4 дни след катастрофата Ан Хейш е в кома с увреждане на белите дробове и изгаряния

Нейни представители съобщиха, че актрисата не е идвала в съзнание, откакто е настанена в болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еи не спряхте да ни навирате в муцуните англосаксонските боклуци, то примери за чудо и приказ, ревове за тях, статии колко ще ни липсват и т.н.

Превежда са ан кеша, явно е искала да се утрепе ама не е уцелила нещо по солидно

То там къщите са дървена плоскост нарисувана на тухлички от външната страна, слой вата за изолация и вътрешна дървена плоскост за вътрешна стена на която се слага гипсокартон. От далече изглеждат много добре.

Хамериканските къщи са като сламената на едното от 3те прасенца. Само да ги духнеш и чао

Анчето е флагмана на холивудските лесбийки. Дано да устиска, че какво ще правят без нея.

Май от време навреме обича и хур да и влиза...

Този превод на фамилията и не го бях чувал. В първия момент се чудех коя е тази актриса:)

с транслитерациите. То, и в Гърция, и в неславянската част на света Солун e Тесалонки, ама ние ходим до Солун, а не до Тесалоники :))

Ходим до Солун щото е с такова име , като стар славянски град.

Тесалоники си е съвсем правилно, или Салоника му викат. Това нашето е нещо извън нормалният цивилизован Свят ! Оригинала е Тесалоники !!!

За да се забие така е или друсана, или пияна. Има и малка вероятност да й се е повредил автоматика, но това са мноооого редки случаи.

Днес що няма спорове дали е Хечи, Хейч, Хеч, Хеш или Хейш или Хейши - да не би форумното присъстве да е постигнало консенсус по произношението на фамилията ѝ? :)))

Явно съм бил подранил с коментара, над мене се започнаха вече:))

Жалко за жената и случилото се, но колко дни подред ще пускате статии за нея? Дир-а е станал едва ли не ежедневна сводка за състоянието на тази. В момента сигурно има милиони други по света в подобна ситуация и състояние, но за тях не се пише докато за тази дето не е и кой знае колко известна има статия всеки ден. Ай сиктир. Вземете напишете нещо наистина интересно. Утре по график трябва да има статия за кралското семейство, да не забравите! Вчера имаше за Свирколета, значи в четвъртък по график трябва да гледаме физиономията на Тоца или на Гущерите. Клоака, кенеф, коптор, жълтата секция на Дир.

егати къщата

С тия картонени къщи.. Ако беше от тухли , щеше да се сплеска в стената и довиждане... А то пожарникари, линейки, болници, съседи и човека без жилище... Имал е късмет, че не го е утрепала...

Сума ти години я превеждаха по филмите като Ан Хечи. Направо не разбрах за кого става въпрос отначало.

Тая Ан Хейши била оная Ан Хепи.

Белото не прощава На никого !@

Ако беше някоя "световно неизвестна", щеше да калкулира куп осъдителни комен- тари.... плюс предположения за употребе- ни алкохол и наркотици.... ама сега съчувствие...... Хората се раждат по един и същи начин и....... са еднакво поставени пред смъртта...!?!?