17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на момчето!

голям праз ....

ако беше в БГ нямаше да може да го направи или поне да го завърши !!! Филмчето е добро но такива неща се случват само навън !!!

Българите сме умни хора, просто трябва да си повярваме. В или извън България дано има повече такива хора. Защо се карате, хората са различни, някои остават, някои заминават, а някои се връщат, важното е да станат хора като това момче.

Знаете ли кои други българи са получили не една, а няколко награди Еми?

Браво!

Браво на момчето! Браво и на родителите му, че са го махнали от България. Тук сега щеше да се подготвя като сервитьор или мияч за новия сезон на морето.

Браво на момчета!!! Още едно доказателство, че ако си българин и си талантлив, единственият начин да успееш е да отидеш в чужбина, където можеш да развиеш способностите си, да те забележат и най-вече да избягаш от завистта , която просто задушава талантите в милата ни Родина!!!

и поздравления на родителите му, че са го насочили своевременно и са му дали шанс да живее на благоприятно за творец място! И моят син е много талантлив художник, но в България мачкат такива хора. Винаги ще съжалявам, че позволих да останем тук.

Този човек не е вече българин! Обаче българските рАсАфили, където са готови майка си да продадат за масква са истински българи! Колхозна логика!

тихо ма

Дали той се самоопределя, като българин....едва ли, отдавна е забравил за това, и децата си няма да научи на български, той вече си е американец, учил, работи, живее в САЩ, да няма да се връща тук, я.

кипърският убиец е българин, нали, неуморни тролове?

Дори не познаваш човек а вече го изкара по черен от дявола... А ти самоопределяш ли се като българин? Едва ли, отдавна си забравил за това и децата си няма да научиш, да бъдат горди българи. Ти си пишман тарикат, научен само на тарикатлъци, да не бачкаш а само да оплюваш хората... няма да ставаш българин я...

Ти наистина си льольо, ей така и ти да кажеш нещо.

Аха, щото ти такава велика мисъл изказа, че направо всичко живо на планетата занемя от потрес... господин няколко точки.

Още един имигрант от България, който мие чинии и тоалетни...

Завиждаш ли? Това като шега ли е?Или просто искаш да кажеш нещо?!Ела да мием чинии заедно,ще бъде фън! Обещавам ти!

Luna0102

Човека си прави шега, нали все се плюят българите зад граница, че миели чинии и се грижели за стари хора.