5 години затвор грозят египетска актриса - "подстрекавала към разврат"

Група юристи завели иск срещу Рания Юсеф, защото "подбуждала към съблазън"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбира се феминистките ги няма никакви, разбира се от страх са не ги нарекат ислямофобки, за това най- сигурно е да съсипят някой друг бял американец “опресор”.

Бях в Египет тази година. Направи ми впечатление, че само тук-там се виждат делови жени, облечени като европейки. Повечето са си опаковани съгласно религиозната им традиция. Странно, че тази красива жена и екипът й не са се досетили какъв ще е ефектът от предизвикателната рокля.

Да, роклята е безвкусна, тя е такава и за развитите западни общества, просто тук ще те подминат с насмешка заради демонстрация на лош вкус, докато в консервативно общество като египетското рискуваш да загубиш дори живота си! Но как да се променят закостенелите нагласи на хората ако никой никога не ги провокира, ако не ги накара да помислят по темата, ако не ги изкара от комфортното им лицемерие? Дано и в тези примитивни и изостанали региони средновековните и мракобесни порядки се пропукат някой ден!

Да не се плаши защото еврогейския съд ще да и издейства някакво обезщетение:)))))

Група юристи - дърти че...джии. Като я видели се одървили и понеже не могат да я имат, сега ще я съдят? Баси и низките същества! А още по-тъпото е, че държавата им и религията им не само го допускат това, но го и поощряват! Да съдят жена за това, че съблазнява.

Това е твърде смело облекло за мюсолманска страна. Аз самата ненавиждам тази религия, но и крайностите в облеклото също. Намирам за лош вкус показването на големи части от тялото на мъжа, или жената. Едно е да си гол на плажа, друго е да си гол на червения килим.

На религията изобщо не и пука, че я ненавиждаш! Та ти със сигурност не познаваш нито една религия! Не харесваш крайностите, а изказването ти какво е?

чанта, мачкан лак. Тая има какво да добави към приказките от 1001 нощ. Доста резани карабини е простреляла. Абе стара плевня запалили се, гасене нема.

Очаквайте скоро и в Европа...

Горката жена. А и то заради грозна рокля

Жената е жена. Тя иска да покаже своята красота. Жалко че в 21 век все още живеем в средновековието и ги съдим затова

Абе тия чернилки не се ли научиха, че като са се родили в блатото - ще си останат жаби! Зклевам се, спрямо техните порядки, това своеволие е крайна форма на безразсъдство и екстремно самоубийство. Като иска да се носи по тоя начин, да се маха от там! Наистина е извратено спрямо техните норми.

Страна с толкова висок процент на изнасилвания,убийства на 'честта',не зачитане на човешки права....роклята им е проблема.Лицемери.

Нека сме честни, тази лелка само с очите и устните си дори подстрекава към съблазън.

Къде къде по-свежи лелки има на 44. Тази гледа като домакиня, която само ютията и печката знае. И не е доволна, ама хич.

Приматите казаха че много развращавала. Докато бият чекий на хъба...

Кой е този Чекий? И защо го бият?

А у нас нашите северни кранти ходят с дънки и високи курвенски ботуши (като) магистрални жрици и командват путаранчовците......другата (по-лоша) крайност.

Единствената причина проститутките все още да имат клиентела, при все царящата асексуалност навред е, че за задължени с каменно лице и професионализъм да премълчат, когато видят малка чурка. Един вид са медицински лица, а дребнопишковците - пациенти.

Съвсем истинско подстрекателство си е. Тия юристи явно не са получили това, на което са се надявали.

В прокуратурата е постъпила жалба от група адвокати. Юристите обвиняват актрисата в действия, "подбуждащи към разврат и съблазън" Тези адвокати, явно дотолкова са се възбудили,че чак искат да я осъдят. Разбира се след това същите те ще я защитават пред съда.

...кат знайш мисленето на резнатите карабини, ти самата не посмисли ли кат слагаш роклята ...

Стой с наведена глава.

Ами че то ако вземат да ги съберат по плажовете в Египетските си курорти Хургада и Шарм Ал Шейх, ще имат материал за хилядо-годишни присъди. Тия в Египет сигурно и в тоалетна като ходят не си свалят гащите ! А, къпането е задължително с дрехи, разбира се ! Не знам само деца как правят, ама сигурно ще е нещо много технолгично? Веоятно през смарт-фоните . . .

Тия същите талибани, като тия дето вряват, че "тя си го е търсила"... Просто са членове на различни агитки, но спортът е същия.

Интересно защо не вкарат в затвора в Египет всички танцюорки на гюбеци и кючеци по баровете и нощните клюбове на Кайро или Истанбул? Докога в тези напъно объркани страни под чехъла на корана ще малтретират и унижават жените , като в същото време мъжете имат право да имат по 4 жени и да мърсуват на воля, а жетните даже не могат да се облекат по-нормално? И тези тълпи брадати кретени нахлуват в Европа и скоро ще наложат и на нашите жени да се обличат с бурки и раса.

еее срама нямате ей !

вместо да я съдят че е грозна ...

Поне няма да я убият с камъни, много са хуманни.

ама първо ще я осъдят