Коментари - 2023 г. е годината на Тейлър Суифт | Лайф.dir.bg
назад

2023 г. е годината на Тейлър Суифт

"Голяма част от това, което Тейлър Суифт постигна през годината, е неизмеримо“, заяви главният редактор на списание “Time“.

Обратно в новината
| Редактор: ТЕОДОРА СЛАВЯНОВА, БТА

Коментари - 2023 г. е годината на Тейлър Суифт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Залагам шише рикия, че ако беше леко мустаката, с крив нос и наднормено тегло и пееше същите песни, никой нямаше да е чувал за нея, освен родата...

ха, ха, ха......!

Някъде прочетох, че била голяма еко активистка, но... един полет с нейния самолет вреди на природата , колкото средностатистически американец за цял живот(което хич не е малко). Та... за 2023 година тя имала 200 полета поне. Толкова по въпроса за лицемерните боклуци като таа пача. Па вие си пишете, че я "хейтя" и т.н. Фактите са си факти, а малоумниците са си малоумници.

Tи не хейтиш, просто си завистлив Ганьо! С керливата си таратайка замърсяваш природата 3 пъти повече от Тейлър Суифт!

Страхотна мацка! Богата, успяла и много щедра към хората които работят за нея! И вярно, 1 млрд нищо не са за Бай Ганьо, който успява да ги открадне само за няколко години. Имаме няколко примера, за съжаление!

1 милиард вече не са пари.

Така е, за Боци, Шиши и Черепа си е нищо!

Шибани ганьовци, нищо не става от вас.

само да я фана, ше я клатя като гладен циганин джанка !

Бой по тая катерица....

ква е тая уфсъ

Бягай към Турция !!!

Я имам гоуем парлак...

Ами на фона на всякакви там цветнокожи рапъри, джендъри и татуирани батки, и силиконени супер-дупер гърли дето се мислят за музиканти, мацката си е натправо перфектна! Мелодични песни, добър външен вид, приятни тоалети и никакви татуси! Точно както би трябвало да е, за да възпитава добър вкус у младежите! Както виждам хората я подкрепят, значи все още не е загубено всичко! Лека вечер на всички!

Ама защо пак към чернокожите? Защо пак ви избива на расизъм? Кажи ми...какво е виновен човек че се е родил с различен цвят на кожата? Малоумни расисти сте в България и хубаво че поне никой не се интересува от нас че да се излагаме още повече пред света И кво браво на Тейлър Суифт че е бяла и че се облича като проститутка...ихааа какъв кеф

Изобщо не си схванал същността на изказаната тема! Нямаме нищо против цветните, та дори и срещу джендърите, когато тази принадлежност към определена група, не се използва като привилигия! Напоследък, ако си цветнокож, джендър, дебел, сакат или пееш рап със смъкнати гащи, веднага получаваш пълни привилегии на световна звезда. В миналото когато имаше наистина равенство и конкуренция въз основа на изкуството и естетиката имаше страхотни цветнокожи звезди. Всички помним Уитни Хюстън с нейните незабравими песни например! Приятна вечер!

100% покрепям Картовчо!

Я съм мургав и имам гоуема паламарка...

Картофчо де!!!!

И каква толкова привилегия имат черните и джендърите ? Ти колко пъти си бил уволнен или не си получил работа заради черен, циганин или джендър ? Колко пари или награди или жени са ти били отнети от тези хора ? Или ти защитаваш белите хетеро в Америка от телевизионните бози, които гледаш ? Черните са били помляни от робство, което кара турците да изглеждат като демократите на света. Джендърите са били толкова мачкани, че около 20% от тях се самоубиват или живеят в отчуждение. Твоите приказки, подкрепени от болшинството от българите, са чиста форма на расизъм и хомофобия, обвити в красиви приказки за мнимо равенство. Но не ви съдя. Аз бях същия до 25, докато животът не ми шибна як шамар с мои любими близки хора. Може и на вас някой ден да ви се отворят очите.

А, бе, джендърче либерално, робите са били най-износимата стока на Африка с векове, да не кажа хилядолетия. Търговците на роби са били в болшинството си евреи, но най-вече араби. Към ислямския свят заминават над 100 млн. подсахарни роби. And here's the kicker - ловили са ги съседните племена. Негрите са продавани в робство от братовчедите си, бе. А, това, на което са били подложени в Америка е нищо на фона на това, на което са били подложени в Близкия изток, дето според теб турците били човеколюбци на фона на американците... Ясно, че си бил същият, ама не усуквай, че животът ти бил шибнал шамар. Друго ти е шибнал и си "прогледнал", бетер като Кокорко, дето откакто и той е "прогледнал" така се е ококорил, че още не може да му мине. А, пропо, такива като вас, в либералния ти ислямски свят ги бесят или ако карат по канон - хвърлят ги от покривите.

Миличък, колко пъти аз или някой друг е бил уволняван или просто не е бил назначен заради някой от тези групи на джендъри, цветнокожи и сакати, никой няма да ти каже. Просто ти съобщават, че не си избран за мястото или нямат нужда от твоите услуги вече. Много често това се прави заради налаганите повсеместно квоти за наети подобни индивиди и фирмите са принудени! Така че хайде да престанем с тези глупости които приказваш, че били назначавани заради невероятните им способности! Заради способностите им са назначавани единици, а всички останали поради квотни изисквания от държавните органи към назначавания персонал! Това че черните са били роби преди 100 години, не им дава основание сега да искат да са робовладелци. Всички сме виждали клиповете от различни градове в САЩ, където черни бандити принуждават обикновени хора да им коленичат и да им целуват... някой органи, защото са просто бели. Полицията не ги задържа и не ги осъждат. Постоянно има кадри от охранителни камери как черни момчета и момичета взимат каквото си поискат от магазина и си тръгват, без никой да посмее да им каже нищо! Това според теб е в реда на нещата ли?! Ако някой бял направи такова нещо, какво ще му се случи!? Това ли е равноправието!? Това че джендърите се самоубиват, не е защото някой ги тормози, а защото те самите разбират, че нещо не е в ред с психиката им и се чувстват не на мястото си. Но в края на крайщата всяко отклонение от нормите по принцип се нарича болестно състояние, по отклонението от нормалните параметри се извършват диагностициранията. Така че по всички правила това са душевно болни хора. Да, те не бива да бъдат осъждани за това, както никой болен човек не може да бъде осъждан защото е болен! Но не е редно болестното състояние да се обявява за норма! Лек ден на всички!

Ти, па - негрите сега били заискали да са робовладелци. Винаги са искали и винаги са били. Просто в Америка са стигнали тия, дето са били по-слаби и братовчедите им са ги поробили тях, а в последствие са ги и продали на някое пристанище за Америка или на някой керван за Арабския полуостров. Т.е. в робство са продавани loser-ите от winner-ите. Мечтата на роба не е да бъде свободен, а да има собствени роби. А, какви са ги вършели с поробените племена Маите и Ацтеките да споменавам ли изобщо или тоя чувствителният ще пометне като разбере колко по-лоши от белите са почти всички останали. А, ето една интересна история с маорите - открадват английски кораб, с който да стигнат до далечни острови и да изтребят/изядат/поробят тамошните си братовчеди. Щото белите са лоши, а останалите са nоble savages - ха, ха, ха. Ама американците даже държава им правят на маймуните, които искат да се върнат в Африка - Либерия. Скивай към днешна дата какво е дереджето там. Май, скоро ще е такова и в Детройт и Чикаго...

ми нии сами си натягъми.... а ти къди си натягаш..... ватник-селендур ..класика!

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio

Надявам се че поне от това нещо, на което правиш Реклама, на някой мъж НЯМА да започне да му расте дупката на занника... :))))))))))))))

Лъскава червена ябълка е това, Дами и Господа.

Ама хайде.... Нали сте събрани чикиджийчета тука

Приятно ми е да имате смазка за бастуни? Смятам да лъсна няколко в бързината...хей така за разнообразие..

Това е резултата на финалните метри на Кравария, масонско-ционистката империя. Бегъл поглед към музиката им показва, че добре, че британските банди са открили негърският блус, та да има на какво да си базират мъцаниците. Една империя загива в момента, в който пропагандата и къса с масите и става неразбираема глобално. Момичето е посредствено по всички параграфи но за сметка на това работливо. Наскоро разбрах, че целият и каталог е купен от Карлайл Груп, мафията зад войната срещу Тероризма, която капитализира зверски от демократизацията. Та артиската е трябвало да си презапише каталога. Тези, които се чудят какво е това, ще обясня. Маркетинг, инфленцърстване и милиони балъци предимно тинейджъри, които искат да принадлежат към нещо успешно. Идиокрация.

Все кравари и краварии ви се въртят в червените злобни мозъци. Кравите са в ТКЗС-тата, които вашите руски господари наложиха в България преди 70 години.

Що Кинефити разрушиха паметника изобразяващ семейство? Щот разбирането им за семейство не включва жена.

Да, който гледаше МОЧА точно за семейство си мислеше. Може би за семействата, които този мракобеснически режим почерни.

Ми те песните на дара екимова са по-яки от на тази суифт.

Еми щом ти си казал

Нпециално потърсих песни на тази коза в тубата. Само една ми излезе, която съм чувала и е мега досадна и натрапваща се. Останалите не стават за слушане.

Те краварите си я харесват и на нея лъскат... Не я мисли! Чуй/виж това! https://www.youtube.com/watch?v=pjZZusU0nkk

Твоят шаман ми идва малко особен с тези платинено руси расти. Това е за теб да го чуеш, черпя малко от моето. https://youtu.be/DUHgwmMTyzU?si=dqvCdErPLSfCH0L4

Изпълнението гледай, не изгледа! Благодаря за почерпката! :-) Много бива...

Стига бе, този с тези плитки..., заради тях ли ти харесва!? По принцип Шаман има и хубави песни, но тази не я бива! И въобще вместо Шаман по-добре да беше показал тези клипове, защото все пак сравняваме дами: https://youtu.be/cAd1T6HzBao https://youtu.be/LVe4aCGSCdA https://youtu.be/GLEI-Q7ByV0 Въпреки всичко и Тейлър Суифт също ми харесва, това че не е Рускиня а Американка, не означава, че не може да бъде добра и харесвана певица!

Благодаря, Картофчо! Честито Рождество и весела Коледа, дами и господа! :)

:) пак заповядай

Тва моме ако ми падне, цялата пенсия ще иде за виагра.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може------- https://da.gd/xlbio

Мисля че я лансират по политически причини, иначе като певица е нищо особено. Специално съм слушал песните ѝ за да видя за какво става въпрос, приличат си и са абсолютно незапомнящи се. Голяма е разликата между нея и наистина певици като Тина Търнар и Уитни Хюстън но стадото вярва на пропагандата.

Обаче Тина Търнър и Уитни не са написали нито една пт песните си, докато Тейлър сама си ги е писала. Хубави или лоши, явно на милиони се харесват, и аз също не я харесвам.

Ми, то си личи, че сама си ги е писала...

ПОСОЛСТВОТО ли ви плаща за атлантическа пропаганда или вий сами са натягати.

Предпочитам я пред гъза на Захарова.

Твърд го предпочиташ да го лапаш

Е, за разлика от теб обаче мунча си пада по мутрофанова.

Девствена ли е ?

Не, но е ваксинирана.

Ганьо, първо измий ню-ню-то и после мечтай за такава мацка. Гледай да не изгубиш образа като правиш тъпанарка.

А ти взе ли си дозата Вакса? Имаш ли вече направено завещание? Ние последни ще ти се посмеем...

Ами нищо, ще я реваксинираме с голямата, дебела, кожена инжекция. Бустер на бустера един вид.

по мое време беше девствена - лизал съм й катеричката за да я пазя честна

Много сладко американско курве! Сигурно е и много палаво... А дали гълта?

Анално

Я имам гоуем боздуган...може да врещи много

Да ми кажете една песед,дето става за слушане?Пироефекти и мършави боски всеки е виждал.

Гоше, Смока не е единствена на тоя свят

Тая има таланта на вкисната краставица и визията на умряла крава... Или обратното беше... Абе не знам, ама със сигурност, ясно е, че за нищо не става, не знам защо има фенове изобщо... Прост народ, това е...

Не само на умряла крава, а и уста на шаран. Винаги когато й връчват награда, винаги отваря уста на шаран.

TheAgnostic

"Гледа като паламуд" се казва

Искам да се изцъкам в тия уста ..