2021-ва: Време на промени и на бунт на новото срещу старото

Къде се срещат предначертаното от звездите и личната ни отговорност

Обратно в новината

Коментари - 2021-ва: Време на промени и на бунт на новото срещу старото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ ке падне и ке последва съдбата на НДСВ а БОЙКО Толупа ще ИЗБЯГА като мишок в Риад С.АРАБИЯ където ще приеме исляма и ще се казва Бахур ал Бехар ибн Тиквун

Картините със злато на Станко Гочев отдавна са казали какво ще стане...ама...няма да ви хареса...

Пък една друга астроложка предрекла,че Мира Кунева я блъска кола

четох и не се чувствам ощетен. още по-малко съм на мнение, че съм си пропилял времето. интересен поглед и политически анализ под обвивката на "хороскоп". интересни мисли, които не са нови за мен, но повторението е майка на знанието, а думата майка все още не е сред думите, които са забрадени от полово-неутрлните. на практика се знае, че не можем да определим къде да се родим и при какви родители, но всички останали стъпки ги предприемаме сами. това е и изпитанието в живота. инак как ще бъдем съдени, според делата си, ако тези дела са били предизвикани от външни влияния... приятен ден.

Хора Защо само злоба хвърляте наоколо. Това е бумеранг. Обичайте се! Не е трудно.

Какво образование има тази астроложка, че разбира неевклидовата геометрия на Лобачевски? Очаквайте плеяди от гадатели, врачки и звездобройци, които да ви обясняват новия ред.

Хапчетата !!!!!!!! Пиите си хапчетата!!!!!

Понятията "ново" и "старо" си иман свое, специфично значение. Както се казва, не са това, което изглеждат. Зависи какво се разбира под ново и старо или от кого точно. Много е важно! Ретромръсници и потомствени крадци ме съветват да загърбя старото и миналото и да гледам ведро напред..... Като се поразрових, и какво да видя? "Доходи" от над половин милион и ровече срещу....НОИ-нска и НЗОК-ска заплата и пенсия между 360 и 700 ! Даже трябва да си благодарен, че и това са ти оставили! В блатото няма старо и ново, то все си мирише еднакво.

Зрелища, пътувания, спекулации. Разгащило се е човечеството, особено младите. Материалното осигуряване поражда още по-големи очаквания за лесни пари. Социалните мрежи изкривяват общуването между хората. Накрая цялата човешка цивилизация ще рухне.

Значи, ако се вярва на Позитанските астролози от ДИР-а, "старата демокрация" ще се сменя с "нов руски социализъм на Путин" много приличащ на "соц-фашизма на Хитлер". Така ли да разбираме астро-внушението? Или само ще сменим "Старата Европа" с "Нова Русия"? Така ли да разбираме "подкаста" на "подкастрените" русороби?

Американските тролове кур в гъза да ви забият се сещате за Путин и Русия.

обикновено точно от тази посока го получават.

Канал 3 на Вещици от Дира проклятия и лъжи!

Да не беше толкова повърхностен "анализът", да каже човек, че мат'риалчето е информативно

Брътвежи, все по-често и по-често тук. Брътвежи - пълнежи !!

Представям си... накъде повече не ми е ясно обаче.

Елза, заври си "маТриалчето" в отвърстията....