имена на реалните хора?

Момиче подава жалба в милицията за изнасилване. В хода на разследването се установява, че с приятеля ѝ са правели редовен секс и понеже той отказал да се ожени за нея - тя подава жалба за изнасилване! Да не би и тук историята да е подобна - подават жалба, защото ги е пренебрегнал?

"изнасилването" в доходен бизнес!

Ку*вички драги зрители :)

Ех, че на време се сетиха!

Така като деца си разменяхме книжки.

се чувствам като шах с пешката от новината. Иреално ъипо и инфантилно и просто и нискоинтелигентно и гротескно и ....

Уф, поредните сороски мастии... Сигурно не са спали от вълнение, че ги е поканил в къщата си, но сега им се задействали лоши спомени... Ей, ще унищожат белият хетеро Мъж и неговата сексуалност. Само извратените джендъри и еднополовите са издигнати в култ. Да повърнеш !!!

А, на бас, че Нот е бил първа дружка с Менсън. Хъ

"Зоуи твърди, че е посетила дома на Тузара в Западен Холивуд, за да върне книга, която той ѝ дал назаем. Втората заявява, че е отишла в апартамента му в Гринуич Вилидж след среща, когато той я поканил да опита "колекцията му от уискита"." Хаха Хахахах ААааахахахахахахахахахахахах

"И двете жени споделят пред изданието, че публичността около рестартирането на "Сексът и градът" е "задействала" ужасяващите спомени за срещите им с Нот,"... Тоест това е тригерът който е отключил психозата им или са чакали да заработи по-голям хонорар че да има какво да доят;)

Си е баш тузар, с 10 имота на хубави места, собственици са с жена му на сума ти клубове и елитни заведения, и постоянно се снима във вървежни сериалчета. Сетили се мацките, че нещо им направил, точно когато навсякъде се пише за него и персонажа му в сатс.

Хм .. това някаква организирана рекламна стратегия ли е? Сутринта статия "Защо Кари не се обади на спешна помощ" сега това. Не се ебавайте с правосъдието с рекламни цели.

Една такава рускиня разказа играта на Мел Гипсън така както и евреите не успяха :)

Тия жени в сащ няма да има скоро, кой да ги е.....е защото всеки мъж ще се страхува от съда и затвор само да ги погледне и може да го съдят за секстормоз....

Мъже

От коментарите от тук верно се потвърждава твърдението на Иво Христов че българите са 80% дебили Не виждам как такива Злобни хора в които са и лоши при това можем да направим някаква държава що-годе човешки

Според мен рекламната кампания продължава. Обаче тия одъртяха, нема пари.

Чакай. Те вътрешно са били. Сега събират пари за операции.

Когато са млади сами се предлагат за успешна кариера ! Когато застареят обръщат палачинката , понеже си спомнят само ръб:енето ???

хехе едната отишла да върне книга в апартамента му а другата отишла да опитат уиски - емии не е ли очевидно що са отишли не ми изглежда да са насилени на работа на спирката на автобуса в тъмен квартал примерно...абе това жената е способна на всякакви дивотии. човека изкарал някой лев минали години без д аги търси те се сетили да го съдят абе тоо холивуд не върви на добре голема щуротия нема ли да ги разпускат там

Що не си казаха на момента за да има справедливост и да спасят други от подобна участ?

защо се сещат да предявяват подобни претенции, чак след като са им пресъхнали кладенците вече?

не им е изнасяло... А и не са били сигурни, че някой ще им се върже на глупостите...

съседката ме извика да и оправя осветлението в хола... Дано не се сети да ме съди...

Друга също подава жалба за изнасилване в полицията.Полицаят я пита: -И кога Ви изнасилиха? -Ми,през цялото лято!

Утре ще има и трета, която е ходила да му полива цветята

А защо няма съд за скумриите с очевадно скалъпените дебилски истории когато не могат да докажат нищо??

Nema po nepriatni ot shibanite Amerikanki -alchni kravi pri tova emancipirani iskat da plochuvat kolko majete i da gi ograbvat po vsyakakav vazmojen nachin

За пари. Много ясно, че ако беше някой дрипльо, нямаше и да чуем за такъв иск.

А после посягахте ли си, както в статията, че на най-интересното място спираш да разказваш?

То вече върви тоя процес. Масово почнали да се оплакват по женските сайтове, че колегите от мъжки пол не искат да им обръщат внимание и избягват да останат в една стая с тях.

Тъмна уличка, жена на около 45 години вика: - Помощ, изнасилват ме! Тича полицай, оглежда се, вижда, че е облечена и пита учудено: - Ама госпожо, тука няма никой, как ви изнасилват? - Ами мен ме изнасилиха тук преди 20 години. - А защо викате сега? - Ами приятно ми е да си спомням.

Преди 5 години можеше и да мине номерът, когато се смяташе, че жената винаги е права. Само че сега имаме случая с Джони Деп и Амбър Хърд (откъдето излезе на бял свят репликата "никой няма да ти повярва, защото си мъж!"), така че само с голи твърдения няма да мине. Изобщо това е новина за клюкарско издание, трябва да се запълва място и да се гони посещаемост.

Като ще евеш, водиш момата на нотариус за декларация и нотариално заверено пълномощно, че имаш право да евеш.

Всички мацки, които канех на кафе или да гледаме филм знаеха за какво става дума. Имаше един куриозен случай, когато се държах като джентълмен и девойката не искаше да ми говори, докато не си хвана гадже, което да ми навира в очите.

Тузарите винаги си плащат, когато мърсуват.

Той е прост руски хибридчик който ръси антибългарска и антиевропейска пропаганда.Възхвалявайки Русия.И само нашстина 80% дебили(че и 90-100% явно от постоа ти) му се връзват.Пък и го дават за пример

По мъжката част рускините са с няколко обиколки пред евреите и еврейките. Е освен ако еврейката не е от бивш СССР. Тогава се брои за рускиня.