Това се случва рядко в света на рока, но все пак се случва. Има брак на рокаджия, който продължава вече повече от 30 години и името на този рокаджия е Джон Бон Джоуви.

Вижте снимки на двойката >>

За фронтмена на група Bon Jovi, няма по-добра любовна история от неговата собствена. Tой е със съпругата си Доротея от 40 години и се радва да сподели тайните на дългия им и щастлив съвместен живот, пише сп. "Пийпъл", цитирано от БТА.

Джон и Доротея говорят откровено пред изданието за удивителния си роман и за това как поддържат искрата помежду си още от ученическите години.

"Взаимно уважение", отговаря Джон Бон Джоуви, запитан каква е тайната им с Доротея. "Ние израснахме и пораснахме заедно. И наистина много се харесваме", допълва рок звездата.

Съпрузите, и двамата 58-годишни, се запознават като тийнейджъри в гимназията в Сейървил, Ню Джърси. Връзката им продължава няколко години и през 1989 г. се женят в Лас Вегас.

Getty Images/Guliver Photos

Доротея, която има четири деца от Джон - Стефани (27), Джеси (25), Джейкъб (18) и Ромео (16), настоява, че е знаела от самото начало, че нещата помежду им ще се получат.

"Имам нюх за подобни неща", казва тя.

Изневерите в началото на връзката им не успяват да попречат на съвместното им бъдеще.

"Тя ми позволи да й изневерявам", признава Джон Бон Джоуви. "Почувствах се привлечен от нея в мига, в който я видях преди 40 години, и това никога не се промени", допълва фронтменът на Bon Jovi.

Какво е харесала Доротея в Джон?

"Сладък е", отговаря тя.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джон Бон Джоуви, чийто албум "2020" излиза на музикалния пазар на 2 октомври, познава успехите и славата в бизнеса, но настоява, че бракът му е помогнал да остане здраво стъпил на земята.

"Радваме се един на друг и не допускаме да попаднем в капаните на известността", казва рокаджията.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos