Коментари - 22 четириноги пътници, които никой не очакваше да срещне по време на пътуването си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

❤️❤️❤️

когато имаше скитащи мечки и мечкадари един такъв се качи с мечката в трамвая. Целият трамвай се изнесе на секундата а тогава контролът не беше толкова строг. Тогава нямаше и смартфони за снимане, имаше фотоапарати, които никой не носеше освен по повод.

Съседът ми, горд собственик на кавказка овчарка мирише на вълк, никой не стъпва в гарсониерата му, по миризмата в асансьора вече знаем по кое време е минал. Ад.

тава че тяма хигена не е проблем на животното

Пак ще го познаеш.

Напълно законно е куче да се вози във всяко превозно средство когато е със стопанин, на повод и с наморник, паспорт и билет.

Сладките животинки направо им завиждам, че не са на наше място в този луд свят!

Човекът тотално се провали като най- висше постижение на еволюцията - ще се самоунищожи , но освен това ще затрие и значителна част от живота на планетата. Добре, че са животните, за да ни ориентират за истинските стойности в този свят и да ни напомнят,че можем да сме и по-добри.

Тези половината не би трябвало да са снимани въобще, а любезно (или не) да бъдат помолени да спазват правилата, и да не се качват на обществени превозни средства. Правилата са да се спазват, иначе е анархия, независимо колко са сладки животните, а и никой не е длъжен да търпи чужди капещи лиги, косми, лаене и т.н. Вземете предвид и колко ниско е нивото на почистване на превозните средства в наши дни - бихте ли искали да седнете на покрита с косми или кучешки лиги седалка само, за да можете един съботен следобед да гледате снимки на животни по интернет? Хайде вземете да порастнете!

Морализатори като Вас са жива досада. И да, предпочитам кучешки косми пред такива висши и пораснали видове като Вас.

не е морална категория, каквато си мислите, че е! Предпочитанията към кучешките косми си запазете за вас, ние с нищо не сме ви длъжни, ако щете яжте си ги!

За съжаление в обществения транспорт се качват далеч по мръсни и вонящи хора.Явно предпочиташ миризмата на някой некъпан мургав сънародник пред животинче,за което хората се грижат с любов.

Пиши, порастни ТИ !Да, много хора не биха дори внимение обърнали на наличието на косми и лиги, стига да могат да изпитат радостта от съприкосновението с природата, чиято рожба са едни от най стойностните видове-кучетата,коне, прасенцата..Ако някое животно е мръсно, то това е по вина на стопанина, който с или без животинката явно си е мръсен.Хора, които не обичат животните ,са мръсни в душите си.Точно от тях трябва да се гнусим!!!За съжаление в БГ е пълно с такива първични "чисти" хора с мръсни души!!!

Искам да започна с това, че обичам животните, проблемът е в стопаните им. Кучкарите се разтапят от умиление, докато стрелват злобни погледи към децата, тъпчещи в лайната им. Стана нормално помияри, душили лайна и кучешки задници до преди малко, да влизат в аптеки и да се навират в продуктите, и особено бебешки неща, поставени на най-ниския щанд, което само по себе си добре символизира, какво е отношението към децата. Предвид шокиращо ниската раждаемост бих инвестирал във фабрики за приозводство на кучешка/котешка храна и старчески домове, защото тези сектори ще разцъфтяват в идващите години. Безполови самотни старци ще висят в домовете.

Явно има и добри хора по света, има все още надежда. Иначе френчитата и английското булдоче обират лаврите... :)

е мноого сладки, животните са по добри от хората