Две жени обвиниха в сексуално посегателство звездата от "Сексът и градът" Крис Нот, съобщи The Hollywood Reporter. Актьорът категорично отрича обвиненията.

Обвинителките на 67-годишния Нот, станал световноизвестен с ролята си на Тузара в култовия сериал, са се обърнали към изданието поотделно, с месеци разлика, за да разкажат своите истории. The Hollywood Reporter ги представя с псевдоними - Зоуи (40-годишна към днешна дата) и Лили (31-годишна).

За първото нападение се твърди, че е станало през 2004 г., а второто - през 2015 г. - три години след като Нот сключил брак със съпругата си Тара Уилсън, от която има две деца.

Двете жени казват, че сексуалните нападения са се случили в различни имоти на Нот - първото в апартамента му в Лос Анджелис, а второто - в Ню Йорк, след като актьорът ги поканил на гости.

Зоуи твърди, че е посетила дома на Тузара в Западен Холивуд, за да върне книга, която той ѝ дал назаем. Втората заявява, че е отишла в апартамента му в Гринуич Вилидж след среща, когато той я поканил да опита "колекцията му от уискита".

И двете жени споделят пред изданието, че публичността около рестартирането на "Сексът и градът" е "задействала" ужасяващите спомени за срещите им с Нот, който през миналата седмица присъстваше активно в новините заради шокиращата смърт на героя му - Тузара в първия епизод на новата поредица.

Снимки на актьора и семейството му ВИЖТЕ ТУК>>