17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе да,тайна. Той си поклецва чуждо, тя се прави, че не знае!

Тя му пее, той й готви. После обратното - той й готви, тя му пее...

Велик.

Точната рецепта за брака - той хубав и търсен с пари....тя нищо особено, но вярно отглеждаща ней-важното - наследниците! Познавам тобкова много приятелски перфектни семейства, които си кръшкат, но се грижат за практичните неща - ваканцийки, семейни вечери, завършването на детето...а през останалото време...с друг

Супер двойка са. Може да не е красавица, но да е всеотдайна жена и майка. За какво му е кокетка, която има интелекта коледна елха.

.

Не харесвам бозавата музика на групата, нито имат нещо общо с рока въпреки, че се пишат такива, но няма как да не направи впечатление колко добре се е консервирал и колко времето и възрастта са били милостиви към външността на джови-то. Естествено, че му е простила идневерИТЕ заради кинтите.

Снимкинте са стари, сега си прилича на дядо

Сигурно са си намерили любовник и му плащат да ги ебе и двамата.

При пенсионерите така ли е вече? Да наемате млади жребци, защото Айфеловата кула се е сринала. Или си просто анонимен хомосексуалист, който е опропастил живота си.

Ти мене не ме мисли. Ако трябва а не мога, човек ще наема и пак че те еба.

евридеи беиби

градинаря

Преди мнооого години един познат разправаше:жена ми не ме ревнува.Само ми е казала по три пъти на ден си при мен а през останалото време прави квото искаш

Животът е толкова шарен...Нито една не е умряла с един и нито един не е умрял с една - още повече с певец, магнетичен като Бон Джоуви. Имам едно свое мнение, че Кралят на Рока - Елвис Пресли си отиде толкова млад точно от тази идиотска ревност на жена му - една от най-красивите жени за онова време. Разведоха се, и това МУ костваше живота, а една от последните му песни говори най-добре за това:..."ти си винаги в мислите ми..." Така, че Бон Джоуви и не дотам красивата му жена се радват "умно" на вече 40 год. семеен живот :-)...

Абе фенките му се бият да правят секс с него (преди, сега ?!?) тя да не е луда да го зареже, пък сигурно му е отмастила многократно.

Хитрец е :)

Ако нямаше парички, едва ли жена му щеше да си затваря очите! Бракът е една сделка, която се подновява отвреме навреме с нови анекси или приключва с предизвестие или без, поради неизпълнение на клаузи по договора.

По себе си ли съдиш?

Тайната е проста - тя се прави на глуха за всичките му мадами!

Ами тя жена му го е охарактеризирала най-добре - "сладък е" и толкоз. Едно хубаво русо бонбонче. За друго може и да не става, но виж, за кецане - бива!

Хора, защо ми изтрихте коментара? Какво лошо има в това, че хората са католици и имат църковен брак? Отидете в Гугъл и дори там ще прочетете, че Бон Джови е католик!

Има и песен по тоя повод: Livin' on a prayer.

Тази песен няма нищо общо с религията, тя е социална......за Томи и Джина, дето все не им стигат парите....

Тайната я знаем всички. Той клеца девойки след всеки концерт, а жена му се прави, че не забелязва. Тя харчи парите му, а той се прави че не забелязва. Колкото и да е на майтап казано - в крайна сметка има значение и двете страни да са на една честота.

Тайна няма ! Просто всеки е отговорен към брака си !

Рецептата за дълъг брак е : Жената да е "сляпа" , а мъжът да е "глух" !

Тъпак безпардонен. Не коментирай като нямаш жена.

Под чехъл е, а жена му е достатъчно умна за да отдава голямо значение мимолетни забежки с фенки.

slaveina

Явно си им доста близък, щом толкова сигурно казваш, че е под чехъл! :):) Да не си пиете ракията заедно.

Многобройните му изневери, за които той открито си е признавал в медиите.

Жена ми и аз знаем ,че не само любовта ,но и изневерите крепят брака.Заедно сме почти 30 години.Еднообразието е скучно.Като "удариш" нещо чуждо , което не се окаже по-добро от законната половинка ,се връщаш с радост в къщи ,че си направил верния избор.

Те така беше и при мен, след като треснах жена ти!

А ако това, което "удариш" се окаже по-добро...???? Пак ли се връщаш в къщи с радост?!?

А ако удариш нещо по-добро?

Когато "удряш" чужди, които са по-добри от жена ти как се връщаш вкъщи? Пиян, за да не забелязваш ;-)

Фалшивото му пеене е тайната