Коментари - 25 години по-късно: Зад кулисите на филма "Седем" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Транспортно-логистическая компания Азия-Трейдинг предоставляет полный комплекс вэд услуг по таможенной очистке грузов экспортно-импортного направления.

Създателите на филми могат много фа ни изненадат, и гарантирам огромна гледаемост, ако направят филм за това какво съдържа храната ни, странични ефекти от ГМО и ваксини, мръсни сделки и редица други. Но като дойде да настипиш силните по мазолите и всички притихват

Достатъчно филми има - никой не ги гледа.

седем са свещите на дявола, седем са посоките в ада, седем са падналите архангели, седем са лицата на медуза, седем са апостолите на антихриста, седем са черните цветя над живите в гроба, седем са стиховете написани от сатан..

Седем са дните от седмицата. За седем дни Господ сътворил света.

Нали си е почиал на седмия ?

Почивката е част от сътворението. Така Бог създал почивката.

Глупости.Пкана му е бил за 10 дена.Ама чък Норис го потупал по рамото и му казал - 6 дена.На седмия ден сядаме да пием по ракия.

"Седмия син на седмият син" - гарантирано от Iron Maiden

Страхотен филм. Спомням си като излязох след прожекцията тогава ('95) и някой ме попита дали филма е хубав, единственото което можах да кажа е, че филма е много хубав, но и много тежък. Трябваше ми още половин- един час за да осъзная какво съм гледал току що.

Една дума има, с която мога да определя филма: "УНИКАЛЕН"!

Финалът на филма обаче нарушава логиката на убийствата, като за наказването на виновен допуска убийството на невинен. Впрочем, на двама невинни, понеже Гуинет по сценарий е и бременна.

Няма втори като този,"Играта" и "Боен Клуб" - еталон за правене на кино!

Финчър няма слаб филм. Той и Кристофър Нолан са превъртели играта.