5-годишно момиченце развълнува мрежата със стихотворение за Васил Левски (видео)

Малката чаровница рецитира творба за Апостола на свободата от Ангелина Жекова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз искрено вЕрвам, че това момиченце е написало стихотворението!

Колко лесно ставаш "вайръл" в днешно време.... нмимаш детето си да прави нещо, което преди 20 години всяко дете трябваше да може и да прави и целия интернет ахва

ЧУДЕСНО ДЕТЕ!

Браво ! Ето един млад патриот само така!

Как може така да промиват мозъка на децата с такива стихотворения! Не стига това, ами ги снимат и пускат в мрежата, с което създават ценности, обратното на нещата, които уж се опитват да казват в стихотворенията... Има толкова стойностни стихотворения за Левски от истински поети, които си заслужават да се знаят, вместо това подобие... Иначе детето е сладко, но... бъдещето му сигурно е като на някоя Крисия.

Прелестно дете! Със сигурност не разбира докрай думите, които произнася, мъничка е! Но с времето ще ги осъзнае, важното е, че вече са в душичката й! Искрени поздрави и възхищение към родителите. Така трябва да се възпитават всички българчета!

Ако страдаш от липса на внимание най-просташкото е да ползваш детето си, че да го получиш! Как едно дете на 5 години може да осмисли "умрял за свободата" ? Оставете децата си да растат на спокойствие! Такива родители вместо да им се възхищавате трябва да се порицават!

Молбата ми е ДИР в този ден да не пуска простотиите на политиците ни -лицемери.Не мога да ги дишам вече.След това дете,всичко политическо ще бъде кошмар.

Кажете името на този малък сладкиш ! Правете достояние повече такива примери ! Те ще повдигнат самочувствието на този омърлушен народ !

само слагат минуси, но не пишат, защото са п...ки.

Мен ме дразни, защото има маниерно изпълнение, а не естествено, нормално за годините си. Какво трябва да ни каже този клип? Колко то, родителите е/са родолюбиви? Не вярвам.

Боже господи. Пълни глупости. Сегашните деца са много по умни и много по отворени към света от преди 20,30 и 50 години. Знаят много повече.Просто сега има много информация и то поднесена по най лесния начин за разбиране - видео. Само си виж снимките от детската градина, дори на тях си личи колко подтиснати са били децата.Затова и тези поколения са галфони и с робски манталитет. А това дете е уникално

А викаш по- добре да не го учат на нищо, да го оставят да попива от джендерството, от простотията. А пък като се осъзнае и порасне, то само да избере а?

Славяново, накрай селцето син неочакван се родил кръсти ли го Руци :)

че и днес, за това сладко детенце, така ще се изкажат редовните черногледи човекомразци от дир-а!!!??

Това е писано от пет годишно момиченце, колкото аз съм Левски.

бе нещастник! Да но не стане комплексар като теб детето!

Колко деца си научил да рецитират, ти и поддръжниците ти с "+"?

Всяка година се появява по едно такова момиченце.

Milo detentse.Trogna me do salzi.Da si jivo i zdravo.Ti i tvoite roditeli ste edin slantcev latc v prostashkata ni deistvitelnost.Bravo.Poklon.

Не знам дали знаете в Банкя какво недоразумение се е родило преди повече от половин век ?

Гледай някой slantcev latc да не ти проникне в задника, че тогава още повече ще се Trognesh

България е била под ТУРСКО РОБСТВО а не под чужда власт....спрях да го слушам след този израз...нека майката обясни на детето ква е разликата между едното и другото...срам....историята не трябва да се изопачава....

И днес Герберите биха пратили Гешо Каскета да сготви Левски :( Върнаха България в средновековието с некадърността и алчността си.

Към хейтърите - четете, преди да плюете! Авторът на стихитворението е Ангелина Жекова, детска писателка, кой ви каза, че е момиченцето? И да, децата рецитират стихотворения. нещо лошо? Омръзна ми от загубеняци, които отричат всичко само защото самите те са нищо.

Блаженни са вярващите.

Промиват ума на детето от малко, а тук припадат от умиление!

Този същият Левски, ако беше доживял освобождението, щеше да е мастит богаташ, като Стамболов!

Бъдещ "инфлуенсър. Я колко "лайкове" е събрала, сега не е модерно да се работи. Haters gonna hate! Ма кат ви гледам малоумното овчеблеене по "невероятното" събитие...

Не вярвах,че и за това хубаво и умно момиченце ще се напънете да пишете глупости,ама ето на.От простотията отърване няма. А иначе браво на детето и на родителите му.

На момичето браво,но нее нищо повече от моето дете и което го казва същото стихотворение даже преди това дете

Вие с минусите прости сте станали или така сте се родили

Мисля, че са родолюбиви. Иначе детенцето щеше да пее песен на Глория и да рецитира нещо за Николета!

Родителите бягат успешно от това, на което днес по модерному ми викат менстрийм. Нали виждате, че не знае нищо за Галена и Азис, даже и за Николета не я знае коя е. Но знае хубаво стихотворение за Левски!

Какво ще Ви каже един "човекомраз" -никога няма да изтъпаня детето си за да правя пияр на родолюбието ни. Въобще всяка възхвала на добродетели и качествата намаляват тяхното достойнство, ако разбирате за какво Ви говоря. Всеки опит да изопачиш истината в търсене на еднодневна слава, като за целта използваш собственото си дете и един от най-светлите образи в българската история, е неморално.

Децата са бъдещето на света, но за да могат да пораснат щастливи и пълноценни, трябва родителите всички ние да ги подкрепим като им дадем пример. Щастливи ли сте? Доволни ли сте от живота си? Ако не сте, променете нещо. Може да гласувате, например к да спрете да се самосъжалявате. Спомнете си за Левски, не само днес.

Колко наивен родител трябва да си, за да не си даваш сметка, че с тази си Facebook активност и желание за показване поставяш в риск собственото си дете?! Осигурявайки достъп до толкова много лична информация за него чрез фейсбук. Детето е сладко, като много 5 годишни и то знае нещо за Васил Левски. Защото дори в детските градини им говорят за него, че и до паметника му ги водят.

Закърмили са поредното националистче - голяма гордост няма що...

по принцип коментара ти е адски малоумен. Затова имаш минуси... "ъъъ моето дете е по-добро.." - това изказване е на прост човек

Абе мойто дете е най хубаво , галфон.

Ха ХО. Вземи бързи мерки. Нещата са много зле.

рай за педофилите

Тиктока е за педофилите, там няма никакъв контрол

Дет се вика, ако не осведомиш "един милярд" по фейсу кога, какво си ял, къде си бил и с кого, то нищо по -добро не си от "явен боклук" :)))

рецитирах стихотворения, но тогава нямаше фейсбук

Браво! Талантливо и красиво малко родолюбче и и истинска българка и патриот! Така всеки родихел трябва да възпитава децата си!

Раздвоена съм. От една страна майката се е занимавала. От друга - още едно поколение расте, дето няма да стигне далеч от рецитиране и преповтаряне. Аз лично имам някакъв блокаж да уча децата си на маниер и повтаряне. По-скоро ги уча да задават въпроси, да наблюдават и да осмислят. Да, има изпълнителни деца, които живеят за одобрение. Само че аз като майка се замислям - добре, детето ще го направи, а каква ще му е ползата? То ще си живее в бъдещето, защо хаби сили да се хареса на миналото. Не, няма да отгледам пошло чалга поколение, но искам да отгледам такова без травми, такова, което да мисли и твори, без да го е грижа за одобрението на старите поколения. Защото тоя патриотичен дух не е истина, то е пропаганда. По-стара, но пак пропаганда, а това винаги спира истинското мислене и откриване на света.

не късно да я запее. Няма как да знаеш, нали?

Бог да прости великият българин Левски, екзекутиран от османо-турските окупатори на днешният ден!!

За вас циганите е пропаганда. За нас истинскитр българи е патриотизъм и родолюбое!