17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащата на Хари е Джеймс Хюит така че той не е от кралско потекло. Меган - актриса втори разряд и съпруга втора ръка. Какви титли, какви 20 лева?

Съжалявам, ама ми изглеждаше като глезла...Има гладуващи, самотни майки , изнасилени жени...бедстващи ТЯ милионерка, драмата й че детето НЯМА титли...

Евтина артистка, евтино поведение, никакво възпитание, никакво достойнство.Жалка пръдла!Е няма как да е принцеса!

знаех си аз, че има и други вселенски теми от които да могат залебят един куп празноглави хрантутници, нищоправци и празнословци.. освен темата за ковида и имунизацията му... другарката унифри опра, па се надумка с още няколко милиончета, сега ще има да раздава на общо основание на бедните негърчета... :-)))

вижда се че е активно мероприятие на обонговци, те мразят всичко бяло, Обонго през 8-те години работеше само и единствено за черните, никога не е бил президент на Америка, а само на черните.така се получава като дадеш на такива власт. Ръчкат простата меган и тя с тъпия Хари квичат.

Да си член на кралското семейство означава да отдадеш целия си живот за обществото и да забравиш за личния си живот. Така е по неписаните закони на Великобритания. Това не го разбраха нито Едуард VIII-ми, нито Даяна, нито сега холивудската актриса. И всеки си го получава, понякога с лихвите.

и каква "реакция" чуваме? - на байгъна - водача на блм, който стои зад цялото това интервю, и 2-ма черни, не политици, не институции, а 2-ма черни, в интервю на черна, това ли е "световната" реакция? холивудски пръдни, режисирано, нагласено до последната секунда. Цирк и зрелища за простолюдието докато му свалят и последната риза от гърба.

За какъв цвят на кжата говорим? Вече от много отдавна цвета на кожата на кралското семейство и на целия британски елит е на чертички и звездички.

ужас, сега човек да го е страх да каже здрасти на черен колега, че не се знае кога ще го отнесе за расизъм, същото ни чака у нас с мургавелците - в училищата им се дават по-високи оценки от другите, ще задължат държавата да ги слага по високи постове, по медии и ТВ-та да ни размахват пръст колко ние сме лоши и прочие. Бай Дончо добре беше спрял тези дивотии, само за това трябва задължително Нобел да получи, ама сега с марионетките ЕС и канада и те в играта, няма измъкване.

всичко е политика и изобщо не е лична "драма." Демокрастите-либерасти на сащ, с шайката милиардери зад тях, отдавна стискат за гушата баба елизабета с идеята да слуша иначе ще шушнат на Англия,че може би не и трябва монархия. Целта е една и съща - чрез короната да се държи послушно английското правителство, заграбване на огромните богатства на монархията и черните да си отмъстят за робството като получат разни репарации,като използват Обонговци и опра и подобни, които създават яко "сдружение." Така че "расиситкото кралско семейство" ще е тепърва тема на темите, тия нямат спиране.А брака на хари е точно опит на кралското семейство да се спаси като докаже че е приело и то либерастките ценности. Меган не е случаен избор, на Хари му се подсказват "подходящи" и той избира. Тези "подходящи" все пак са с кралска кръв, принцип да се женят помежду си- Меган откъм белия си баща е от крило на брат или сестра на бабата на елизабета, но както сега Хари заминали за сащ и откъснали се от семейството, все пак си носят техния ген.

изобщо не е случайно интервюто, и то точно с черната опра, и то точно след като в Белия дом се настани педофила джо - таман ще стегне редиците на блм след този ужасен расизъм, затвърди си електората и също ще му помогне чрез короната да натисне Джонсън да върви в правилната посока.Всичко е добре режисирано и подготвено. И да, всичко е политика, а тия са просто маша в ръцете на демократите-сатани либерастки, глобалистки.

Една маймуна ги направи на маймуни

Колкото повече пишат за тях, по им се вдигат акциите. Паразити на върха на хранителната верига

Коментари разни , но парите са си пари. Така живеят " обикновенните " хора. Какво да кажем ние с гайдите? Дано им стигнат за по-дълго паричките

има и повече от парите и това е достойнството

А дано , ама на дали!

Тава де вика да си продадеш достойнството, толкова лицемерни действия, дори да имаш лични душевни проблеми кой ти е длъжен тази манипулативна жена с пилешкя си мозък си мисли че може да срине хилядолетна история..истински се ядосвам

Е нямам думи извадиха пак Расистката карта...е то излиза че негъра си е негър Живяла съм в UK абослютни глупасти за расизъм , дяже твърде не се предпазвят англичаните от черните, всичко име позволено..Браво на Борис Джонсън, а от кралското семейство пълен игнор трябва..

Тая кака е ясно каква е още от началото. Сега доказа, че освен своето семейство, не уважава семейните ценности като цяло. А Хари, ако просто си беше взел жената и детето и се беше махнал, щеше да спечели много хора на своя страна. Това би била много мъжка постъпка. Сега като ходи да плюе по баба си и взима пари за това; докато дядо му е на смъртно легло - е голям слабак излезе! Много разочароващо! Майка му сигурно се върти в гроба.

Всички пари, с които живеят и разполагат са наследство от фамилията, коята оплюват. Всички договори, които ще им осигурят охолно съществуване още дълги години са сключени благодарение на принадлежността към тази фамилия. И въпреки това са излезли да размахват мръсно бельо 2 часа БЕЗПЛАТНО. Единствено отвратително може да се нарече подобно поведение.

това бабе Лизи няма ли да сдаде короната вече, по примера на кралицата на Нидерландия, която отстъпи трона на сина си.

Какъв расизъм, бе, плебеи прости! В САЩ много се кълве на тая тема, обаче чак толкова да не могат да помислят! Кралицата им направи сватба за към 50 лимиона паунда, обаче, видиш ли, е тъпа и не й е хрумнало, че бебето може да е по-тъмнокожо. Едва при бременността на Меган се била замислила. Със сигурност още като е давала съгласието си за сватбата е взела предвид това, че може да е по-мургаво бебето. Но щом ВСЕ ПАК е дала съгласие, значи е била ОК с тази възможност. Толкова да си прост, че да не можеш да осмислиш тези факти и да вярваш на една десеторазрядна актриса! На американците рациото грам не им е развито, така първосигнално скачат. И това, дето Меган мислела да се самоубива. Бе я да ги разправя тия на старата ми шапка! Тя тамън додрапа да влезе в британското кралско семейство, как пък не би се самоубила. Айде моля! Но, както казах, американците си умират за такива драми. Те нямат навика да мислят. Каквото им предложат, това кълват.

Свършили са кинтите и са се изх-дили на главите на родата на Хари срещу 7 милиона долара от CBS. Хари продаде последното, което му беше останало. Очевидно не става за нищо друго. Сега бабата ако е достатъчно проклета да ги осъди за клевета и да им прибере 10 милиона долара.

Тука един царедворец ми заговорил за генетично интелигентни монарси. Туй можеше да го говориш в кръчмата през 19 век бе човек. Тези ако са интелигентни - Айнщаин, Джобс, Мъск и Безос сигурно са вселенски императори. Кръвосмещението винаги за съжаление дава видимите резултати, които наблюдаваме в момента. Не обвинявам никого, тези хора са жертва на системата работила добре векове, сега вече е безкрайно остаряла и ненужда. Затова те са подложени на огромен стрес от неизбежните промени.

Има ли кралската институция място в управлението на съвременния свят, на една съвременна държава? И ако да - КАКВО ТОЧНО? Говоря за ясна публична дефиниция! И само да дам - да напомня няколко конкретни примера - за тотално компроментирания ни лъжлив алчен “цар” Симеон Кобурготски, за избягалият след огромен корупционен скандал испански крал, за румънския крал,..., ако щете и за саудитския престолонаследник принц Мохамед бин Салман, наредил зверското нечовешко убийство на опонента си Хашоги...

Пазители на традициите и културата например.Стават и за посланици или пропаганда.

За пореден път Хари доказа, че прозвището му Тъпото му приляга найдобре, а Меган, че е най-обикновен голд дигър без класа. Изключително падение. Хари заслужава никога повече да не бъде приет и да не го допуснат до родината му.

Преди да говориш за други, колко били тъпи, виж най-напред себе си, бе дебил. Виж си най-напред кои те управляват, бе шебек, виж си премиера (“и аз съм прост, и вие сте прости и затова си се разбираме”...) и председателя на Парламента - ПКП.тка, и тогава се изхождай за другите, бе шебек!

Евтина холивудска простотия,спретната от комплексирана жена. А що се отнася до кралския двор,никой не очаква нещо друго от това което чухме.Все пак се издържат от името и положението си стотици години. Нормално е да се правят на палячовци пред масите. Всичко ще отшуми до 5 години.Прецакания ще е Хари .

Абе, простак, и като е толкова евтина, защо целият свят я коментира, защо и ти се изхождаш по въпроса, бе “неевтиният”! Защо цяла Англия се занимава с това? Или и те всички са евтини? Тогава защо точно те да са евтините, бе тъпанар!

Коментира я защото е съпруга на Хари, дебиле

Всъщност става дума за друго тук, но някак си вниманието “деликатно” се ограничава само върху драмите и крамолите в едно семейство и фамилия, макар и на кралицата на Англия. Ако расизмът най-общо казано се дефинира като възприемане по презумция на генетичното превъзходство на една група хора, на”една раса” по рождение, базирано на някакви (и физически - като цвят на кожата, черти на лицето - скели, чело, ръст, (дръпнати) очи,..., ) белези, и дори ако щете религия, антропология...,”синя кръв”?!?, то така погледнато освен чернокожите (и белите), този въпрос всъщност засяга ВСИЧКИ - и включва и нацизмът, и семитизмът, респ. антисемитизмът,..., и ИДЕЯТА за превъзходството ПО РОЖДЕНИЕ!!! на хора, родени в семейства на кралици и крале, на царе, принцове и принцеси, на шейхове и пр... И доколко това съвместимо със съвременното развитие на света, на науката и технологиите, ... , с установените обществени отношения и устройството на света! И това всъщност е големият въпрос! Още Аристотел е изрекъл, че “няма нищо по-неравно (разбирай несправедливо) от това РАЗЛИЧНИТЕ ДА СЕ ТРЕТИРАТ КАТО ЕДНАКВИ”! Но... тук, според мен, дяволът е скрит в “подробностите”, тоест КАК ще дефинираме разлимието - тоест по какви ОБЩОПРИЕТИ ОБЕКТИВНИ ВАЖНИ критерии и параметри. Най-малкото защото ВСИЧКИ СМЕ РАЗЛИЧНИ ПО РОЖДЕНИЕ и до смъртта ни, всеки човек е и “обществено животно”, част от общото с характерните за ЧОВЕКА характеристики, но същевременно и УНИКАЛЕН (и нямам предвид (само) пръстовия му отпечатък и ДНК)! Кралското семейство на Англия свързва съвременната островна държава с имперското й минало на една от най-големите колониални държави, както например и в Испания (нали се сещаме и за избягалия от наказателно преследване и срама испански крал)... Някой тук може да се запита: и имат ли място динозаврите в съвременното ни общество, и ако да - къде! В зоопарка?!?, или доминиращи свободно в обществото (и ако е така - защо?)... В свят с толкова напреднали технологии, вкл. информационни, къде е мястото на сюрреалното, на митовете и легендите от миналото при ... решаватето на реалните проблеми, на управлението на света?!?

Много от тези благородни фамилии са генетично интелигентни.Унаследява се.Получават и добро образование.Може да се каже,че превъзхождат повечето нормални хора.Следва те и да имат пръст в управлението на страните си. Факт е,че нашия Цар и техен роднина разби двупартийния модел и отвори нова ера в политиката. Е,то със орда гладни министри няма как да направиш нещо повече.Такъв си ни е материала.Факт.

Това за генетичната им интелигентност е интересен и обективен въпрос. И затова веднага питам - без да оспорвам или подкрепям подобно твърдение - и как ОБЕКТИВНО и измерена и доказана тази им интериигентност? Ако тя - интеригентността, е основание за (по-голямо) участие в управлението то тогава да попитам и друго. Но т изисква кратко пояснение- интелигентността, както и много други неща (владеене на език или дадена материя, компютърна грамотност и умения,...) има НИВА, СТЕПЕНИ! И така - колко точно интелигентни са тези особи, ако щеш и генетично:), и КАК ТОЧНО се определя и доказва ОБЕКТИВНО!!! тя? И накрая нещо за размисъл - ако това е така, както твърдиш и това оправдава обективното им голямо участие в управлението на останалите, на воя и на семейството ми живот, я да те питам: И харесва ли ти дереджето, до което тези управления докараха света? Това - като друга оценка за генетичната им интелигентност и пригодност!

Ако се съди по проявите им по-скоро е отсътвие на интелигентност, себеуважение и достойнство. Аз лично бих се срамувал да излагам на показ личните си драми, а и някак си не е по "английски"....

Как само са опияняваха от ярост заради освиркванията на футболния мач в София. А сега не искат да дадат титла на Арчи ! Искаме принц негър !

Глупав е Хари или е роден републиканец. Нанесе силен удар върху монархията. Води разточителен живот, живее в имения, но се вайка пред ограмна аудитория, на практика пред целия свят, че му спрели издръжката, че жена му не иска да е дукеса ами принцеса и понеже не и се получава се направи на дискриминирана и жертва на порядките в кралското семейство. Общността на нациите, Британската общност обединява народите на над 50 държави, между които Канада и Австралия и доста други значими държави. Досега Кралица Елизабет с ум, авторитет и достайнство успяваше да задържи общността въпреки референдуми и разни напъни от различни посоки в цялост. Сега, като лъсне глупостта на членовете на кралската фамилия как ли ще е? Макар, че монархията е с предимно фасадни функции в нея има много смисъл. Не случайно най проспериращите държави в Европа са все монархии.

АрСтиската живя с Хари 2 г. преди да се оженят. Не ги ли опозна за това време??? Истината е, че мъжлето й е шести в йерархията по наследство. Цигането си мислеше, че ще нарита Кейт по краварски и ще води парада. Да, ама не!!! Поболя се от завист и злоба. Настрои Харката против семейството му. Като Симпсън. И като нея ще приключи, бедна и забравена. А въпросите на Опра бяха ужасно тенденциозни и едностранни. Расова симпатия. Черна такава може. Бялата е грях. Отврат. Върхът на ам. журналистика. Две чер. нилки използуват събитията около Флойд за да трупат "черен актив."

Сега четох. 10 милиона долара от майка му. 2.5 милиона от Меган след данъците. Имение за 14 милиона, платили 5. С нетфликс договор за 100 милиона и с още еднихза 17 - 18 милиона. От Опра не са взели нищо

Черната, дърта маймуна само ги е популяризирала.

Е Хари вече не е принц и няма и семейство! За едната путк. Загуби всичко! Амиии а тази е така “велика” актриса, че се чудя как е “пожертвала” кариера за да ражда! Хахаха а

Жената която превърна принца в жаба

Тази лилава мажоретка, която е разнасяла кутиите на късмета в треторазрядно тв шоу е имала късмета да омагьоса Хараламби до пълна глупост. Приели са я, там където преди 50 години дори и като слугиня нямало да е вземат . Дали са и каквото и се полага , ама не и било достатъчно , та сега се пъне да изкара каквото още може като орезили семейството на Хари да припечели . За нейното семейство не обелва нито дума, за белият и баща , който я описа публично преди сватбата - не става въпрос. Хараламби , от принц те направиха просяк!

Ако беше по времето на крал Хенри, до сега да са и резнали главата.

skromna35

Харолд!!!

skromna35

По-точно Хенри! Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс

Някой наясно ли е защо ни "информират" непрекъснато за жалкият живот на тези паразити? С какво са повече от другите монархии в Европа? Колко плащат за да са постоянно в информационния поток ? "В Европа към днешна дата има 13 монархии. 7 от тези монархии са кралства: Обединеното кралство на Великобритания и Северна Ирландия, Кралство Испания, Кралство Белгия, Кралство Нидерландия, Кралство Швеция, Кралство Дания и Кралство Норвегия. Три са княжествата: Княжество Лихтенщайн, Княжество Андора и Княжество Монако"

Е,как защо.Нали с това се надяват да изкарат пари.

Даяна си падаше по араби, харито по черни. това е защото белите са супер скучни и блудкави. вижте децата на уилям и кейт колко са бозави. децата от смесени бракове са винаги по-красиви и екзотични.

Зависи от вкуса. Аз пък си падам по руси, много руси. Не може да се изказваш все едно твоето мнение е най-правилното на света. А децата на Уилям и Кейт напротив - красиви са.

Аз пък мисля, че красиви хора има от всички раси!

fg

Не знам кой може да ги съжалява тези двамата!Те избраха да живеят независимо,а тръгнали да се оплакват,че им спрели парите.Ами да отидат да работят...Кой живее в палати за 14 милиона долара... Аз харесвам Кейт,защото има образование,клас и всичко...Меган според мен е манипулаторка....И въобще не вярвам,че е искала да се самоубива...

Абе едно е да си лягаш с някоя тъмна - въпрос на личен избор е - но е друго ако си от кралско семейство и едно негърче в семейството може да събори цялото семейство. И без това монархията в Англия се държи на това, че забавлява местните и нови някакъв международен престиж с консерватизма (до някъде).

Любопитен съм, дали когато белите в САЩ станат малцинство, ще започнат да наричат черните расисти...

Тъкмо се бяха зарадвали тия от БЛМ, че ще си имат черна принцеса, пък тя нито достатъчно черна, нито ще е принцеса.

Сценаристи и режисьори на Black life matter доволно потриват ръчички. Следващият крал на Великобритания май ще е "не.гърски", като бащата на Дългото чорапче. Интересно ще е развитието на тази сюжетна концепция в Китай и Русия, които си нямат не.гри, но пък дали упражнението с "ромското включване" у нас не е предвестник на нови културни и интелектуални скокове на остатъка от цивилизацията?

Много капризи!

Една паресница и 1-н глупак

Американци. Сигурно сега смятат, че трябва да се въведе квота и половината от кралския двор трябва да е чернокожи? Нали така се прави при тях, защо не вземат да изнасят "демокрация" и челен опит и да изискват от UK да допусне повече черни в кралския двор? ;)

Значи, Хараламби 36 години си живее в двореца, и няма проблеми, но от 2 години има, след идването на 38 годишна, разведена.

skromna35

Не е Хараламби, а Харолд!

skromna35

Всъщност е Хенри!!! Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс

Да живее кралицата, важен е реда, важна е традицията, света стигна до там че сганта хули благородниците. Я си преставете англ.крал да има братовчед негър. Затова убиха Лейди Ди, за да няма братовчед арабин. Дадоха права на простаци и малоценни хора. Установения ред изчезва, света върви към провал. У на орки се множат, смятат ги за хора, даже гласуват.

А не е ли по достойно да се хванат на работа вместо да се найкат. Заслужено са изгонени

Ехото се носи, но 99,999999 % негативно. Тук там по някоя клета женица пробила само заради цвета на кожата си и нахалството си съчувства на горките Хари и Меги. Масово е хейт и с право.

Традициите от векове са длъжни да спазват навлеците докопали се до кралски фамилии, а не да се опитваш да си правиш реклама. Нужна е класа

Случилото се е илюстрация на нашата поговорка "По дрехите посрещат, по ума изпращат."

Някоя от простолюдието, попаднала в кралския двор, и то не като обслужващ персонал, сега се оплаква, че са я приели за такава, каквато изглежда. Не виждам проблем.

Да им имаш проблемите, на фона на цялата катастрофа, която се заформя. Разглезени, егоистични богаташчета - не знам как не им е неудобно да си разнасят непраното бельо пред хората и наистина ли очакват да бъдат разбрани и да им се съчувства - само ако си идиот би могло.