5-годишно момиченце развълнува мрежата със стихотворение за Васил Левски (видео)

Малката чаровница рецитира творба за Апостола на свободата от Ангелина Жекова

Обратно в новината

Коментари - 5-годишно момиченце развълнува мрежата със стихотворение за Васил Левски (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на това сладко и умно детенце! Браво на родителите, възпитали добра българка, родолюбка! Бъдете здрави и щастливи!

Bravo na deteto i na roditelite, koito go uchat ot malko na rodoljubie.

И под тази статия хули, обиди, подценяване. Май някои "хора" не помнят научната истина, че дете се възпитава първите 7г. Каквото заложиш, това ще развива. Кряскайте и мразете, явно вие така сте учени.

Поредната бъдеща кифла или силиконова фолк певица. Детето е антиипатично. Родителите да бяха го научили кой е Левски. По телевизията нищо смислено не успя да каже. Жалко за толкова репетиции. Позьорка с начервени нацупени устнички, научена да търси внимание. Противна е.

Ne si pravi truda da chernish deteto.Respekt kym roditelite i golqmo bravo na momichenceto.

Прекрасно дете. Най-после да покажете истинско българче, а не продукт от чалготеката във Филиповци.

само не разбрах - тя ли е написала стихотворението...

тая фръцлива и маниерна пикла едва ли знаеше какво изобщо прави. специално за камерата цупеше устенца, коколеше оченца и приповдигнато грешеше пунктуацията. чия щерка е... няма да се изненадам, ако един ден атакува сцената в шоуто на цитиридис или нещо подобно. мен тя не само не ме развълнува, а почти ме подразни - що за скеч беше това изпълнение...

Възхитена съм! Красиво, умно. Браво на детето и на родителите!

имаме прекалено-голяма нужда и от такива малки - големи чудеса! дори, бих казал, че имаме сериозна нужда от пристрастяване към тези мигове. благодарим от сърце и Бог да ви пази!

След полунощ гледах един документален филм, създаден през 2005 год. Не бях попадал на инфо да има такава продукция. Това след като вчера пък попаднах на интервю с гражданин на Ловеч, дългогодишен служител на историческият музей в Ловеч. Дълги години по повод Левски съм писал в коментарите си ДВЕ ИМЕНА; МАРИНЧО поп ЛУКАНОВ И ВЕЛИЧКА ХАШНОВА! За историята с предателството на Левски, за едни комитетски пари и бях изненадан от двата документални репортажа. И в двата случая се съобщава че в квартол Вароша през 73 -74 година в имота на поп Лукан са намерени турски лири около 4.3 кг емисия 1862 год. Питал съм къде са комитетските пари! Това, според информацията, че се касае за 15 000 лири, това че в рода ми е предавана информация от съвременНици на събитията, че Маринчо поп Луканов е закупил "половината чаршия в Плевен", а от интервюто и филма "ЧЕРНА ЛЕГЕНДА" става ясно че намерените жълтици са само част от парите. Поп Лукан е издържал единият си син в Духовното училище в Одеса, пращал е и пари на Маринчо, по време на престоя си в Диарбекир -където пък отворил дюкян :Кривият суджук" поне отчасти изяснява коя и каква е истината. И във филма, "Черна легенда" както и в интервюто на Иван Лалев става ясно че именно Величка Хашнова -поп Луканова е в създаване на легендата за Поп Кръстю, а и Маринчо поп Луканов доста е допринесъл за утвърждаването и като Областен управител на Ловеч. Както пише поп Кръстю ..."КОГИ ДА Е, ПРАВОТО ЩЕ ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА!" Все пак, аз съм удовлетворен и от това, доказва че историческите факти от родовата памет не са КЛЕВЕТА, ПО ПОВОД ЧЕТИРИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ПРЕДАТЕЛИ! .....

Какво ли стихотворение, ще рецитират децата,.. за Боко -Тулупа???;)

Samo osem godini s Vinetu

Златните кюлчета под възглавницата.

хахахахахаа :) страхотна сладурана !!!! Да ви е жива и здрава!

предпочитам детето ми да знае какво е биткойн вместо да рецитира Левски, сега може да си слагате минуси

Защо "вместо", подценявате детето си :-)

Левски е осъден на смърт не за революционна дейност-революционерите са ги пращали на заточение,а за криминално деяние-грабеж,придружен с убийство. Някои го оправдават,като крадеца бил нападнат от домакина и действал при неизбежна самоотбрана.

"Не си прави кумир..."и да го натрапваш на малки деца,които нямат зрялост да носят отговорност за действията си.

Където не ти е мястото!

Смущава ме червилото по детските устнички.Но това е въпрос към майката, която няма да нарека ,,юнашка".

Браво, моето момиче ! Разчувства ме до сълзи !

браво

Най после една звезда

Malka, umna i krasiva, respekt!

Уникално изпълнение на детенце Ангелина ЖЕКОВА ! Малко са поводите да се гордея, че съм българин ! Браво Българче - Юначе ! Колко много хора направи щастливи и горди малка принцесо ! Пожелавам многоооо ЗДРАВЕ на този прекрасен рецитатор и нови творчески успехи ! Здраве и щастие на цялото семейство отгледало и възпитало този ИСТИНСКИ и ДОСТОЕН БЪЛГАРИН !

Браво на детето, със сигурност ще остане в паметта му. Бше изразително. Може и да не осъзнава ценността на това, което казва сега, но с родители, които възпитават уважение към ценностите, няма как да остане просто рецитал.

това е проблем не го ли осъзнавате, та това е дете не може да го караш да зубри неща които не разбира, още по малко осъзнава

Може и да не знаете, но има емоционална интелигентност, която не се възпитава...това е усещане към света. На фона на комерсиалния ни, рекламен-необразован-чалга свят вие се дразните от дете рецитиращо нещо толкова ценно...

Така е.Болни родителски амбиции.

това рециталче не е подходящо за възрастта на детето, нито звучи нито изглежда естествено, още по-малко е приятно за слушане

Невероятно детенце.

детето да това което са го накарали да прави не

Ако постоянният ти пост е 123, не се учудвам на мизантропията ти. Незнайно защо смяташ, че едно дете не е в състояние да е създател. Внукът на Нилс Бор е бил едва 6 (шест годишен)когато е произнесъл едно изречение станало основа на ядрената физика; детето е обичало да е сред възрастните гости на дядо си! Смяташ ли с твоят принизен интелект, ЧЕ НЯКОЙ ЗОРЛАН ГО Е НАКАРАЛ ДА "ТВОРИ" ИЛИ ПЪК ОНЗИ КОМПОЗИТОР КОЙТО НА 5 ГОДИНИ Е ТВОРИЛ КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА!

Крещящ Вакуум на Българщината в образованието. Докато държавата плаща с парите на данъците от родителите на деца, подобни на това Българско Ангелче, за хомосексуално начално образование, турско присъствие, съветско освобождение, "приказка за добрия циганин, ....то родители взимат сами в ръце какъв да е МИРОГЛЕДЪТ на децата им. Което всъщност е положителна тенденция. Райна Попгеоргиева и Бойчо Огнянов се завръщат в семейството, не в училището.

Моето 6г дете е имало 3 занятия на тема Васил Левски тая седмица в градината си, както и посещение на паметника и поставяне на цветя. Реалността е по-различна от "ако не е във фейсбук значи не се е случило".

Глупости, патриотизъм, родолюбие, вие в 85 година ли живеете, вече има глобализация, хората се женят масово за чужденци и тн. Всичко се смеси. Обичам България, мило ми става, като си спомня за детските години, но вече сме едно. Французите и те ме изнервят с тези неща. Никъде ги няма вече тези патриотизми. Малко ми е нацистко затова.

от 4 часа на 2 часа....да сменяш розовото хапче. Смени статията с порнохъб.

Здравейте джендъри,мойто дете и то го знае но несе бия у гърдите

Много сладко детенце, но съм против това аутистично рецитиране, малко дете не разбира много от думите, карат го да зубри наизуст. По - добре стихче за малки деца да беше научило. Или песничка.

Или погледни началните еврейски училища - ОСНОВИ НА РАСИЗМА И ТАЛМУДИЗМА.

Супер, но подбудите на родителите изобщо не са атриотични. Тренирали са до припадък за тази светпвна примиера. Знаят, че детео е сладко, използват повода, правят поста публичен и следят лайковете. Постижението на цялото им родителство, евалата.

НЯМА ДА СЕ ЗАГУБИМ ,КАТО НАРОД!!!! Без повече коментар.

Изпълва ме с радост това детенце и родителите му, но не спирам да се учудвам и колко малоумни пишат като чета коментарите. Да живее България и истинските българи, а хейтърите да си гният по дупките и да си проклинат нещастния си живот, ама по тихо роби гадни

Искам да поздравя родителите на това прекрасно българаско дете, което като всички деца е щастливо, че е родена в България.Най-прекрасната и най-слънчева страна. Благодаря им, че ме направиха част от себе си, да имам удовоствието да прочета тези пракрасни думи, написани от тяхното дете, тяхната светлина в живота им. Благодаря Ви уважаеми родители, благодаря Ви, че я родихте. С уважение

такива родители и такива деца ще я има България!

Фалшив патриотизъм като фалшивите ни патриоти.

Браво , стиховете са невероятни, детето е прекрасно, браво на мама и тате !

Да е живо , здраво и благословено това малко ангелче ! Да радва семейството си и да се гордеят с него ! Хвала на тези родители , които са го научили така от сърце да декламира ! Радвам се , че в България растат и се възпитават децата в истинско родолюбие !

Какво родолюбие, българите хич не обичат да раждат. Близо половината семейства са с по едно дете. Гледано, свръхобгрижено, рецитира...и пак няма да докара страната до никъде. По-добре 3-5 деца, ама да вършат реална работа, не 1-2 с надежда да ги настаниш на хранилка и да не работят.

Браво на детето и родителите! Похвално!

Пълен фалш и травмиране на мозъчето на това дете. Да питат детето какво е разбрало.

Лигльо.

Аз пък 5 пари не давам за пикливата вмирисана бълхария. Мразя я с цялото си сърце.

Защо я мразиш толкова, какво ти се е случило в България ?

се прави на македонска курва.

Смотан %*%@&^

Браво.

Всичико щеше да е прекрасно ако беше по-голямо детето, за да осъзнава какво говори. Това са болни, неосъществени амбиции на някои прости родители да тикат децата. Горкото дете, че и червило са му сложили на 4 год. Не го възприемам за похвално, то не идва от вътре на детето, което е употребено за мимолетна слава на родителити.

Така е, пич! Съгласен съм твоите коментари, а на всичкото отгоре на детето му си личе, че е оттегчено, като говори........

Успяхме да превърнем и Левски в чалга.

Ти съмняваш ли се, че именно патриотите поглъщат големи дози чалга, без да се замислят, че това е иранско-турска култура...а съм сигурна, че това момиченце след още 10 години ще върти дупе на бесен турбо фолк и ще хване някое гадже с татус Левски, ланец и шкембак да я побийва. И затова няма да имаме хубави неща, само патриотарство на гол тумбак.

Кръвта вода не става. От ориенталско котило сме се пръкнали, отдело пет века цяла Ориента се е "точила" в прабабите ни...

Браво! Като порасне, ще си сложи татуировка на Левски на едната ръка и цитат от чалга-песен - на другата. Това е идеята!

Какво удоволствие е да гледаш как пркаженото българско племе се скапва все повече. Потъва в упадък, злоба, омраза, демографска катастрофа, престъпност... Мразя ви и не го крия. СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ.

"Потъва в упадък, злоба, омраза, демографска катастрофа, престъпност... Мразя ви и не го крия. СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ." Сам се описа, ама явно не ти стига акъла дори да го осъзнаеш. Божееее, прибери си вересиите, дори не е смешно.

Мухльо!

"Българи" вече отдавна няма, тази биомаса, населяваща територията, наречена България, няма нищо общо с българите в онзи идиалистичен смисъл. Тази въпросна биомаса е реално мелези, полуцгани, полутурци и страхливи, конформистки помиияри, търсещи на кого да се продадат. Срам ме е, че съм българин.

Ангелина Жекова е една от най-големите български детски поетеси. Човек с голямо сърце и огромен родолюбец! Да е жива и здрава! Адмирации за талантливото дете!

Копеле!

Браво!

Адмирации за авторката! Браво и на малката Станимира, че в толкова ранна детска възраст е усвоила стихотворението!

Детето хубаво го изрецитира, съвсем несъзнателно като стихче научено от детската градина, защото си е едно малко дете, все пак,когато се осъзнае вече няма да е в тази държава, майката хем знае, че ще застане пред камера, хем две думи не можа да каже дебилестата селянка, беше като излязла от банята, подпухнала и бледа като восък.

Да пукнеш в адски мъки, джендър соросоиден.

Ще доживееш ли да видиш!!!!

това е хубаво и тук има плюещи...да не повярваш, по -хубаво ще е да чувате чалга изпълнение ли от 5 годишно

Скоро, съвсем скоро ...

Всичко хубаво, особено за егото и горделивостта на родители на това дете от детска градина. НО, смисъла от тази показност? Докога с този фалшив патриотизъм? На улицата и по пътищата война,в домовете насилие и агресивност! А иначе патос, патриотизъм и прочие. Докога? Едно време деца на по четири-пет годинки декламираха стихотворения за вожда Ленин. А че нашите деца са уникални в зубренето наизуст това не е нищо ново. Че имаме и златни медалисти по олимпиадите също. Но, какво от това? Какво ни е предимството ? Никакво! Деца, като ги чуя на десет годинки да говорят и да се изразяват като възрастни, ми се повръща от тази изкуствена и показна политика на възпитание. Децата на Запад в развитите Демокрации си играят с играчки на тази възраст още, докато нашите дечица се изживяват на големи,щото само и единствено това чуват от родителите си- дръж се като голямо дете. Ужас, а и вулгарно на фона на липсващите ценности на духовни, морални и всякакви други ценности. А като чуя желанията на децата, какъв искаш да станеш като пораснеш и чуеш само: адвокат, архитект, журналист или бизнес-консултант. Гадно и отвратително възпитание!

Гола вода си.

За мен е гордост,че едно такова малко момиченце рецитира стихове за Левски.Така се възпитават деца в патриотизъм и родолюбие.А на недоволните ще кажа само,че са жалки.Предпочитате децата ви да слушат чалга,да щракат с пръсти и да се дрогират в дискотеките.Поколението на Левски от 16-17 годишни са ставали революционери и са милеели за род и Родина.Сегашните деца на тези години ги дондуркаме още.

ама още не са те полазили соросоидите с минусчета.